Phoebebuffay'dan @kerem e Ebru Yaşar'dan istek parçası geliyor, O Beni Sırtımdam vurdu...Zor zamanlar geçirmişsin, üzüldüm.
Böyle fitne fesat kişiler sunucu olunca sonuç bu oluyor işte. Programın kalitesini yerle bir ediyorlar.
Phoebebuffay'dan @kerem e Ebru Yaşar'dan istek parçası geliyor, O Beni Sırtımdam vurdu...Zor zamanlar geçirmişsin, üzüldüm.
Böyle fitne fesat kişiler sunucu olunca sonuç bu oluyor işte. Programın kalitesini yerle bir ediyorlar.
IBAN numarami veriyorum o zaman, elinde ne varsa yolla.
Peki israra etmeyeyim, jüri olarak tam destegini bekliyoruz. Oy kullanmamazlik etmezsin artik.Ya güzel olur hoş olur da tatilde olacağım ve şuan mesela 3 4 gündür foruma toplasan yarım saat girebilmişimdir... Onun dışında Temmuz ortasından Ağustos başına kadar da köyde olacağım orada da çok fırsat bulamam... Yani ben yine Juri'den devam edeyim...
Mustafa Ceceli ile yollarımızı ayırmaya karar verdik. Nihai kararımı da verdim @kerem den yanıt bekliyorum. Yeni sanatçımla çok daha etkili olacağız.
Tabii ki nasil istersen, yeni sarkicini cumartesi gibi duyururum o zaman. Simdilik yeni yarismacilara odaklanacagiz. @MayısKralı da hala kararsiz cünkü.Klasik Deniz @kerem
Mustafa Ceceli ile beni tarafına çekmiştin ama haklısın düşüncende. Bakalım bu kez aynı tarafta olurmuyuz
VMYM'den 500.000 kazanıyım o para anında senin.IBAN numarami veriyorum o zaman, elinde ne varsa yolla.
------
@Silinmiş Üye bi' hayirli olsunu cok görenlerdensin.
------
Peki israra etmeyeyim, jüri olarak tam destegini bekliyoruz. Oy kullanmamazlik etmezsin artik.
Ne güzel herkesin bir köyü var, ben hepinizi kiskanmaya basladim hakikaten. Benim niye köyüm yok diye düsünüp duruyorum artik.
------
Tabii ki nasil istersen, yeni sarkicini cumartesi gibi duyururum o zaman. Simdilik yeni yarismacilara odaklanacagiz. @MayısKralı da hala kararsiz cünkü.
Sunuculuk bir tarafa yenilerini sevmesem de Ceceli'nin eski sarkilari cok iyiydi bence, sectigin sarkicinin (ismini söyleme) 15 tane sarkisi gelmniyor aklima.
Bence de çok güzel şarkıları vardı ama bile bile lades olmayacağım yok yok var 15 taneIBAN numarami veriyorum o zaman, elinde ne varsa yolla.
------
@Silinmiş Üye bi' hayirli olsunu cok görenlerdensin.
------
Peki israra etmeyeyim, jüri olarak tam destegini bekliyoruz. Oy kullanmamazlik etmezsin artik.
Ne güzel herkesin bir köyü var, ben hepinizi kiskanmaya basladim hakikaten. Benim niye köyüm yok diye düsünüp duruyorum artik.
------
Tabii ki nasil istersen, yeni sarkicini cumartesi gibi duyururum o zaman. Simdilik yeni yarismacilara odaklanacagiz. @MayısKralı da hala kararsiz cünkü.
Sunuculuk bir tarafa yenilerini sevmesem de Ceceli'nin eski sarkilari cok iyiydi bence, sectigin sarkicinin (ismini söyleme) 15 tane sarkisi gelmniyor aklima.
Sunucunun acik ara destkligi sampiyon olacaksin dersem de inanma bana.VMYM'den 500.000 kazanıyım o para anında senin.
Peki sen bilirsin, hayirli ugrlu olsun o zaman. @MayısKralı degistirmeyi düsünüyor musun hala? .ABence de çok güzel şarkıları vardı ama bile bile lades olmayacağım yok yok var 15 tane
Ismi lazim degil ama bas harfleri p ve d son harfleri y olan iki tane grup secen arkadaslarimizin provakasyonlarina gelmeyelim lütfen. Amaclari müzik degil forumda savas cikarmak, @slhttnmtl sahit.Phoebebuffay'dan @kerem e Ebru Yaşar'dan istek parçası geliyor, O Beni Sırtımdam vurdu...
Resmen oyuna geldim, boykot ederim şampiyon olmazsam. Hatta kendime destekçi de bulurum. @phoebebuffaySunucunun acik ara destkligi sampiyon olacaksin dersem de inanma bana.
Peki sen bilirsin, hayirli ugrlu olsun o zaman. @MayısKralı degistirmeyi düsünüyor musun hala? .A
Elinden geleni ardina koyma, bilmeden san antreman yaptiriyorum aslinda.Resmen oyuna geldim, boykot ederim şampiyon olmazsam. Hatta kendime destekçi de bulurum. @phoebebuffay
Kendin bana azap çektirdiğini itiraf ettin, @phoebebuffay i de bununla tehdit ettin. Bizim mi amacımız savaş çıkarmak oluyor burada. Her türlü mobbinge karşıyız.Sunucunun acik ara destkligi sampiyon olacaksin dersem de inanma bana.
Peki sen bilirsin, hayirli ugrlu olsun o zaman. @MayısKralı degistirmeyi düsünüyor musun hala? .A
------
Ismi lazim degil ama bas harfleri p ve d son harfleri y olan iki tane grup secen arkadaslarimizin provakasyonlarina gelmeyelim lütfen. Amaclari müzik degil forumda savas cikarmak, @slhttnmtl sahit.
