eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

@Turkuazz zaten Tuğba Yurt ile yarışmamışmıydı? :A hatta ilk güzel şarkısını seçince değiş falan demiştik. İlk hftdan harcama deyip (Doğukan Manço ile olan şarkısı) Aklımda öyle kalmış.
@Özgür erken elenmek istedi demek ki :A hiç bana hitap etmiyor. Hayal kırıklığı yaşadım :A @The_Erinch fena bir seçim olmamış. @Veteran Edis'in var mı okadar şarkısı acaba :A
Pinhani sevmez misin. 😱 Daha önce de yarışmıştım sevdiğim bir grup çok da güzel şarkıları var ya. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
@Turkuazz zaten Tuğba Yurt ile yarışmamışmıydı? :A hatta ilk güzel şarkısını seçince değiş falan demiştik. İlk hftdan harcama deyip (Doğukan Manço ile olan şarkısı) Aklımda öyle kalmış.
@Özgür erken elenmek istedi demek ki :A hiç bana hitap etmiyor. Hayal kırıklığı yaşadım :A @The_Erinch fena bir seçim olmamış. @Veteran Edis'in var mı okadar şarkısı acaba :A
yarışmada fazla ilerleyememiştim o açıdan Tuğbayla bir kez daha yarışayım dedim Tuğba Yurt @kerem den rica edip yarışmaya onaylandı.tupbayla çok erken elendiğim için sorun olacağını düşünmüyorum ama umarım itiraz eden yarışmacılar çıkmayacak :D
------

Neden Gülşen, Hande Yener, Sezen Aksu, Ajda Pekkan falan seçilmiyor. Çok yeni isimler seçilmiş hep. @Turkuazz senin şarkıcıyı ilk kez duydum.:D
parçalarını beğeneceğini düşünüyorum :D

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: cehennet and Dosi
4 yeni yarışmacımıza daha hoşgeldin diyoruz. Böylece toplam 12 yarışmacımızı belirledik. :Z

@Veteran'ın
@batuhankaralar olduğunun altını çize çize ilave ediyoruz. :A

Hoşgeldiniz diyelim. :Z

d6rKR.jpg

d60zn.jpg

d6yVj.jpg

d6ofc.jpg

Geçen Veteran kim diyordum ben de. İyi aydınlandım. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
yarışmada fazla ilerleyememiştim o açıdan Tuğbayla bir kez daha yarışayım dedim Tuğba Yurt @kerem den rica edip yarışmaya onaylandı.tupbayla çok erken elendiğim için sorun olacağını düşünmüyorum ama umarım itiraz eden yarışmacılar çıkmayacak :D
------

parçalarını beğeneceğini düşünüyorum :D

Sen kendine güveniyorsan sıkıntı yok. Başarılar diliyorum.:Z

• Harika
Reactions: Turkuazz
@kerem Hayırlı olsun. Foruma renk katan keyifli bir yarışma MS. Senin el atıp geri döndürmen güzel olmuş. Ben de jüri olmak isterim eğer uygunsa :D

• Harika
Hayırlı olsun başarılar yeni sezonda. :D
Teşekkür ederim, biraz daha çalışırsan tam olacak. :A

Kendin bana azap çektirdiğini itiraf ettin, @phoebebuffay i de bununla tehdit ettin. Bizim mi amacımız savaş çıkarmak oluyor burada. :A Her türlü mobbinge karşıyız. :AMobbing yapamaz ki bize, artık çoğunluk olan biziz. :A
Tam tersi biz birlik olursak @kerem'i taraf tutmaktan ve yarışmacıları kışkırtmaktan dolayı koltuğundan edip yerine daha kaliteli ve müzik zevki olan bir sunucu getirebiliriz. :Z
2 yıl beklediniz benim dışımda bulabildiniz mi bir sunucu? Beni kovdurtmaya çok meraklıysanız buyrun ben yarışmacı olayım, siz beraber sunun. :A Bana her türlü hava hoş. :Z
------

Çok korkutucu rakip yok. :A
Resmen hakaret etmiş size zayıf halka diyerek. Kaos serbesttir. :A @Turkuazz @Özgür @The_Erinch @Veteran

Beni de açıkla bugün @kerem güçlü sanatçı görsünler :A
------

Değiştim zaten başkası gelecek :A
Cumartesi günü dedim ya, ne bu acelen? :A

Teşekkür ederim, biraz daha çalışırsan tam olacak. :A

2 yıl beklediniz benim dışımda bulabildiniz mi bir sunucu? Beni kovdurtmaya çok meraklıysanız buyrun ben yarışmacı olayım, siz beraber sunun. :A Bana her türlü hava hoş. :Z
------

Resmen hakaret etmiş size zayıf halka diyerek. Kaos serbesttir. :A @Turkuazz @Özgür @The_Erinch @Veteran

Cumartesi günü dedim ya, ne bu acelen? :A
Ben kaos izlemeyi severim dedikçe beni kaosun içine sürüklüyor. phoebe ne de haklıymış. :A

• Güldürdün
Neden Gülşen, Hande Yener, Sezen Aksu, Ajda Pekkan falan seçilmiyor. Çok yeni isimler seçilmiş hep. @Turkuazz senin şarkıcıyı ilk kez duydum.:D
Daha önceki senelerde 2 kez yarışan şarkıcılar seçilemiyor diye bir kural var sanırım ama @kerem daha sağlıklı bilgi verecektir.
------

İlk defa katıldığım yarışmada..herkesin hayatından 1 kere bile olsa geçmiş bir ismi seçmek istedim;umarım erken elenmem! Hayırlısı artık.
8. ve 9. sezonlarda yarıştıkları için seçilemiyorlar. Olası bir All Star durumunda tekrar bu şarkıcıları görebiliriz. Her sezon aynı şarkıcılarla yarışılmaması adına bu kısıtlama baştan beri getirildi. :D

• Beğendim
Reactions: cehennet
8. ve 9. sezonlarda yarıştıkları için seçilemiyorlar. Olası bir All Star durumunda tekrar bu şarkıcıları görebiliriz. Her sezon aynı şarkıcılarla yarışılmaması adına bu kısıtlama baştan beri getirildi. :D

Anladım. Mantıklı bir düzenleme. Her seferinde aynı şarkıları dinlemek ve oylamak güzel olmazdı.:D

• Beğendim
  • Güldürdün