Zey TV Diss Savaşları 10. Bölüm (Yaz Özel Başvuruları) Sonuçlar 10-12 Ağustos'ta 🍒

AA yanlış anladın, asıl mekan derken anket konuları demek istemiştim :A diss atabileceğim en iyi mekan diye :A
Diğer mevzu kapandı üstüne toprak attık artık :A
Tamam şimdi anladım... Ahahahaha toprakların üstüne de mermerden mezar taşı yapmışsındır. :A Diss atabileceğin mekan arasan rahat rahat bulursun onlarda sıkıntı yok. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Tamam şimdi anladım... Ahahahaha toprakların üstüne de mermerden mezar taşı yapmışsındır. :A Diss atabileceğin mekan arasan rahat rahat bulursun onlarda sıkıntı yok. :A
Seninle her bu muhabbette 3 kat beton atıp duruyorum :A
Artık disse iyi alıştın ha. İçten içe çok yemeyi istemektesin belli :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Seninle her bu muhabbette 3 kat beton atıp duruyorum :A
Artık disse iyi alıştın ha. İçten içe çok yemeyi istemektesin belli :A
Betonları kırmak mesele değil biz inşaatçıyız özel kırıcı getirtir açarız orayı tekrardan... :A

Sayende alıştım ama yine de pek hoşuma gittiği söylenemez... :A (Belki de gidiyor :A )

• Güldürdün
Betonları kırmak mesele değil biz inşaatçıyız özel kırıcı getirtir açarız orayı tekrardan... :A

Sayende alıştım ama yine de pek hoşuma gittiği söylenemez... :A (Belki de gidiyor :A )
Ah doğru inşaat işindeydin 🤦 ama isteseydin çok çok önce yapardın geçti artık :A

İşte bu be parantez reis doğruları haykırmış :Z
Sana ilk zamanlarda zamanla alışırsın seversin demiştim. Oluyor gliba :A

• Güldürdün
Ah doğru inşaat işindeydin 🤦 ama isteseydin çok çok önce yapardın geçti artık :A

İşte bu be parantez reis doğruları haykırmış :Z
Sana ilk zamanlarda zamanla alışırsın seversin demiştim. Oluyor gliba :A
Bilemiyorum artık, neyin ne olduğunu nasıl olduğunu ancak MEnes'in beyni bilir... :A İş işten geçti mii geçmedi miii bilinmez... :A

Parantez reis bazen de fake atıyor ama her zaman doğruları haykırmıyor. Bunlara şahit olduğumuz oldu geçmişte... :A

• Güldürdün
Bilemiyorum artık, neyin ne olduğunu nasıl olduğunu ancak MEnes'in beyni bilir... :A İş işten geçti mii geçmedi miii bilinmez... :A

Parantez reis bazen de fake atıyor ama her zaman doğruları haykırmıyor. Bunlara şahit olduğumuz oldu geçmişte... :A
MEnes'in keyfi bilir olarak okudum ve zaten de öyle davranmaktasın ama artık MEnes değil, Dosi'nin keyfi bilir :A

• Güldürdün
Zaten ilk o diss yollamıştı dizi konularında çok fikir değişikliği bulunuyor o açıdan uygun fikir,ayrıca survivor konusunda da diss yiyebilirim o Barışı tutuyordu :A
Survivor bitti, eski etkisi yok. Ben bir sürü diss yedim ondan yarışma esnasında :A geç kaldın :A

• Güldürdün
Reactions: Turkuazz