Paramparça etmek için elimden geleni yapmaya devam ediyorum...
Paramparça etmek için elimden geleni yapmaya devam ediyorum...
19 film izleyip 0 yorum yapmak da iyiymiş...Tam bizlik (benlik) hareket...
@Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Güncel durum nedir yoldaşlarım. Kaçta sıfırız şu anda@Sherlock
Ya siz ne kadar kan dondurucu, hain adamlar oldunuz çıktınız böyle.
İşsizListedeki 25 filmi izleyerek listeye noktayı koydum. Diğer 11 filmi şimdilik izlemek istemiyorum. En sona Yedinci Koğuştaki Mucize'yi bırakmıştım, listede en çok sevdiğim, bir saniyesinde bile sıkılmadığım tek film oldu.
Aksine o kadar yoğun bir dönemden geçiriyorum ki saatler yetmiyor gün içerisinde.
AhahhahahaAksine o kadar yoğun bir dönemden geçiriyorum ki saatler yetmiyor gün içerisinde.
Sen sanki izlemedin de?![]()
Boyun devrilsin. .ssAhahhahahaGüldürme beni sanki ne işin varda
..
Bana veya millete diyorsun ama bence ben senden de öne geçtim şuan...
İzlediğim film sayısı arttıkça ve vakit daraldıkça yorum yapma ihtimalim gitgide daha da düşüyor Şerlok beyciğim, benden yavaş yavaş umudunuzu kesin bence
Bu zamana kadar birçok film yorumladın, bu sebeple samimiyetine güvendiğim için şöyle yapalım, şimdi tamamen yorumsuz kabul etmem kurallara uygun olmaz. Senin gibi tarih ve saati görememiş olanlar için yarın 23:59 son diyelim, eğer halen yapılmayan son yorumlar varsa onları alalım. Tabii bu sefer artık kesin ve net olarak son süredir, herkesin bilgisi olsun.
Başka yorumlayacak olan yoksa bugün de bitirebiliriz aslında, puanlarımı gönderip ardından 2-3 cümlelik yorumlar yapabilirim.Bu zamana kadar birçok film yorumladın, bu sebeple samimiyetine güvendiğim için şöyle yapalım, şimdi tamamen yorumsuz kabul etmem kurallara uygun olmaz. Senin gibi tarih ve saati görememiş olanlar için yarın 23:59 son diyelim, eğer halen yapılmayan son yorumlar varsa onları alalım. Tabii bu sefer artık kesin ve net olarak son süredir, herkesin bilgisi olsun.Bu arada o 3 filme vermiş olduğun puanla birlikte, 7. Koğuştaki Mucize puanını bana özelden gönderirsen iyi olur. Şimdiden tabloya eklemesini yapayım kaynamasın arada.
@bazinga @mesmeso @MEnes @serhatt @phoebebuffay @Sherlock @Aserat @soo @Özgür @dreamy @-potterhead- @Tolstoyevski @HeisenBerg @The_Erinch @blacklion @Yiğitt @Ahmed @mrt-06 @Araf @denizz19 @Forumdash @Maskeli Fedai @sokak sanati @xdragxx @MasacRE ve katılmak isteyen herkes...
Duyurusunu yaptık artık, tabii sen yine de bugünden hallet.Başka yorumlayacak olan yoksa bugün de bitirebiliriz aslında, puanlarımı gönderip ardından 2-3 cümlelik yorumlar yapabilirim.![]()
Ne inatçı adam ya bu kadar uğraşacağına gelip iki kopyala yapıştır yapsa hallolmuştu mesele çoktan.Adaşım senin ve konuyla ilgili insanları neler diyeceğini merak ettiğim için buraya yazayım dedim. @Araf yoldaşımız kendi rekorunu kırarak bu sezonun filmlerinin yaklaşık 20 21 tanesini izlediğini söyledi bana. Ancak kendisi foruma bir süre daha çeşitli sebeplerden ötürü gelemeyecekmiş. Yorumlarını kendi kendine yapıp bir yere kaydediyor tabii ve etkinlikte yer almasını istedi. Bana gönderdi ve kabul edilirse ben onun adına yorumlayacağım. Bence yoldaşımızın kendi adına en çok Oscar filmi izlediği sezonda bu isteğini olumlu değerlendirebiliriz... Bilmiyorum diğer arkadaşlar ne düşünür ve süre olarak da pek süre kalmadı tabi...@Sherlock
Hiç sorma adam üşenmedi ss aldı tek tek gönderdi...Ne inatçı adam ya bu kadar uğraşacağına gelip iki kopyala yapıştır yapsa hallolmuştu mesele çoktan.![]()
Uzun zamandır filmlerden konuşuyorduk. Bana yazıp duruyordu uzuuuunca yorumlarından atıp. Size paslamam iyi olduHiç sorma adam üşenmedi ss aldı tek tek gönderdi...Kopyala yapıştır yapsa çoktan çözmüştü... Şimdi foruma dönmenin zamanı değil diyip duruyor.
![]()
Evet izledi ve onları da gönderdi... Neyse gün içinde bakarız artık son durumlara adaşımla...Uzun zamandır filmlerden konuşuyorduk. Bana yazıp duruyordu uzuuuunca yorumlarından atıp. Size paslamam iyi oldu
Bugün sırf buraya puan eklensin diye 3 filmi izleyecekti en son![]()