Akillarinca milleti sunucuya örgütlüyorlar.
Olsun, magazin olaylarına karışınca bir soğuma geliyor.
Bu arada Mustafa Ceceli ne alaka? Sen hiç sevmezsin ki.
Mobbing yapamaz ki bize, artık çoğunluk olan biziz.Kendin bana azap çektirdiğini itiraf ettin, @phoebebuffay i de bununla tehdit ettin. Bizim mi amacımız savaş çıkarmak oluyor burada. Her türlü mobbinge karşıyız.
Diğer yarışmacıların çoktan aklına girmiş bile. Yani burada azınlık biz oluyoruz...Mobbing yapamaz ki bize, artık çoğunluk olan biziz.
Tam tersi biz birlik olursak @kerem'i taraf tutmaktan ve yarışmacıları kışkırtmaktan dolayı koltuğundan edip yerine daha kaliteli ve müzik zevki olan bir sunucu getirebiliriz.
Yalnız kaldık diyorsun.Diğer yarışmacıların çoktan aklına girmiş bile. Yani burada azınlık biz oluyoruz...
Sadece o da değil, magazinsel olaylardan sonra da yepyeni bir kimliğe büründü, hani görünüşünü, aynı zamanda müzik tarzını da biraz değiştirdi. Hani biraz tarz olarak modaya ayak uydurmaya çalıştı. Yani bilmiyorum, bence öyle.Ben zaten seçerken de tereddütlüydüm normal şartlarda çok rahat yarışırım ama özel hayatını birçok kişi malzeme yaparsa o da onların adilliği
Çok saçma da, tesiri altında kalıyorsun o olayların ya da bilmiyorum, bende o oluyor. Bir de müzik tarzını da biraz değiştirdi.Magazinle şarkı ne alaka ya şarkıyı seversin sevmezsin magazinle karıştırmak bence çok saçma
Sadece o da değil, magazinsel olaylardan sonra da yepyeni bir kimliğe büründü, hani görünüşünü, aynı zamanda müzik tarzını da biraz değiştirdi. Hani biraz tarz olarak modaya ayak uydurmaya çalıştı. Yani bilmiyorum, bence öyle.
------
Çok saçma da, tesiri altında kalıyorsun o olayların ya da bilmiyorum, bende o oluyor. Bir de müzik tarzını da biraz değiştirdi.
Yapacak bir şey yok, kalıyorsun tesir altında.İşte tesiri altında kalmayacaksın şarkı ayrıdır özel hayat ayrıdır bunu ayırmak gerek bence değiştirsin bence böylede güzel
Yapacak bir şey yok, kalıyorsun tesir altında.
Mesele şudur: Sen saygılı kimliğinde eserler icra edersen, bunun dışına çıktığın zaman halk da bunu normal şekilde karşılamaz, ben de karşılamıyorum. Saygılı kimlik öyle bir şeydir ki, şarkıya bile sirayet eder. Sürekli gündeme gelen birisi olsa, o kadar da dikkat çekmezdi. Mesela Sıla da aynı şekilde, çok fazla da gündeme gelmiyordu, sonradan çok dikkat çekti. Tabii bu benim fikrim, bilemem, kişiye göre değişir. Magazinden düşmeyen insanlar için ise herhangi bir sorun yok ama magazine sonradan düşenler için sorun olabiliyor.Bence kalınmamalı aklı başında her insan ikisini ayırmalı ki olayı bilmeyen sen bile nasıl tesir altında kaldın anlamadım
Mesele şudur: Sen saygılı kimliğinde eserler icra edersen, bunun dışına çıktığın zaman halk da bunu normal şekilde karşılamaz, ben de karşılamıyorum. Saygılı kimlik öyle bir şeydir ki, şarkıya bile sirayet eder. Sürekli gündeme gelen birisi olsa, o kadar da dikkat çekmezdi. Mesela Sıla da aynı şekilde, çok fazla da gündeme gelmiyordu, sonradan çok dikkat çekti. Tabii bu benim fikrim, bilemem, kişiye göre değişir. Magazinden düşmeyen insanlar için ise herhangi bir sorun yok ama magazine sonradan düşenler için sorun olabiliyor.
Ben yukarıda durumu izah ettim kendi açımdan, şarkı ile özel hayat bazen birbiriyle iç içedir, bazen değildir. Bunu belirleyen de kişinin kendisidir. Özellikle de çok dinlediğin bir şarkıcıya ters düşmen de söz konusu olabiliyor, benim belki böyledir. Şarkılarına da o kimliğine yakıştırmışımdır belki ve özel hayatla birleştirdiğim için ters düşmüşümdür. Bu "bence" işte, istediğin kadar "şarkı ile özel hayat ayrı tutulmalı" de, bu insana bağlı bir şey.Mustafa ceceli her zaman saygısı ile icra etti şarkılarını hiç bir zaman saygısızlık etmedi ve şarkıları ile her zaman gündemde Mustafa ceceli tekrar söylüyorum şarkı ile özel hayat ayrı tutulmalı bence Sıla da aynı şekilde öyle
Ben yukarıda durumu izah ettim kendi açımdan, şarkı ile özel hayat bazen birbiriyle iç içedir, bazen değildir. Bunu belirleyen de kişinin kendisidir. Özellikle de çok dinlediğin bir şarkıcıya ters düşmen de söz konusu olabiliyor, benim belki böyledir. Şarkılarına da o kimliğine yakıştırmışımdır belki ve özel hayatla birleştirdiğim için ters düşmüşümdür. Bu "bence" işte, istediğin kadar "şarkı ile özel hayat ayrı tutulmalı" de, bu insana bağlı bir şey.