Benim 7. Koğuştaki puanımı yazmamışsın.Güncel Tablo (9 Nisan 2021 tarihi itibari ile):
Ekli dosyayı görüntüle 101368
- Tabloda yer almayanlar ve bu konuyu/mesajı görüp etkinliğe katılmak isteyenler halen katılabilir.
- Yazılmayan, hatalı yazılan veya değiştirilmesini istediğiniz puan/puanlarınız varsa söyleyebilirsiniz.
- Puanlarınızın hesaba katılması için en az 7 (yedi) film izlemiş, yorumlamış ve puanlamış olmanız gerekmektedir. Herhangi bir karışıklık olmaması ve tabloda rahat ayırt edilebilmesi adına bu şartı sağlayanları farklı bir renk ile işaretledim.
@bazinga @soo @mesmeso @Aserat @Sherlock @-potterhead- @Tolstoyevski @The_Erinch @Silinmiş Üye @Afet Güçverir @Ahmed @Araf @denizz19 @Forumdash @HeisenBerg @Maskeli Fedai @Özgür @phoebebuffay @sokak sanati @Yiğitt @xdragxx @dreamy @MasacRE @MEnes ve katılmak isteyen herkes...
0 film yorumu da iyiymiş... Fazlasıyla sanat düşmanı gibi gözüktüğümü hissediyorum... Artık yorum yapsak iyi olacak sanki bir ara...İşte görmek istediğimiz tarzda mesajlar, örnek alın Özgür beyciğimi de son güne bırakmayın yine yorum yapma işini hain yoldaşlar. @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes
Şşşş sakin ol... Geç kalmış olsak da gerekli atağı yapıp yeterli sayıda film izleyip yorumlayacağımdan şüphen olmasınİşte görmek istediğimiz tarzda mesajlar, örnek alın Özgür beyciğimi de son güne bırakmayın yine yorum yapma işini hain yoldaşlar. @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes
Ekledim, şimdilik önceki mesajda bulunan tabloyu güncellemedim ama bir sonraki güncel tablo paylaşımında kontrol edersin.Benim 7. Koğuştaki puanımı yazmamışsın.
0 film yorumu da iyiymiş... Fazlasıyla sanat düşmanı gibi gözüktüğümü hissediyorum... Artık yorum yapsak iyi olacak sanki bir ara...
Al birini vur ötekine... Hayır filmleri izlememiş olsanız bir şey demeyeceğim, izleyip izleyip yorum yapmamak nasıl bir üşengeçlik seviyesidir kardeşim...Şşşş sakin ol... Geç kalmış olsak da gerekli atağı yapıp yeterli sayıda film izleyip yorumlayacağımdan şüphen olmasın
Ben daha çok izlemiş sayılmam. Yeni yeni giriyorum o moda Ee bizim de izler izlemez yorum yaptığımız nerede görülmüş, o yüzden az daha beklesin yorumlarEkledim, şimdilik önceki mesajda bulunan tabloyu güncellemedim ama bir sonraki güncel tablo paylaşımında kontrol edersin.
Al birini vur ötekine... Hayır filmleri izlememiş olsanız bir şey demeyeceğim, izleyip izleyip yorum yapmamak nasıl bir üşengeçlik seviyesidir kardeşim...
Askeri disiplinin etkisiyle gelir gelmez tıkır tıkır yorumları sıralarsın demiştim ama yanıldım sanırım.Ben daha çok izlemiş sayılmam. Yeni yeni giriyorum o moda Ee bizim de izler izlemez yorum yaptığımız nerede görülmüş, o yüzden az daha beklesin yorumlar
Fazla disiplin bizi bozar, askeriyede ne gördüysek tam tersini uygulama yoluna gidiyorum normal hayatımda Bu durum da film yorumlarına da yansıyor ama maalesefAskeri disiplinin etkisiyle gelir gelmez tıkır tıkır yorumları sıralarsın demiştim ama yanıldım sanırım.
Askerliğin bir şey yapmamaya çalışmak üzerine kurulu bir müessese olduğunu hesaba katmamışım.
Ben daha çok izlemiş sayılmam. Yeni yeni giriyorum o moda Ee bizim de izler izlemez yorum yaptığımız nerede görülmüş, o yüzden az daha beklesin yorumlar
Askeri disiplinde yorum ve puan istemiyoruz, hep ondan oluyor bunlar sayın admin.Askeri disiplinin etkisiyle gelir gelmez tıkır tıkır yorumları sıralarsın demiştim ama yanıldım sanırım.
Geçen sene son güne bırakmayacaz diyorduk birde @Sherlock @MasacRE19 film izleyip 0 yorum yapmak da iyiymiş... Tam bizlik (benlik) hareket... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Her sene öyle diyoruz ama gel gör ki sonuç değişmiyor...
19 film izleyip 0 yorum yapmak da iyiymiş... Tam bizlik (benlik) hareket... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Güncel durum nedir yoldaşlarım. Kaçta sıfırız şu anda @Sherlock
Sanırım 25'te 0'ım diye düşünüyoruım...Güncel durum nedir yoldaşlarım. Kaçta sıfırız şu anda @Sherlock
Hainlik bizim kitabımızda var yoldaşım...
Paramparça etmek için elimden geleni yapmaya devam ediyorum...