Yani olduğu kadar olmadığı kader, yapacak bir şey yok.Teşekkürler, olduğu kadar artık.
Kendi kısmını beğendin mi?
Çocuğunu kaybettiğini öğrenince şok olmuştur @bazinga.Ozan konuyu okuyup cevap yazmadı beğendin mi yaptığını Araf efendi
@xdragxx ortada kaldı garibimŞu proje kapma işlerine bir süre ara veriyorum agresifliği bir kenara bırakmam lazım. Nerede yayınlanırsa yayınlansın.
Yok yok Aserat'la anlaşmak üzereyiz. Kendimi Tümer Metin, Gökhan Gönül gibi hissediyorum vallaha@xdragxx ortada kaldı garibim
Bu arada @Tolstoyevski senin kanalda dizisi vardı. O ne alemde? Sana gelen kuruyor gibi
Sezon finali yapmıştı ama yapımcımız kişisel yoğunluğu nedeniyle devam ettiremedi ettirmek isterse onu da bekleriz. @Tolstoyevski@xdragxx ortada kaldı garibim
Bu arada @Tolstoyevski senin kanalda dizisi vardı. O ne alemde? Sana gelen kuruyor gibi
@Bully: Ne olsun işte, herkes ayrı alemde. @Sherlock ve @MEnes virüsten sonra kendini kaybetti. En son bilgisayar ekranına bakmaktan gözlük takmaya başlamıştı.
@bazinga: Şaşırmadım, @MEnes'i anlıyorum da, @Sherlock'tan bu kadarını beklemiyordum.
Teşekkürler.Güzel olmuş cidden. Ufuk detayı yüzünden ben de drama kaydığını hissettim ama sonradan güldürdü. Sosyal mesafeli sohbeti sohbeti merak ettim, eğlenceli olacaktır.
Elinize sağlık. @Araf @emreemreu
Kördaşım nasılsın? @MEnes
İyiyim kördaş seni sormalı...Güzel olmuş cidden. Ufuk detayı yüzünden ben de drama kaydığını hissettim ama sonradan güldürdü. Sosyal mesafeli sohbeti sohbeti merak ettim, eğlenceli olacaktır.
Elinize sağlık. @Araf @emreemreu
Kördaşım nasılsın? @MEnes
Leyla ile Mecnun da komediydi ama dram da vardı. Burada da olsun biraz. Mecnun gibi dramatik yaptık seni.Ne cani ne acımasız adammış @Araf yılların komedisini ne hale sokmuş.
Sorun şu bu dizi 80 küsür bölüm sıfır dramla devam ediyordu Sen ilk bölümde en ağır dramı yaptınLeyla ile Mecnun da komediydi ama dram da vardı. Burada da olsun biraz. Mecnun gibi dramatik yaptık seni.
Fav10 üyeleri bir arada değil olmalı dizinin adı. Sende yoksun
Konunun ismini "FF Üyeleri Bir Arada (Değil) 2020 - 1. Bölüm" olarak güncelledim.
@emreemreu'nun komedi tarafına, biraz dram katmış olduk. Sonraları pek bu kadar kasvetli olmaz tabii. @bazinga toparlansın da hele. @emreemreu'nun yazdığı bölümler komedi ağırlıklı olur. Ben arada drama kaçarım belki.Sorun şu bu dizi 80 küsür bölüm sıfır dramla devam ediyordu Sen ilk bölümde en ağır dramı yaptın
Aman bizim de bilmem neyimizi öldürme de@emreemreu'nun komedi tarafına, biraz dram katmış olduk. Sonraları pek bu kadar kasvetli olmaz tabii. @bazinga toparlansın da hele. @emreemreu'nun yazdığı bölümler komedi ağırlıklı olur. Ben arada drama kaçarım belki.