Sorun şu bu dizi 80 küsür bölüm sıfır dramla devam ediyordu Sen ilk bölümde en ağır dramı yaptın
Ben dedim Ozan'ın çocuğu da vardı, diziye dahil edelim diye. Coronadan öldürelim gitsin dedi. Ben de tamam dedim.
Sorun şu bu dizi 80 küsür bölüm sıfır dramla devam ediyordu Sen ilk bölümde en ağır dramı yaptın
Forumdaki en ağır psikopatlardan birisi bu Araf zatenBen dedim Ozan'ın çocuğu da vardı, diziye dahil edelim diye. Coronadan öldürelim gitsin dedi. Ben de tamam dedim.
Özel hayatınıza girersem, belki ölen birileri olur.Aman bizim de bilmem neyimizi öldürme de
Harbi hee. Her yere etki ediyorsun bir şekilde.
Aaa bende seninde bulunduğun yerde projemi konuştum. Sakın projemi çalma @MasacRE @Tolstoyevski @MEnesBu arada "AT TV" logomuz eklendi konuya.
İyiyim kördaş seni sormalı...
Aaa bende seninde bulunduğun yerde projemi konuştum. Sakın projemi çalma @MasacRE @Tolstoyevski @MEnes @Sherlock
Projelerin ilgimi çekmiyor, konuşsan da olur.Aaa bende seninde bulunduğun yerde projemi konuştum. Sakın projemi çalma @MasacRE @Tolstoyevski @MEnes
Kafamdan anlık geçiriyorum. Böyle yapmamız şart değil tabii.Spoiler vermesene arkadaşım.
Kafamdan anlık geçiriyorum. Böyle yapmamız şart değil tabii.
İçeriğe girmedim, sorun yok. Sadece çok küçük bir merak edici bir olaydan bahsettim. Ön gösterim gibi bir şey yani.Sen senaristsin, yapma ihtimali olan şeyi bile söylememelisin.
Hem de oldukça düşündürücü denebilir bu duruma... Tamam kopyamsın, tamam tost makinesiyiz ama onlarda bile bir 'FREE WILL' var. Yaşam şekline göre değişiyorlar. Bizde o bile yok...İyidir nasıl olsun, herbirşeydaş (ban yememek adına 'bir şey' kelimesini kullanıyorum, normalde üç harf içeren malum kelime yer alıyor orada) olmamız düşündürücü bir durum.
Öyle olmasa da geçemezdi beni
Geçerdi geçer ama yaşlandı artık sincap.Öyle olmasa da geçemezdi beni
Geri gelse de geçse keşkeGeçerdi geçer ama yaşlandı artık sincap.
Bu arada hareketlerin dizinin bir sonraki bölümüne malzeme olabilir, belirteyim şimdiden.Geri gelse de geçse keşke
benim oyunda yaptıklarımda malzeme olur lampardın aklı yokmuş chealsea yi mahaf ettinizBu arada hareketlerin dizinin bir sonraki bölümüne malzeme olabilir, belirteyim şimdiden.