Dün akşam kolumda az biraz ağrı olmuştu yatmadan önce buz tuttum. Sabah kalkınca kolumda ağrı falan kalmadı. Şu anda hiç bir sıkıntım yok.
Dün müydü gecen gün müydü show haber değinmişti buna ben daha randevu almadım ama bir bakayım6 haftadan 4 haftaya inince ikinci doz için en erken 26 Temmuz diyor, ilkinde 11 Ağustos'tu.
Çoğu kişiye tam 4 hafta olmadan randevu veriliyor, garip.
3.doz olunuyor mu canım3.doz için babamlara alacam babam sınovac olacam diyo bende biontech ol diyorum bakalım randevu alamıyorum daha bende 2.doz için alamadım daha
3.doz olunuyor mu canım
Sinovac olanlara sadece 3.doz @Angelica 2 doz biontech olanlara gerek duymamış @AngelicaBiz yaştakilere değil canım 50 yaş ve üzeri olanlara 3.doz çıktı
Sinovac 2.dozdan sonra 6 ay sonra 3.doz lazım @AteşBöceğiDün müydü gecen gün müydü show haber değinmişti buna ben daha randevu almadım ama bir bakayım
Gecen de sormuştum aslında ikinci doz da da aynı kol ağrısı yaşanıyor mu bir bilen var mı?
Sinovac olanlara sadece 3.doz @Angelica 2 doz biontech olanlara gerek duymamış @Angelica
------
Sinovac 2.dozdan sonra 6 ay sonra 3.doz lazım @AteşBöceği
Biontech olunması lazım sinovacın etkisi yok delta varyantına @AngelicaEvet aynen öyle babamda Sınovac randevusu aldı ya
Biontech olunması lazım sinovacın etkisi yok delta varyantına @Angelica
Haftaya yarın ikinci dozumu oluyorum inşallah.
Bende 14 Temmuzda olacağım @bazingaHaftaya yarın ikinci dozumu oluyorum inşallah.
MaşAllah PatronHaftaya yarın ikinci dozumu oluyorum inşallah.
Ben daha ilkini olmadım millet ikinci doza randevu alıyor, gerçekten bu kadar iyi ve güvenilir mi bu aşı?
Arka sokaklardaki Ali Akdoğan komiser gibi koronaya yakalanıp iyileşince Ali Akdoğan komiser Zombiye döndü eşini dövdü @serhattBen daha ilkini olmadım millet ikinci doza randevu alıyor, gerçekten bu kadar iyi ve güvenilir mi bu aşı?
Hiç çekinmesinler bence sınovac olanların hepsi biontech oluyor 3. aşılarını bende annem için biontech i seçeceğim .. Vestel güzel bi uygulama yapmış bence işçiler diğer hastahanelerde uğraşmadan fabrikaya kurulan alanda aşılarını rahatlıkla oluyor iyi fikir 😉Annem Biontechden çekiniyor... Bizimkiler Sınovac oldu ama Delta olayından Biontech olmalarını istiyorum üçüncü dozlarında...
Bakalım artık. Herşeyin hayırlısı.
------
@Zeyno45 Şube Sorumlumuz bugün Vestelin içinde oldu aşısını.