AT TV FF Üyeleri Bir Arada (Değil) 2020 - 1. Bölüm

Güzel olmuş cidden. Ufuk detayı yüzünden ben de drama kaydığını hissettim ama sonradan güldürdü. Sosyal mesafeli sohbeti sohbeti merak ettim, eğlenceli olacaktır. :A

Elinize sağlık. :D @Araf @emreemreu

@Bully: Ne olsun işte, herkes ayrı alemde. @Sherlock ve @MEnes virüsten sonra kendini kaybetti. En son bilgisayar ekranına bakmaktan gözlük takmaya başlamıştı.
@bazinga: Şaşırmadım, @MEnes'i anlıyorum da, @Sherlock'tan bu kadarını beklemiyordum.

Kördaşım nasılsın? :A @MEnes

Güzel olmuş cidden. Ufuk detayı yüzünden ben de drama kaydığını hissettim ama sonradan güldürdü. Sosyal mesafeli sohbeti sohbeti merak ettim, eğlenceli olacaktır. :A

Elinize sağlık. :D @Araf @emreemreu

Kördaşım nasılsın? :A @MEnes
Teşekkürler. :)

Sosyal medya muhabbeti olacak işte, buradaki gibi. Aynı binadalar da, işte sosyal mesafe çerçevesince yazışacaklar mecburen. Bir bölüm daha böyle geçecek, sonra normalleşmeye başlanacak. :D

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Sorun şu bu dizi 80 küsür bölüm sıfır dramla devam ediyordu :A Sen ilk bölümde en ağır dramı yaptın :A
@emreemreu'nun komedi tarafına, biraz dram katmış olduk. Sonraları pek bu kadar kasvetli olmaz tabii. @bazinga toparlansın da hele. @emreemreu'nun yazdığı bölümler komedi ağırlıklı olur. Ben arada drama kaçarım belki. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx