Aşı Bilgi Paylaşım Platformu 💉

Dün akşam kolumda az biraz ağrı olmuştu yatmadan önce buz tuttum. Sabah kalkınca kolumda ağrı falan kalmadı. Şu anda hiç bir sıkıntım yok.

23 Temmuz'a 2. doz için randevu aldım. Bayram biterken daha güvenli günler başlıyor. :Z

6 haftadan 4 haftaya inince ikinci doz için en erken 26 Temmuz diyor, ilkinde 11 Ağustos'tu.

Çoğu kişiye tam 4 hafta olmadan randevu veriliyor, garip.
Dün müydü gecen gün müydü show haber değinmişti buna ben daha randevu almadım ama bir bakayım
Gecen de sormuştum aslında ikinci doz da da aynı kol ağrısı yaşanıyor mu bir bilen var mı?

3.doz için babamlara alacam babam sınovac olacam diyo bende biontech ol diyorum bakalım randevu alamıyorum daha bende 2.doz için alamadım daha

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Biz yaştakilere değil canım 50 yaş ve üzeri olanlara 3.doz çıktı
Sinovac olanlara sadece 3.doz @Angelica 2 doz biontech olanlara gerek duymamış @Angelica
------

Dün müydü gecen gün müydü show haber değinmişti buna ben daha randevu almadım ama bir bakayım
Gecen de sormuştum aslında ikinci doz da da aynı kol ağrısı yaşanıyor mu bir bilen var mı?
Sinovac 2.dozdan sonra 6 ay sonra 3.doz lazım @AteşBöceği

Ben daha ilkini olmadım millet ikinci doza randevu alıyor, gerçekten bu kadar iyi ve güvenilir mi bu aşı?

Annem Biontechden çekiniyor... Bizimkiler Sınovac oldu ama Delta olayından Biontech olmalarını istiyorum üçüncü dozlarında...

Bakalım artık. Herşeyin hayırlısı.
------

@Zeyno45 Şube Sorumlumuz bugün Vestelin içinde oldu aşısını.

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Angelica and Zeyno
Annem Biontechden çekiniyor... Bizimkiler Sınovac oldu ama Delta olayından Biontech olmalarını istiyorum üçüncü dozlarında...

Bakalım artık. Herşeyin hayırlısı.
------

@Zeyno45 Şube Sorumlumuz bugün Vestelin içinde oldu aşısını.
Hiç çekinmesinler bence sınovac olanların hepsi biontech oluyor 3. aşılarını bende annem için biontech i seçeceğim .. Vestel güzel bi uygulama yapmış bence işçiler diğer hastahanelerde uğraşmadan fabrikaya kurulan alanda aşılarını rahatlıkla oluyor iyi fikir 😉