eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

4 yeni yarışmacımıza daha hoşgeldin diyoruz. Böylece toplam 12 yarışmacımızı belirledik. :Z

@Veteran'ın
@batuhankaralar olduğunun altını çize çize ilave ediyoruz. :A

Hoşgeldiniz diyelim. :Z

d6rKR.jpg

d60zn.jpg

d6yVj.jpg

d6ofc.jpg

@Turkuazz zaten Tuğba Yurt ile yarışmamışmıydı? :A hatta ilk güzel şarkısını seçince değiş falan demiştik. İlk hftdan harcama deyip (Doğukan Manço ile olan şarkısı) Aklımda öyle kalmış.
@Özgür erken elenmek istedi demek ki :A hiç bana hitap etmiyor. Hayal kırıklığı yaşadım :A @The_Erinch fena bir seçim olmamış. @Veteran Edis'in var mı okadar şarkısı acaba :A

Candan Erçetin daha önceden yarıştığım isimlerdendi, çok iyi seçim olmuş. :Z

Diğerlerini de severiz tabii de 15 haftalık maratonda iyi strateji izlemeleri gerekecek. :A

• Harika
Reactions: The_Erinch
@Turkuazz zaten Tuğba Yurt ile yarışmamışmıydı? :A hatta ilk güzel şarkısını seçince değiş falan demiştik. İlk hftdan harcama deyip (Doğukan Manço ile olan şarkısı) Aklımda öyle kalmış.
@Özgür erken elenmek istedi demek ki :A hiç bana hitap etmiyor. Hayal kırıklığı yaşadım :A @The_Erinch fena bir seçim olmamış. @Veteran Edis'in var mı okadar şarkısı acaba :A

Edisin şarkıları var tabii albümde yaptı ya :A
------

@The_Erinch @Özgür @Turkuazz @Veteran güzel isimlerle gelmişsiniz başarılarrr :D

Beni de açıkla bugün @kerem güçlü sanatçı görsünler :A
------

Sadece o da değil, magazinsel olaylardan sonra da yepyeni bir kimliğe büründü, hani görünüşünü, aynı zamanda müzik tarzını da biraz değiştirdi. Hani biraz tarz olarak modaya ayak uydurmaya çalıştı. Yani bilmiyorum, bence öyle. :D
------

Çok saçma da, tesiri altında kalıyorsun o olayların ya da bilmiyorum, bende o oluyor. Bir de müzik tarzını da biraz değiştirdi. :D
Değiştim zaten başkası gelecek :A

Neden Gülşen, Hande Yener, Sezen Aksu, Ajda Pekkan falan seçilmiyor. Çok yeni isimler seçilmiş hep. @Turkuazz senin şarkıcıyı ilk kez duydum.:D
Daha önceki senelerde 2 kez yarışan şarkıcılar seçilemiyor diye bir kural var sanırım ama @kerem daha sağlıklı bilgi verecektir.
------

Candan Erçetin daha önceden yarıştığım isimlerdendi, çok iyi seçim olmuş. :Z

Diğerlerini de severiz tabii de 15 haftalık maratonda iyi strateji izlemeleri gerekecek. :A

Edisin şarkıları var tabii albümde yaptı ya :A
------

@The_Erinch @Özgür @Turkuazz @Veteran güzel isimlerle gelmişsiniz başarılarrr :D

İlk defa katıldığım yarışmada..herkesin hayatından 1 kere bile olsa geçmiş bir ismi seçmek istedim;umarım erken elenmem! Hayırlısı artık.

Daha önceki senelerde 2 kez yarışan şarkıcılar seçilemiyor diye bir kural var sanırım ama @kerem daha sağlıklı bilgi verecektir.
------

İlk defa katıldığım yarışmada..herkesin hayatından 1 kere bile olsa geçmiş bir ismi seçmek istedim;umarım erken elenmem! Hayırlısı artık.

Anladım. 10 sezon geçmiş. Böyle kurallar normal olabilir tabi.:D

------

Umarım abimm iyi şanslar başarılar diliyorumm :love1: :Z

• Harika
Reactions: The_Erinch
Şarkılarım hazır bile ona güvenip seçtim :A
------

Hatırlattığın için thanks, geçen sene nick değiştirdiğimi bilmeyenler bu kim falan diyor :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi