İzle o zaman bence orijinali 1-2 gömlek daha üstündü tamamen aynı film değil emin olabilirsinYok verme, bir gün izlerim belki hiç belli olmaz.
İzle o zaman bence orijinali 1-2 gömlek daha üstündü tamamen aynı film değil emin olabilirsinYok verme, bir gün izlerim belki hiç belli olmaz.
Allah affetsin...The Gentelemen'in de IMDb 7.8 mesela ama benim puanım 3.
İlk film yarın saat 12'de açılıyor, açılır açılmaz ücretsiz kayıt yaptırmanız gerekiyor. Sonrasında iki gün içinde izlenebiliyor. Sınırlı kontenjan var ve gerçekten tükeniyor. İzlemeyi istediğiniz filmler için saat kurmanızı öneririm.İstanbul Modern - Oscar'ın Yabancıları:
Bildiğiniz üzere Oscar için kısaltılmış aday listeleri açıklandı. Burada şimdilik bizi ilgilendiren kısım "En İyi Uluslararası Film" kategorisi. Bu listede 15 film yer alıyor Oscar aday adayı olarak. İstanbul Modern'in çevrimiçi film gösterimleri kapsamında bu 15 film sinemaseverlerle buluşturulacak ilerleyen tarihlerde ve belli bir program doğrultusunda... Bu program kapsamında filmlerin bazıları ücretsiz olarak gösterilecek. Listede bizim de şimdiden Oscar Takımı seçkisine eklediğimiz "Another Round" filmi de yer alıyor, filmlerin ilgi çekme durumuna göre yeni eklenecek filmler de olabilir...
İlgi duyduğunuz, izlemek istediğiniz filmler varsa aşağıda programın ekran görüntüsü yer alıyor:
Ekli dosyayı görüntüle 98996
(Ekran görüntüsünü @bazinga aldı, teşekkür ediyoruz...)
Detaylar için de yandaki linke tıklayabilirsiniz: İstanbul Modern Oscarın Yabancıları
@bazinga @soo @mesmeso61 @Sherlock @Dosi @Tolstoyevski @The_Erinch @Silinmiş Üye @-potterhead- @Afet Güçverir @Ahmed @Araf @Aserat @denizz19 @Forumdash @Maskeli Fedai @Özgür @sokak sanati @Yiğitt @xdragxx @dreamy @MasacRE @MEnes ve katılmak isteyen herkes...
Tamamen ücretsiz.Herhangi bir ücreti var mı varsa ne kadar?
İlk filmimize kaydımızı sorunsuz yaptık çok şükür. Akşama kısmetse Sun Children izlenecek.İlk film yarın saat 12'de açılıyor, açılır açılmaz ücretsiz kayıt yaptırmanız gerekiyor. Sonrasında iki gün içinde izlenebiliyor. Sınırlı kontenjan var ve gerçekten tükeniyor. İzlemeyi istediğiniz filmler için saat kurmanızı öneririm.
Listedeki filmler için nacizane puanlarım
Two of Us - 7.0
Another Round - 7.5
Collective - 8.0 (Belgesel puanı)
200 Meters - 8.0
Sun Children, The Unknown Saint, The Sleepwalkers ve Asia'yı da izleme listeme aldım. Apples için ise kararsızım...
@bazinga @soo @mesmeso61 @Sherlock @Dosi @Tolstoyevski @The_Erinch @Silinmiş Üye @-potterhead- @Afet Güçverir @Ahmed @Araf @Aserat @denizz19 @Forumdash @Maskeli Fedai @Özgür @sokak sanati @Yiğitt @xdragxx @dreamy @MasacRE @MEnes
Ben azaltmanın peşindeydim.Eklemeler olur belki ama çok bir şey değişmez zaten iddialıların çoğu listemizde mevcut.
Az izlenen, izleyenlerin de iyi puan vermediği bazılarını elemeyi düşünebiliriz belki.Ben azaltmanın peşindeydim.
Uyurgezerler'i 12:02'de kayıt yapmaya çalışırken kaçırdım. Zaten 12:01'de açıldı. Robot sorusu zor gelince kaçırdık filmi.İlk filmimize kaydımızı sorunsuz yaptık çok şükür. Akşama kısmetse Sun Children izlenecek.
Açtım sanıyordum, meğerse es geçmişim tabloda yer alıyor olmasına rağmen. Buyursunlar:@Sherlock The US vs. Billie Holiday'in konusunu açar mısın?
İşte görmek istediğimiz tarzda mesajlar, örnek alın Özgür beyciğimi de son güne bırakmayın yine yorum yapma işini hain yoldaşlar. @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnesArtık şu yorumlama işine girişsem iyi olacak. Kaç gündür film izliyorum ama yorumları unutuyorum hep.