Teşekkür ederim, bir kere şaşırtsan güzel olur aslında biliyor musun?Ben yine klasik juriler koltuğunda yerimi alayım, hayırlı olsun her zamanki tadında keyifli bir yarışma olması dileğiyle... @kerem
Teşekkür ederim, bir kere şaşırtsan güzel olur aslında biliyor musun?Ben yine klasik juriler koltuğunda yerimi alayım, hayırlı olsun her zamanki tadında keyifli bir yarışma olması dileğiyle... @kerem
Sertab hala 1 numara canım, bak yorulmasın diye artık az dinleme kararı aldım.Bu ne döneklik, Sertab görse resmen kriz geçirir. 😱
Enver, Bahar'ın babası mıydı? Senin akıl da gitmiş.Ne üvey kardeşi, öz kardeştiler?
Konu olarak Yaprak Dökümü'nü taklit ettikleri yetmiyormuş gibi başrol üçlünün ikisini de Yaprak Dökümü'nden aldılar.
Senin kafan gitmiş asıl. İkisinin anneleri aynıysa yani aralarında kan bağı varsa öz kardeş olurlar.Enver, Bahar'ın babası mıydı? Senin akıl da gitmiş.
Önce kalitesiz dizilerde oynadılar ki ilerde Kadın gibi kaliteli dizilerde yer almak için. YD bir merdivenden ibaretti onlar için.
Kanunlara da sen karar ver istersen.Senin kafan gitmiş asıl. İkisinin anneleri aynıysa yani aralarında kan bağı varsa öz kardeş olurlar.
Ya güzel olur hoş olur da tatilde olacağım ve şuan mesela 3 4 gündür foruma toplasan yarım saat girebilmişimdir... Onun dışında Temmuz ortasından Ağustos başına kadar da köyde olacağım orada da çok fırsat bulamam... Yani ben yine Juri'den devam edeyim...Teşekkür ederim, bir kere şaşırtsan güzel olur aslında biliyor musun?
Şimdi baktım, dediğin gibi anne veya babadan biri farklı olunca üvey oluyormuşsun. Saçma geldi açıkçası.Kanunlara da sen karar ver istersen.
Hayır, gerekçeEmoş hani çalışıyordun çalışmasan nolurdu merak ediyordum.
------
Seni yılın yarışmacısı ilan ediyorum. Sunucunun şampiyonu oldun şimdiden.
------
Bu bahane mi?
------
@Maskeli Fedai'yle @xBUGRAx'yı boynuzlayıp gitmemiş miydin zaten oralara? Çocuk sizin yüzünüzden forumu bıraktı. @xemrexxx
------
Rakip değil misiniz, neyin tarafından bahsediyorsun?
İlk orada işlendi evet.Kadın'da psikolojik bir konu işlendi, birbirini hiç tanımayan iki tane yetişkin üvey kardeşin hiikaseydi o. Yine elma ile armudu karıştırdın.
------
Görende aynı kişiye aşık olan kardeşin hakiyesi lk Yaprak Dökümü'nde işlendi sanacak. Yürüyün oradan, total teyze dizilerine geçit yok burada.
Ağzına sağlık.İlk Yaprak Dökümü'nde işlendi tabii ve de efsane oldu. 15 sene sonraki tekrarı bile reytinglerde ilk 10'a girip prime time dizilerini geçiyor. Senin çakma dizilerin ilk 100'e zor girer. @serhatt
Çalışmasam sen ölmüş olurdunEmoş hani çalışıyordun çalışmasan nolurdu merak ediyordum.
------
Seni yılın yarışmacısı ilan ediyorum. Sunucunun şampiyonu oldun şimdiden.
------
Bu bahane mi?
------
@Maskeli Fedai'yle @xBUGRAx'yı boynuzlayıp gitmemiş miydin zaten oralara? Çocuk sizin yüzünüzden forumu bıraktı. @xemrexxx
------
Rakip değil misiniz, neyin tarafından bahsediyorsun?
Sıla gibi Mustafa Ceceli de, magazine bulaştığından beri ilgimi çekmiyor.@Araf Mustafa Ceceli ile geliyorum
Magazin yarışması değil bu şarkı yarışması yalnızSıla gibi Mustafa Ceceli de, magazine bulaştığından beri ilgimi çekmiyor.
Olsun, magazin olaylarına karışınca bir soğuma geliyor.Magazin yarışması değil bu şarkı yarışması yalnız
Saçmalama bütün şarkılarını ezbere biliyorumOlsun, magazin olaylarına karışınca bir soğuma geliyor.
Bu arada Mustafa Ceceli ne alaka? Sen hiç sevmezsin ki.
Şaka yapıyor arkadaşlar, inanmayın. Eskiden her "Mustafa Ceceli" dediğimde gömmeye kalkardı.Saçmalama bütün şarkılarını ezbere biliyorum
@kerem ben yarışmacımı değiştirebilirim şimdiden algı oyunları başladıŞaka yapıyor arkadaşlar, inanmayın. Eskiden her "Mustafa Ceceli" dediğimde gömmeye kalkardı.
Sıla'yı alırdın da, ikinci kez aynı yarışmacıyla yarışamıyordun.@kerem ben yarışmacımı değiştirebilirim şimdiden algı oyunları başladı
Gökhan Özen'in forum kıymetini bilmezSıla'yı alırdın da, ikinci kez aynı yarışmacıyla yarışamıyordun.
Gökhan Özen'i al, seversin.