AT TV FF Üyeleri Bir Arada (Değil) 2020 - 1. Bölüm

Sorun şu bu dizi 80 küsür bölüm sıfır dramla devam ediyordu :A Sen ilk bölümde en ağır dramı yaptın :A

Ben dedim Ozan'ın çocuğu da vardı, diziye dahil edelim diye. Coronadan öldürelim gitsin dedi. Ben de tamam dedim. :D

• Güldürdün
Reactions: Araf and xdragxx
@Çiğdem iyi ki bir haftadır yok he. Hemen gömmüşsün kızı. :A @Araf :A
Bir haftadır yok değil, uzun zamandır piyasada yok. Nisan'da geri döndü de, @serhatt'ı bile geçemedi düşün. Normalde farkla geçerdi. Muhtemelen evlilik hazırlıkları vardır evlerinde @Çiğdem'in. Diğer türlü bu kadar uzak kalmazdı. Dur güzel konu aslında, diğer bölümde işlerim. Çiğdem'i evlendiririz. :A

Bir haftadır yok değil, uzun zamandır piyasada yok. Nisan'da geri döndü de, @serhatt'ı bile geçemedi düşün. Normalde farkla geçerdi. Muhtemelen evlilik hazırlıkları vardır evlerinde @Çiğdem'in. Diğer türlü bu kadar uzak kalmazdı. Dur güzel konu aslında, diğer bölümde işlerim. Çiğdem'i evlendiririz. :A

Spoiler vermesene arkadaşım. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
İyidir nasıl olsun, herbirşeydaş (ban yememek adına 'bir şey' kelimesini kullanıyorum, normalde üç harf içeren malum kelime yer alıyor orada) olmamız düşündürücü bir durum. :A
Hem de oldukça düşündürücü denebilir bu duruma... Tamam kopyamsın, tamam tost makinesiyiz ama onlarda bile bir 'FREE WILL' var. Yaşam şekline göre değişiyorlar. Bizde o bile yok... :A

Öyle olmasa da geçemezdi beni :Z

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Çiğdem and Araf