eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

@sokak sanati kendi çetrefilli oyunlarından da hiç bahsetti mi? :A

Keza Sia zamanı dırf şampiyon olmak için beni de zorla jüri üyesi yaptığından mesela. :A
------

Aklı sıra eski beni stalklayıp üstüne buna 'kulis' demekle kalmayıp, iftiralar atması gerçekten çok korkunç. Sen sen ol rakibin olduğu için sana yapacağı her hamleyi iki defa düşün. :A
Onları da anlattı merak etme. Sia ile kulis yaparsın vs anlarım da Sertab Erener ile de yapmazsın... Bir de bu şaibeli şampiyonluğunla övünüyorsun utanmadan. :A @slhttnmtl

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: kerem and slhttnmtl
Anladım. Çiğdem nerede şimdi. Neden bıraktı ki. Şampiyona devretme gibi bir gelenek mi var.:D

Keşke o zaman gelseydim. Onları oylamak daha zevkli olurdu.:Z
Çiğdem maalesef foruma ara vermek zorunda kaldı, normalde sunucu olmaya devam edecekti ama bana devretmek zorunda kaldı maalesef. :D

Geç olsun güç olmasın diyelim, bu sezon oylarınla hem sevinç hemde fırçalarla karşı kaşıya kalacaksın. Şimdiden hazırlıklı ol derim. :A

• Güldürdün
Reactions: cehennet
Beni kaosa sürüklemeye çalışıyorsun, sana karşı olan temkinim ondan. :A Bir de paraları kaptırıp şampiyon olamayacağımdan. :A
İşte bunu sana @phoebebuffay aşılıyor, benim öyle bi' hededfim. Zaten TL dağıtıyoruz, para birimi € olan bir yerde TL'yi ne yapacağım ben. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Çiğdem maalesef foruma ara vermek zorunda kaldı, normalde sunucu olmaya devam edecekti ama bana devretmek zorunda kaldı maalesef. :D

Geç olsun güç olmasın diyelim, bu sezon oylarınla hem sevinç hemde fırçalarla karşı kaşıya kalacaksın. Şimdiden hazırlıklı ol derim. :A

Anladım. Döner belki.:D

Sadece zevkime göre oy vereceğim. Beğenmedim diye beni azarlamaya kalkmazlar her halde.😱

• Güldürdün
Reactions: kerem
Onları da anlattı merak etme. Sia ile kulis yaparsın vs anlarım da Sertab Erener ile de yapmazsın... Bir de bu şaibeli şampiyonluğunla övünüyorsun utanmadan. :A @slhttnmtl
@sokak sanati'na da iftira atıyor. Yemi attım hem ne yedin. Bir kere Rachel asla kendi hakkında kötü bir şey söylemez. Ne olursa olsun o her zaman haklıdır. :A

Forumu ne sıklıkla stalklıyorsun sen? :A
------

Anladım. Döner belki.:D

Sadece zevkime göre oy vereceğim. Beğenmedim diye beni azarlamaya kalkmazlar her halde.😱
Yok ama düşük puan verdiğin için sana trip atacaklar mecburen. Herkese yaptıkları gibi. :A

İşte bunu sana @phoebebuffay aşılıyor, benim öyle bi' hededfim. Zaten TL dağıtıyoruz, para birimi € olan bir yerde TL'yi ne yapacağım ben. :A
İlk mesajımı alıntılayıp, elalemi etiketleyip üstüne kaos serbest dediğini görmemiştim. :A Aaa bu meseleyi konuşmuştuk, sunuculara söyler euro isterim. :A

maxresdefault.jpg

Baksana şu manzaraya, aynısını yaşayacaksın...

• Harika
@sokak sanati'na da iftira atıyor. Yemi attım hem ne yedin. Bir kere Rachel asla kendi hakkında kötü bir şey söylemez. Ne olursa olsun o her zaman haklıdır. :A

------

Yok ama düşük puan verdiğin için sana trip atacaklar mecburen. Herkese yaptıkları gibi. :A

Biraz mesafeli durayım o zaman. Etkilenmek istemiyorum. Yarışanlara baktım da 1-2 kişi dışında çok sohbet ettiğim kimse yok. Yarışanlara mesafeli davranacağım:A

• İlginç

Ne iftirası, şu an sen bana iftira atıyorsun. 😱 Övünerek anlattı zaten yaptıklarını. :A

• İlginç
Biraz mesafeli durayım o zaman. Etkilenmek istemiyorum. Yarışanlara baktım da 1-2 kişi dışında çok sohbet ettiğim kimse yok. Yarışanlara mesafeli davranacağım:A
Aa bunu tavsiye etmiyorum kesinlikle. Hiçbir yarışmacı bunu ciddiye almıyor tabii ki, sen sonuçta her hafta herkese farklı farklı puanlar vermeyeceksin. Bence mesafeli durmak yerine tam tersi yarışmacılar ve diğer üylerle kaynaşman gerekir. :A

• Güldürdün
Reactions: cehennet
İlk mesajımı alıntılayıp, elalemi etiketleyip üstüne kaos serbest dediğini görmemiştim. :A Aaa bu meseleyi konuşmuştuk, sunuculara söyler euro isterim. :A

maxresdefault.jpg

Baksana şu manzaraya, aynısını yaşayacaksın...
E tabii bu getireceğiniz reytingin yanında küçük bir hediye gibi kalıyor. O yüzden önemli olan ne kadar kaos çıkaracağınız. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Aa bunu tavsiye etmiyorum kesinlikle. Hiçbir yarışmacı bunu ciddiye almıyor tabii ki, sen sonuçta her hafta herkese farklı farklı puanlar vermeyeceksin. Bence mesafeli durmak yerine tam tersi yarışmacılar ve diğer üylerle kaynaşman gerekir. :A

Ama o zaman sitem ederler. Etkilenirim.:(

• İlginç
Kanıt göster o zaman. :A
------

Aa yok kısa süreli trip atacaklar sadece kimse sitem etmez. Zaten tripleri 1-2 dakika sürüyor. O yüzden ciddiye alınacak bir şey yok. Sadece sonuç gecelerinin tadını çıkar ve üyelerle kaynaş. :A

Anladım canım. Haftaya iyi gel telafi ederiz falan derim.:F Kac hafta sürüyordu.

• Güldürdün