Aralarından iki film izlemişim, bir tane daha izlesem yeter o zaman harika. Dediğiniz gibi filmlerin çok olması daha iyi oldu Sherlock beyciğim seçenekler açısından.
Sayın admin benim yerime İsmail beyciğimize cevap vermiş ama 17 de biraz şov olmuş sanki, şayet değil 17, çift haneli herhangi bir sayı yaparsak etkinlik sonu sadece ben, @bazinga ve 3 kişinin falan puanları kalır herhalde.3 sayısına çok güvenmeyin büyük ihtimal sayıyı güncelleyeceğiz. Siz 17 gibi falan düşünüp ona göre izleyin. Koca sezonu 3 filmle bitirmek nedir.
Şaka bir yana güncelleme olacak muhtemelen çünkü film sayısı oldukça yüksek ama 3'ten çok da fazla olmaz diye tahmin ediyorum. Belki hiç güncelleme de gelmeyebilir, bunların tamamı ihtimaller silsilesi ama elimizde çok güzel güncel, 2020 filmleri mevcut... Bunu bilerek filmleri izlemeye başlasın sayın seçkin jüri üyelerimiz, böylece sayı kendiliğinden 20+ falan olacaktır zaten...
Bunun için de örneğin Soul mevcut, Top 250'ye de girdi. Wolfwalkers var, muhtemelen Top250'ye girecek o da. Druk var, Top 250'de bulunan ve oldukça başarılı bir film olan Jagten'in yönetmeninin filmidir kendisi ve film, 🍻 ile alakalı. Seversiniz İsmail beyciğim... Nomadland var, o da ilerleyen yılların yüksek puanlı filmlerinden birisi olacak... Oscar'lı Frances McDormand başrolü. Daha ne olsun şimdiden dört film saymış oldum size, herkese yapmam.İzlersem bile IMDb’de yüksek oy alan ve daha önce izlemediklerimi aradan çıkarmak daha mantıklı geliyor.