Yani olduğu kadar olmadığı kader, yapacak bir şey yok.Teşekkürler, olduğu kadar artık.
Kendi kısmını beğendin mi?![]()
Çocuğunu kaybettiğini öğrenince şok olmuştur @bazinga.Ozan konuyu okuyup cevap yazmadı beğendin mi yaptığını Araf efendi![]()
@xdragxx ortada kaldı garibimŞu proje kapma işlerine bir süre ara veriyorum agresifliği bir kenara bırakmam lazım.Nerede yayınlanırsa yayınlansın.
![]()
Yok yok Aserat'la anlaşmak üzereyiz. Kendimi Tümer Metin, Gökhan Gönül gibi hissediyorum vallaha@xdragxx ortada kaldı garibim![]()
Bu arada @Tolstoyevski senin kanalda dizisi vardı. O ne alemde? Sana gelen kuruyor gibi![]()
Sezon finali yapmıştı ama yapımcımız kişisel yoğunluğu nedeniyle devam ettiremedi ettirmek isterse onu da bekleriz.@xdragxx ortada kaldı garibim![]()
Bu arada @Tolstoyevski senin kanalda dizisi vardı. O ne alemde? Sana gelen kuruyor gibi![]()
@Bully: Ne olsun işte, herkes ayrı alemde. @Sherlock ve @MEnes virüsten sonra kendini kaybetti. En son bilgisayar ekranına bakmaktan gözlük takmaya başlamıştı.
@bazinga: Şaşırmadım, @MEnes'i anlıyorum da, @Sherlock'tan bu kadarını beklemiyordum.
Teşekkürler.Güzel olmuş cidden. Ufuk detayı yüzünden ben de drama kaydığını hissettim ama sonradan güldürdü. Sosyal mesafeli sohbeti sohbeti merak ettim, eğlenceli olacaktır.
Elinize sağlık.@Araf @emreemreu
Kördaşım nasılsın?@MEnes
İyiyim kördaş seni sormalı...Güzel olmuş cidden. Ufuk detayı yüzünden ben de drama kaydığını hissettim ama sonradan güldürdü. Sosyal mesafeli sohbeti sohbeti merak ettim, eğlenceli olacaktır.
Elinize sağlık.@Araf @emreemreu
Kördaşım nasılsın?@MEnes
Leyla ile Mecnun da komediydi ama dram da vardı. Burada da olsun biraz. Mecnun gibi dramatik yaptık seni.Ne cani ne acımasız adammış @Araf yılların komedisini ne hale sokmuş.![]()
Sorun şu bu dizi 80 küsür bölüm sıfır dramla devam ediyorduLeyla ile Mecnun da komediydi ama dram da vardı. Burada da olsun biraz. Mecnun gibi dramatik yaptık seni.![]()
Fav10 üyeleri bir arada değil olmalı dizinin adı. Sende yoksun![]()
Konunun ismini "FF Üyeleri Bir Arada (Değil) 2020 - 1. Bölüm" olarak güncelledim.![]()
@emreemreu'nun komedi tarafına, biraz dram katmış olduk. Sonraları pek bu kadar kasvetli olmaz tabii. @bazinga toparlansın da hele. @emreemreu'nun yazdığı bölümler komedi ağırlıklı olur. Ben arada drama kaçarım belki.Sorun şu bu dizi 80 küsür bölüm sıfır dramla devam ediyorduSen ilk bölümde en ağır dramı yaptın
![]()
Aman bizim de bilmem neyimizi öldürme de@emreemreu'nun komedi tarafına, biraz dram katmış olduk. Sonraları pek bu kadar kasvetli olmaz tabii. @bazinga toparlansın da hele. @emreemreu'nun yazdığı bölümler komedi ağırlıklı olur. Ben arada drama kaçarım belki.![]()