eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Gülşen, Sezen Aksu, Yalın, Gökhan Türkmen, İrem Derici, Hande Yener, Demet Akalın, Ahmet Kaya'larla mı? Ben hiç tartışmayalım bile. :A
ve karşılarında koskoca Sertab Erener. :A Sertab Erener'e yakın tek Sezen Aksu ve Gülşen var. :A Ahmet Kaya forumun genel kesimine hitap etmiyor diye biliyorum. :A

@Billy Kane kadar olmasın da. :A Şaka maka ilk 10 hafta elenmezsen büyük bir başarı zaten. En yeni yarışmacımız olarak. :A
O şarkısını göndermemiş Çiğdem de açılış için fazla iddiasız bir şarkı seçmiş. :A İlk 10 hafta dayanacağımı hiç sanmıyorum bu ara ama neden de olmasın ki. :A

• Harika
Reactions: kerem
Sen hem sunup hem yarıştın mı? Konuda bir kaç kişiye teşekkür etmişsin. Onlar mı sunuyordu o zamanlar. Hem sunup hem yarıştıysan kolay şampiyon olmuşsundur.:A
Hayır öyle olmadı, o zaman ilk kez katılmıştım bende @slhttnmtl gibi. :A Yarışmayı @Çiğdem sunuyordu. Ben tabii ilk 10 hafta elenmezsem şanslıyım demiştim ama bi' baktım finallere kadar gelince verdim gazı. Özellikle Sezen Aksu, Gülşen ve Ahmet Kaya elenince kendi kendime tamam ben şampiyon olurum demiştim. Öyle de oldu. :A

Bütün şampiyon konularını linke tıklayarak bulabilirsin. :A
------

O şarkısını göndermemiş Çiğdem de açılış için fazla iddiasız bir şarkı seçmiş. :A İlk 10 hafta dayanacağımı hiç sanmıyorum bu ara ama neden de olmasın ki. :A
Bence iyi bir strateji izleyip şarkı sıralamanı iyi yaparsan kedinlikle şampiyon olabilirsin tabii ki, Hadise sevilen ve popüler bir şarkıcı. Her şey sana bağlı yani. Vezir de edebilirsin, rezil de. :A

Hayır öyle olmadı, o zaman ilk kez katılmıştım bende @slhttnmtl gibi. :A Yarışmayı @Çiğdem sunuyordu. Ben tabii ilk 10 hafta elenmezsem şanslıyım demiştim ama bi' baktım finallere kadar gelince verdim gazı. Özellikle Sezen Aksu, Gülşen ve Ahmet Kaya elenince kendi kendime tamam ben şampiyon olurum demiştim. Öyle de oldu. :A

------

Bence iyi bir strateji izleyip şarkı sıralamanı iyi yaparsan kedinlikle şampiyon olabilirsin tabii ki, Hadise sevilen ve popüler bir şarkıcı. Her şey sana bağlı yani. Vezir de edebilirsin, rezil de. :A
Korktuğum tek yön strateji hataları ama onu da halletmeye çalışıcam bir şekilde. :A Şu kısım da seçme sebebim zaten, daha kolay şampiyonluğa götürür. :A

• Güldürdün
Korktuğum tek yön strateji hataları ama onu da halletmeye çalışıcam bir şekilde. :A Şu kısım da seçme sebebim zaten, daha kolay şampiyonluğa götürür. :A
Her şey rkiplerine de bağlı bir yandan, yani bakmışsın herkes pek iddialı gelmemişse haftayı atlatırsın ama rakiplerin çok iddialı geldiyse ve sen iddiasız gelirsen o zaman kırmızı alarmlar senin için çalar. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Her şey rkiplerine de bağlı bir yandan, yani bakmışsın herkes pek iddialı gelmemişse haftayı atlatırsın ama rakiplerin çok iddialı geldiyse ve sen iddiasız gelirsen o zaman kırmızı alarmlar senin için çalar. :A
Az çok insanların kafası benimki gibi çalışıyordur, umarım yanıltmazlar. :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Kadının en efsane şarkısı Söz Bitti zaten. Onu kullanarak şampiyon oldum, ne diye lekeliyorsun şampiyonluğumu? :A
Doksanlardaki efsane şarkılarını kullanmamışsın. Kulislerde oy dilenerek şampiyon olduğun dedikoduları dolaşıyor, leke falan bilemicem artık. :A

• İlginç
  • Güldürdün
@sokak sanati zamanında bana her şeyi anlatmıştı. Şampiyon olmak için ne tür oyunlar çevirdiğinden vs... :A
@sokak sanati kendi çetrefilli oyunlarından da hiç bahsetti mi? :A

Keza Sia zamanı dırf şampiyon olmak için beni de zorla jüri üyesi yaptığından mesela. :A
------

kerem'le bir olup seni yarışmadan kovan @sokak sanati mi, herkesin altından bir şeyler çıkıyor 😱 :A
Aklı sıra eski beni stalklayıp üstüne buna 'kulis' demekle kalmayıp, iftiralar atması gerçekten çok korkunç. Sen sen ol rakibin olduğu için sana yapacağı her hamleyi iki defa düşün. :A

@sokak sanati kendi çetrefilli oyunlarından da hiç bahsetti mi? :A

Keza Sia zamanı dırf şampiyon olmak için beni de zorla jüri üyesi yaptığından mesela. :A
------

Aklı sıra eski beni stalklayıp üstüne buna 'kulis' demekle kalmayıp, iftiralar atması gerçekten çok korkunç. Sen sen ol rakibin olduğu için sana yapacağı her hamleyi iki defa düşün. :A
Ben bu kadar şokun üstüne herkese karşı dikkatli davranıyorum zaten, baksana neler neler diyorsunuz neler neler çıkıyor. :A

• İlginç

Anladım. Çiğdem nerede şimdi. Neden bıraktı ki. Şampiyona devretme gibi bir gelenek mi var.:D

Keşke o zaman gelseydim. Onları oylamak daha zevkli olurdu.:Z

• Güldürdün