TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 9. Hafta (Dizi Müzikleri)

haklısın tatlım sana hitap etmesi için ednan ziyagil, halit ergun gibi moruklar söylemeli gençler sana göre değil :A
D88GQPRWsAAsJgc.jpg

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Murat abimin yatarak oruç tutanlara mesajını atmışım say. :A
Sen niye bana laf sokup duruyorsun. Zaten şarkınıda beğenmedim.:A
1 buçuk saate yiyeceksiniz,ne uykusu :A bizim daha 4 saat var :A
Son uykun olur inş. :Z
Seni eleyelim de gör sen :A
Bulana kadar 100 takla attin be yalanci, neyse ki seni ugurlayip sonsuza dek mutlu yasacagiz bu yarismada. :A
Kim tutuşmuş 😱 Ben mi (b) @Dosi
Yok @xemrexxx tosbagasi, bir sarki secmek icin tüm forumu konuya topladi resmen. :A
İşte reyting işte şampiyon yani ben :A

Bu Şarkı Benim 2. Sezon 9. Hafta oylaması başlamıştır. Oylarınızı göndermeyi unutmayın. Bütün yarışmacılarımıza bol şans dileyerek oylamayı başlatıyorum. :)

Son Oy Kullanma Tarihi: 27 Nisan Pazartesi 20:00

1. Ruhsar - Jenerik
  2. Yalancı Yarim - Gözlerin
  3. Kavak Yelleri - Jenerik
  4. Ulan İstanbul - Yanarım
  5. Çocuklar Duymasın - Jenerik
  6. Hırsız Polis - İmkansız
  7. Doktorlar - Annem Gibi
  8. Cennet Mahallesi - Jenerik
  9. Süper Baba - Jenerik
  10. Hatırla Sevgili - Jenerik
  11. Çılgın Bediş - Jenerik
  12. Avrupa Yakası - Jenerik
  13. Hayat Bilgisi - Boş Ders (01:31 - 02:44)
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu

2020 yılında hangisinin jeneriğini halen dinliyorsun derseniz 2 tanesi net.
Diğerlerini biraz dizi birazda recap üzerinden puan vereceğim.

Nostalji tüneli olmuş.
Herkese başarılar dilerim.

@denizz19 bunu nasıl seçmedi ben şok cidden :A eee tabi sen beroşu nasıl aşkı memnu ile tanıdıysan deniz marulu da kenan doğulu ile falan tanımıştır sılayı :A @Çiğdem @serhatt @xBUGRAx @dreamy @Dosi @vadikızı
Merak etme biliyorum bunu :A Ama sevilmez ağır bir ağıt çünkü anlamaz bizim Ergen kitle :A

Bu hangisi şuan göremiyorum ama @denizz19 'den Sıla dizisi şarkısi (Seslendirene Sıla diye biliyorum) veya Parmaklıklar Altında şarkısı beklerdim.
Senden Kara Melek, Kiralık Aşk, varsa MY şarkıları :A
Parmaklıklar Ardında müziği dizi için bestelenmedi ama :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: xemrexxx and Dosi