Beni kaosa sürüklemeye çalışıyorsun, sana karşı olan temkinim ondan. Bir de paraları kaptırıp şampiyon olamayacağımdan.Bana iftira atıyorlar inanma sen onlara, bense gerçekleri söylüyorum.
Beni kaosa sürüklemeye çalışıyorsun, sana karşı olan temkinim ondan. Bir de paraları kaptırıp şampiyon olamayacağımdan.Bana iftira atıyorlar inanma sen onlara, bense gerçekleri söylüyorum.
Onları da anlattı merak etme. Sia ile kulis yaparsın vs anlarım da Sertab Erener ile de yapmazsın... Bir de bu şaibeli şampiyonluğunla övünüyorsun utanmadan. @slhttnmtl@sokak sanati kendi çetrefilli oyunlarından da hiç bahsetti mi?
Keza Sia zamanı dırf şampiyon olmak için beni de zorla jüri üyesi yaptığından mesela.
------
Aklı sıra eski beni stalklayıp üstüne buna 'kulis' demekle kalmayıp, iftiralar atması gerçekten çok korkunç. Sen sen ol rakibin olduğu için sana yapacağı her hamleyi iki defa düşün.
Çiğdem maalesef foruma ara vermek zorunda kaldı, normalde sunucu olmaya devam edecekti ama bana devretmek zorunda kaldı maalesef.Anladım. Çiğdem nerede şimdi. Neden bıraktı ki. Şampiyona devretme gibi bir gelenek mi var.
Keşke o zaman gelseydim. Onları oylamak daha zevkli olurdu.
Bana güvenebilirsin. Mor ve Ötesi'ne yüksek puanlarını bekliyorum.Ben bu kadar şokun üstüne herkese karşı dikkatli davranıyorum zaten, baksana neler neler diyorsunuz neler neler çıkıyor.
İşte bunu sana @phoebebuffay aşılıyor, benim öyle bi' hededfim. Zaten TL dağıtıyoruz, para birimi € olan bir yerde TL'yi ne yapacağım ben.Beni kaosa sürüklemeye çalışıyorsun, sana karşı olan temkinim ondan. Bir de paraları kaptırıp şampiyon olamayacağımdan.
Çiğdem maalesef foruma ara vermek zorunda kaldı, normalde sunucu olmaya devam edecekti ama bana devretmek zorunda kaldı maalesef.
Geç olsun güç olmasın diyelim, bu sezon oylarınla hem sevinç hemde fırçalarla karşı kaşıya kalacaksın. Şimdiden hazırlıklı ol derim.
Kusura bakma ama burada kimseye güvenemiyorum, hele kerem'le benim içimden şeytan çıkarmaya çalıştınız. Bu arada her şey karşılıklı.Bana güvenebilirsin. Mor ve Ötesi'ne yüksek puanlarını bekliyorum.
@sokak sanati'na da iftira atıyor. Yemi attım hem ne yedin. Bir kere Rachel asla kendi hakkında kötü bir şey söylemez. Ne olursa olsun o her zaman haklıdır.Onları da anlattı merak etme. Sia ile kulis yaparsın vs anlarım da Sertab Erener ile de yapmazsın... Bir de bu şaibeli şampiyonluğunla övünüyorsun utanmadan. @slhttnmtl
Yok ama düşük puan verdiğin için sana trip atacaklar mecburen. Herkese yaptıkları gibi.Anladım. Döner belki.
Sadece zevkime göre oy vereceğim. Beğenmedim diye beni azarlamaya kalkmazlar her halde.😱
Ben senin iyiliğin için uğraşıyorum. Kaosların içine girmezsen kurda kuşa yem olarak atılırsın bu yarışmada.Kusura bakma ama burada kimseye güvenemiyorum, hele kerem'le benim içimden şeytan çıkarmaya çalıştınız. Bu arada her şey karşılıklı.
İlk mesajımı alıntılayıp, elalemi etiketleyip üstüne kaos serbest dediğini görmemiştim. Aaa bu meseleyi konuşmuştuk, sunuculara söyler euro isterim.İşte bunu sana @phoebebuffay aşılıyor, benim öyle bi' hededfim. Zaten TL dağıtıyoruz, para birimi € olan bir yerde TL'yi ne yapacağım ben.
@sokak sanati'na da iftira atıyor. Yemi attım hem ne yedin. Bir kere Rachel asla kendi hakkında kötü bir şey söylemez. Ne olursa olsun o her zaman haklıdır.
Forumu ne sıklıkla stalklıyorsun sen?
------
Yok ama düşük puan verdiğin için sana trip atacaklar mecburen. Herkese yaptıkları gibi.
Ne iftirası, şu an sen bana iftira atıyorsun. 😱 Övünerek anlattı zaten yaptıklarını.@sokak sanati'na da iftira atıyor. Yemi attım hem ne yedin. Bir kere Rachel asla kendi hakkında kötü bir şey söylemez. Ne olursa olsun o her zaman haklıdır.
Forumu ne sıklıkla stalklıyorsun sen?
Aaa ne kadar düşünceliymişsin oysaki. Gerçi bunların içinde kimse kendi halinde takılamaz, doğru.Ben senin iyiliğin için uğraşıyorum. Kaosların içine girmezsen kurda kuşa yem olarak atılırsın bu yarışmada.
Aa bunu tavsiye etmiyorum kesinlikle. Hiçbir yarışmacı bunu ciddiye almıyor tabii ki, sen sonuçta her hafta herkese farklı farklı puanlar vermeyeceksin. Bence mesafeli durmak yerine tam tersi yarışmacılar ve diğer üylerle kaynaşman gerekir.Biraz mesafeli durayım o zaman. Etkilenmek istemiyorum. Yarışanlara baktım da 1-2 kişi dışında çok sohbet ettiğim kimse yok. Yarışanlara mesafeli davranacağım
E tabii bu getireceğiniz reytingin yanında küçük bir hediye gibi kalıyor. O yüzden önemli olan ne kadar kaos çıkaracağınız.İlk mesajımı alıntılayıp, elalemi etiketleyip üstüne kaos serbest dediğini görmemiştim. Aaa bu meseleyi konuşmuştuk, sunuculara söyler euro isterim.
Baksana şu manzaraya, aynısını yaşayacaksın...
Aa bunu tavsiye etmiyorum kesinlikle. Hiçbir yarışmacı bunu ciddiye almıyor tabii ki, sen sonuçta her hafta herkese farklı farklı puanlar vermeyeceksin. Bence mesafeli durmak yerine tam tersi yarışmacılar ve diğer üylerle kaynaşman gerekir.
İlk haftadan tanıdığım tanımadığım herkesle kaos çıkarırım, ayıpsın.E tabii bu getireceğiniz reytingin yanında küçük bir hediye gibi kalıyor. O yüzden önemli olan ne kadar kaos çıkaracağınız.
Kanıt göster o zaman.Ne iftirası, şu an sen bana iftira atıyorsun. 😱 Övünerek anlattı zaten yaptıklarını.
Aa yok kısa süreli trip atacaklar sadece kimse sitem etmez. Zaten tripleri 1-2 dakika sürüyor. O yüzden ciddiye alınacak bir şey yok. Sadece sonuç gecelerinin tadını çıkar ve üyelerle kaynaş.Ama o zaman sitem ederler. Etkilenirim.
Kanıt göster o zaman.
------
Aa yok kısa süreli trip atacaklar sadece kimse sitem etmez. Zaten tripleri 1-2 dakika sürüyor. O yüzden ciddiye alınacak bir şey yok. Sadece sonuç gecelerinin tadını çıkar ve üyelerle kaynaş.