Harunun bildirimden geldim seni sonra gördümSırf bu yüzden tekrar etiket yaparak hatırlatayım diye düşündüm. Geri dönmez diye de düşündüm ama yine de döndün. Kendi kısmın nasıldı?
Güncel okuruz bundan sonra
Harunun bildirimden geldim seni sonra gördümSırf bu yüzden tekrar etiket yaparak hatırlatayım diye düşündüm. Geri dönmez diye de düşündüm ama yine de döndün. Kendi kısmın nasıldı?
@Çiğdem'in çenesine çok alımışım. Senin çenene bir türlü alışamadım.Ay senin benimle derdin ne
Sağol canımOrası artık @serhatt ın bizde ona göre ayağımızı denk alıyoruz
Alışsan iyi edersin.@Çiğdem'in çenesine çok alımışım. Senin çenene bir türlü alışamadım.
Sağol canım
Onun çeneside benim vucut ona kafa bana ait oyüzden serhatıda kabullen artık dışlama@Çiğdem'in çenesine çok alımışım. Senin çenene bir türlü alışamadım.
Beni dışlamak ne haddineOnun çeneside benim vucut ona kafa bana ait oyüzden serhatıda kabullen artık dışlama
Ekli dosyayı görüntüle 85239
@Araf Senaryo icabı bunu yazsa çarpılır okadarBen cennetliğim sen kendine bak
Çok oldun sen gebertirim seni .ss@Araf Senaryo icabı bunu yazsa çarpılır okadar
Çok savundum @Araf a karşı şimdide az zıttını edeyimÇok oldun sen gebertirim seni .ss
Çok savundum @Araf a karşı şimdide az zıttını edeyim
Alışacağımı sanmıyorum nedense. Sincap çenesi olmayınca boşlukta kalıyormuş gibi geliyor forum.Onun çeneside benim vucut ona kafa bana ait oyüzden serhatıda kabullen artık dışlama
Ekli dosyayı görüntüle 85239