Keith Long
Favori Üye
16 Haziranda biontech 14 Temmuzda ikinci doz biontech @xdragxxHangi aşıyı oldun reis
16 Haziranda biontech 14 Temmuzda ikinci doz biontech @xdragxxHangi aşıyı oldun reis
Annem Biontechden çekiniyor... Bizimkiler Sınovac oldu ama Delta olayından Biontech olmalarını istiyorum üçüncü dozlarında...
Bakalım artık. Herşeyin hayırlısı.
------
@Zeyno45 Şube Sorumlumuz bugün Vestelin içinde oldu aşısını.
Biontech'in daha kuvvetli olduğu net bir gerçek zaten ama bu durumun aşı yöntemiyle de ilgisi var anladığım kadarıyla. mRNA aşısı ve hastalığın kendisini geçirmek daha benzer şekillerde antikor üretiyorlar. Olduğu söylenen yan etkilerin bir kısmı da zaten Covid-19'da olanların küçük bir kısmı...Daha önce Covid19 olanların tek doz Biontech olması ;Biontech kuvvetiyle ilgili olsa gerek...
Şube Sorumlumuz Covid19 geçirdi; aşı olduktan sonraki günü çok ağır geçirdi.Biontech'in daha kuvvetli olduğu net bir gerçek zaten ama bu durumun aşı yöntemiyle de ilgisi var anladığım kadarıyla. mRNA aşısı ve hastalığın kendisini geçirmek daha benzer şekillerde antikor üretiyorlar. Olduğu söylenen yan etkilerin bir kısmı da zaten Covid-19'da olanların küçük bir kısmı...
Bunlar hep aşırı ciddiyettenKonunun başlığı: "Aşı Bilgi Paylaşım Platformu"
Benim okuduğum: "Aşk Bilgi Paylaşım Platformu"
Bilinçaltından kaynaklanıyor sanırım.Bunlar hep aşırı ciddiyetten
İçinde ne fırtınılar kopuyor kimbilir 😎Bilinçaltından kaynaklanıyor sanırım.
Bizim içimizde rüzgar bile esmiyor ki, fırtına essin.İçinde ne fırtınılar kopuyor kimbilir 😎
Durum okadar vahim mi üstadBizim içimizde rüzgar bile esmiyor ki, fırtına essin.
Yalnızlık fırtınaları kopuyor ama, şimdi onu inkâr edemem.Durum okadar vahim mi üstad
Çak ordan bir Spuntik..Tüm Ruslar Senin be ÜstadYalnızlık fırtınaları kopuyor ama, şimdi onu inkâr edemem.
Muhabbet garip bir yere doğru gidiyor, en iyisi Çin ve Alman deniyor ama tabii aşı olarak.Çak ordan bir Spuntik..Tüm Ruslar Senin be Üstad
Şaka bir yana, aşı oldun mu? Büyükler falan ?Muhabbet garip bir yere doğru gidiyor, en iyisi Çin ve Alman deniyor ama tabii aşı olarak.
Daha olmadım. Aşı konusunda sıra geldi aslında da, aşı konusunda ikilemde kaldım. Alman aşısı mı yaptırsam, Çin aşısı mı yaptırsam, kararsızım. Alman aşısının yan etkileri var ama etkili olduğu söyleniyor, hastanelik ediyormuş kimisini. Çin aşısı ise daha iyi olduğu söyleniyor yan etki yönünden. Yani bu yönden biraz ikilemde kaldım. Her şeye rağmen bir ara mutlaka aşı olurum zaten ama şimdilik olmadım.Şaka bir yana, aşı oldun mu? Büyükler falan ?
Oldu mu bir yan etki vb?