Mustafa Ceceli'nin kıymetini bilir yani forum, ondan aldın. Anlaşılmıştır.Gökhan Özen'in forum kıymetini bilmez
Mustafa Ceceli'nin kıymetini bilir yani forum, ondan aldın. Anlaşılmıştır.Gökhan Özen'in forum kıymetini bilmez
Ben zaten seçerken de tereddütlüydüm normal şartlarda çok rahat yarışırım ama özel hayatını birçok kişi malzeme yaparsa o da onların adilliğiMustafa Ceceli'nin kıymetini bilir yani forum, ondan aldın. Anlaşılmıştır.
şu ikili fena kaosDüşman başına kardeşler.
Değişeceğim zaten Kereme özelden yazdım bir iki yeni isim var kafamda maalesef şarkıya değil de özel hayatına oy verileceğini sadece bu forumda bildiğimden vazgeçtim gelmekten
Ay sende her sene şarkıcı seçimlerinde illa bir problem çıkarıyorsun.Değişeceğim zaten Kereme özelden yazdım bir iki yeni isim var kafamda maalesef şarkıya değil de özel hayatına oy verileceğini sadece bu forumda bildiğimden vazgeçtim gelmekten
Değişeceğim zaten Kereme özelden yazdım bir iki yeni isim var kafamda maalesef şarkıya değil de özel hayatına oy verileceğini sadece bu forumda bildiğimden vazgeçtim gelmekten
Ben değil siz çıkarıyorsunuz tatlım sadece benim yarışmacılarıma özel bir algı yapılıyor her sene popüler biri olunca ben çekemiyorsunuzAy sende her sene şarkıcı seçimlerinde illa bir problem çıkarıyorsun.
Hee forumun işi gücü yok sana algı operasyonu yapacak. Popülerliğin bundan haberi var mı?Ben değil siz çıkarıyorsunuz tatlım sadece benim yarışmacılarıma özel bir algı yapılıyor her sene popüler biri olunca ben çekemiyorsunuz
Var tabiHee forumun işi gücü yok sana algı operasyonu yapacak. Popülerliğin bundan haberi var mı?
Paçozluk hareketler sergileme
Paçoza paçoz gibi davranmak şart çünkü laf geçiremem başka türlü.Paçozluk hareketler sergileme
Zor zamanlar geçirmişsin, üzüldüm.Bu aralar üşengeçim biraz, hayırlı olsun.
Evet @kerem ve sokak sanatı Bu Şarkı Benim zamanında türlü mobbingler uyguladılar bana. Sanki onlara karşı da yarışıyormuş gibi hissetmiştim.
TerbiyesizPaçoza paçoz gibi davranmak şart çünkü laf geçiremem başka türlü.
Adındır.Terbiyesiz
Bizim forumu azıcık tanıyorsam düşüncemin aynısı olacaktı zaten sana özelden yazayımKlasik Deniz @kerem
Mustafa Ceceli ile beni tarafına çekmiştin ama haklısın düşüncende. Bakalım bu kez aynı tarafta olurmuyuz