eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Düşman başına kardeşler. :A

maxresdefault.jpg
şu ikili fena kaos :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Herkese merhaba, @kerem emeğine sağlık, sonunda efsane geri döndü. :Z Yarışmacı seçiminde tereddütlüydüm. Şu ana kadar ki yarışmacılardan, Mustafa Sandal ve Tarkan favorilerden gözüküyor. Grup seçimleri de mükemmel. :bhr:

Mustafa Ceceli :( @denizz19

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: kerem and denizz19
Herkese merhaba, @kerem emeğine sağlık, sonunda efsane geri döndü. :Z Yarışmacı seçiminde tereddütlüydüm. Şu ana kadar ki yarışmacılardan, Mustafa Sandal ve Tarkan favorilerden gözüküyor. Grup seçimleri de mükemmel. :bhr:

Mustafa Ceceli :( @denizz19
Değişeceğim zaten Kereme özelden yazdım bir iki yeni isim var kafamda maalesef şarkıya değil de özel hayatına oy verileceğini sadece bu forumda bildiğimden vazgeçtim gelmekten :)

Değişeceğim zaten Kereme özelden yazdım bir iki yeni isim var kafamda maalesef şarkıya değil de özel hayatına oy verileceğini sadece bu forumda bildiğimden vazgeçtim gelmekten :)
Ay sende her sene şarkıcı seçimlerinde illa bir problem çıkarıyorsun. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Bu aralar üşengeçim biraz, hayırlı olsun. :A

Evet @kerem ve sokak sanatı Bu Şarkı Benim zamanında türlü mobbingler uyguladılar bana. Sanki onlara karşı da yarışıyormuş gibi hissetmiştim. :A
Zor zamanlar geçirmişsin, üzüldüm. :A

Böyle fitne fesat kişiler sunucu olunca sonuç bu oluyor işte. Programın kalitesini yerle bir ediyorlar. :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy and 12.Adam
Mustafa Ceceli ile yollarımızı ayırmaya karar verdik. Nihai kararımı da verdim @kerem den yanıt bekliyorum. Yeni sanatçımla çok daha etkili olacağız. :A
Klasik Deniz :A @kerem
Mustafa Ceceli ile beni tarafına çekmiştin ama haklısın düşüncende. Bakalım bu kez aynı tarafta olurmuyuz :A