eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Ne üvey kardeşi, öz kardeştiler? :A

Konu olarak Yaprak Dökümü'nü taklit ettikleri yetmiyormuş gibi başrol üçlünün ikisini de Yaprak Dökümü'nden aldılar. :A
Enver, Bahar'ın babası mıydı? Senin akıl da gitmiş. :A

Önce kalitesiz dizilerde oynadılar ki ilerde Kadın gibi kaliteli dizilerde yer almak için. YD bir merdivenden ibaretti onlar için. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Enver, Bahar'ın babası mıydı? Senin akıl da gitmiş. :A

Önce kalitesiz dizilerde oynadılar ki ilerde Kadın gibi kaliteli dizilerde yer almak için. YD bir merdivenden ibaretti onlar için. :A
Senin kafan gitmiş asıl. İkisinin anneleri aynıysa yani aralarında kan bağı varsa öz kardeş olurlar. :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: 12.Adam and kerem
Teşekkür ederim, bir kere şaşırtsan güzel olur aslında biliyor musun? :A
Ya güzel olur hoş olur da tatilde olacağım ve şuan mesela 3 4 gündür foruma toplasan yarım saat girebilmişimdir... :A Onun dışında Temmuz ortasından Ağustos başına kadar da köyde olacağım orada da çok fırsat bulamam... :A Yani ben yine Juri'den devam edeyim... :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and 12.Adam
Kanunlara da sen karar ver istersen. :A
Şimdi baktım, dediğin gibi anne veya babadan biri farklı olunca üvey oluyormuşsun. Saçma geldi açıkçası. :A

Neyse MS konusunda niye bunları tartışıyoruz, sırf daha fazla hit alabilmek için konuyu çorba ettin. :A

Emoş hani çalışıyordun çalışmasan nolurdu merak ediyordum. :A
------

Seni yılın yarışmacısı ilan ediyorum. Sunucunun şampiyonu oldun şimdiden. :A
------

Bu bahane mi? :A
------

@Maskeli Fedai'yle @xBUGRAx'yı boynuzlayıp gitmemiş miydin zaten oralara? Çocuk sizin yüzünüzden forumu bıraktı. :A @xemrexxx
------

Rakip değil misiniz, neyin tarafından bahsediyorsun? :A
Hayır, gerekçe :A

Kadın'da psikolojik bir konu işlendi, birbirini hiç tanımayan iki tane yetişkin üvey kardeşin hiikaseydi o. Yine elma ile armudu karıştırdın. :A
------

Görende aynı kişiye aşık olan kardeşin hakiyesi lk Yaprak Dökümü'nde işlendi sanacak. Yürüyün oradan, total teyze dizilerine geçit yok burada. :A
İlk orada işlendi evet. :A
------

İlk Yaprak Dökümü'nde işlendi tabii ve de efsane oldu. 15 sene sonraki tekrarı bile reytinglerde ilk 10'a girip prime time dizilerini geçiyor. Senin çakma dizilerin ilk 100'e zor girer. :A @serhatt
Ağzına sağlık. :Z

• Harika
Reactions: phoebebuffay
Emoş hani çalışıyordun çalışmasan nolurdu merak ediyordum. :A
------

Seni yılın yarışmacısı ilan ediyorum. Sunucunun şampiyonu oldun şimdiden. :A
------

Bu bahane mi? :A
------

@Maskeli Fedai'yle @xBUGRAx'yı boynuzlayıp gitmemiş miydin zaten oralara? Çocuk sizin yüzünüzden forumu bıraktı. :A @xemrexxx
------

Rakip değil misiniz, neyin tarafından bahsediyorsun? :A
Çalışmasam sen ölmüş olurdun :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and 12.Adam