Fav10 Oscar Takımı - Tablonun Son Hali:
Arkadaşlar tablo yukarıdaki şekilde oluştu, 7 filmden daha az film izlemiş olanların yorumları ve puanları geçerli sayılmadı kural gereği. Etkinlik de son kez belirttiğim üzere salı günü, 23:59 itibariyle sonlandı ancak foruma giriş yapmam mümkün olmadı maalesef bir yakınımın rahatsızlığı yüzünden. Süreç bu sebeple uzamış oldu kusura bakmayın.
Öncelikle her güncel tablo paylaşımında söylediğim gibi görmediğim yorumlarınız ve puanlarınız söz konusu olabilir. Bu yüzden kendi satır ve sütunlarınızı kontrol etmenizi rica ediyorum son kez, hata varsa bana özel mesaj yoluyla bildirebilirsiniz.
Onun dışında konuda bulunan mesajlardan da anlayabileceğiniz üzere tuhaf bir durum söz konusu. Geçmiş yıllardaki jüri üyelerimizden olan
@Araf, şu an foruma giriş yapamayacağını ancak filmlerin büyük bir çoğunluğunu izlemiş olduğunu, yorum ve puanlarının da hazır olduğunu söyledi. Kendisi bu yorum ve puanları
@MEnes'e ekran görüntüsü alarak tek tek göndermiş. Yorumlarının tamamını da etkinliğe son noktayı koyduğumuz salı günü, 23:59 itibariyle yapmış.
Bu durumla alakalı iki adet ihtimal mevcut; birincisi yorumlarını ve vermiş olduğu puanları geçerli sayıp, kendisini etkinliğe dahil edeceğiz. Yorum ve puanlarının ekran görüntülerini tek tek, film yorum konularına ekleyeceğiz ve
@Araf'ın yorumu ve puanı olduğunu belirteceğiz. İkincisi ise yorumlarını ve puanlarını dikkate almayıp, forumda olmadığı için kendisini etkinliğe dahil etmeyeceğiz. Bu konuyla alakalı tek başıma karar vermek istemedim ne sizlere ne de
@Araf'a haksızlık olmaması adına.
Bu sebeple konuya bir anket ekledim ve kararı sizlere bıraktım, sonuçta bu zamana kadar yorum yapıp, puan verenler sizlersiniz. Bu yüzden söz hakkı da sizlerin. Yalnızca eşitlik olması durumunda 1 (bir) oy hakkımı kullanacağım. Anket pazartesi günü, 20:46'ya (2 gün) kadar açık kalacak. Normal şartlarda ankette isminizin gözükmemesini isterdim ancak o şekilde sizden başka birisinin oy kullanmamış olduğundan emin olamazdım maalesef. Hem etkinlikte olmayanlardan ankete oy kullanmamalarını rica ediyorum bu yüzden hem de anket sona erdiği zaman konudan anketi kaldıracağım. Böylece kim hangi seçeneğe oy vermiş, yalnızca oylarını kullanan -benimle birlikte- 11 kişi bilmiş olacak.
Yaptığınız yorumlar ve verdiğiniz puanlar için şimdiden teşekkür ederim, hem tabloyu kontrol etmenizi hem de ankete oy vermenizi rica ederim...
@bazinga @mesmeso @Sherlock @MEnes @serhatt @phoebebuffay @Aserat @soo @Özgür @dreamy ve
@-potterhead-...