haklısın tatlım sana hitap etmesi için ednan ziyagil, halit ergun gibi moruklar söylemeli gençler sana göre değil
Seni eleyelim de gör sençok efsane bir jenerik ilkokullu @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @Maskeli Fedai @eskici vb. kudurtan bir diziydi @denizz19 marulu da bayılırdı garip bir şekilde içinde @xBUGRAx e de sürpriz var
@Dosi @serhatt @vadikızı @Çiğdem @kerem @The_Erinch @Özgür
Bulana kadar 100 takla attin be yalanci, neyse ki seni ugurlayip sonsuza dek mutlu yasacagiz bu yarismada.şarkımı seçtim de @kerem biraz konuyu uzat dedi reytingi düşükmüş ağlıyor alaman hanzosu çaktırma @Çiğdem @Dosi @sokak sanati @serhatt
Secti neyse ki, birazdan oylamayi baslatiyorum. Arkamdan atip tutmus ama sarkiyi secerken etekleri tutustu elenecegim diye. @Forumdash1 buçuk saate yiyeceksiniz,ne uykusu bizim daha 4 saat var
gizli tut şu yarışmayı @S.G.A.T. laşmaSecti neyse ki, birazdan oylamayi baslatiyorum. Arkamdan atip tutmus ama sarkiyi secerken etekleri tutustu elenecegim diye. @Forumdash
Kim tutuşmuş 😱 Ben mi @DosiSecti neyse ki, birazdan oylamayi baslatiyorum. Arkamdan atip tutmus ama sarkiyi secerken etekleri tutustu elenecegim diye. @Forumdash
Murat abimin yatarak oruç tutanlara mesajını atmışım say.
Sen niye bana laf sokup duruyorsun. Zaten şarkınıda beğenmedim.
1 buçuk saate yiyeceksiniz,ne uykusu bizim daha 4 saat var
Son uykun olur inş.
Seni eleyelim de gör sen
Bulana kadar 100 takla attin be yalanci, neyse ki seni ugurlayip sonsuza dek mutlu yasacagiz bu yarismada.
Kim tutuşmuş 😱 Ben mi @Dosi
İşte reyting işte şampiyon yani benYok @xemrexxx tosbagasi, bir sarki secmek icin tüm forumu konuya topladi resmen.
Yok @xemrexxx tosbagasi, bir sarki secmek icin tüm forumu konuya topladi resmen.
neyi seçmışİşte reyting işte şampiyon yani ben
Rüyanda ancakİşte reyting işte şampiyon yani ben
Merak etme biliyorum bunu Ama sevilmez ağır bir ağıt çünkü anlamaz bizim Ergen kitle
Parmaklıklar Ardında müziği dizi için bestelenmedi amaBu hangisi şuan göremiyorum ama @denizz19 'den Sıla dizisi şarkısi (Seslendirene Sıla diye biliyorum) veya Parmaklıklar Altında şarkısı beklerdim.
Senden Kara Melek, Kiralık Aşk, varsa MY şarkıları
Sen bunu seçersin diye ben bunu kafadan elemiştm Hatta sana kategori belli olunca yazı yazmiştim... Seçmediğin iyi olmuşMerak etme biliyorum bunu Ama sevilmez ağır bir ağıt çünkü anlamaz bizim Ergen kitle
Parmaklıklar Ardında müziği dizi için bestelenmedi ama