Keith Long
Favori Üye
sizin sahnelerinizde yeterince dram çektimBence bu şarkıda seçilebilir. Diziden 73638201 kez vurulan başrollerin her vurulmasinda bu şarkı çaldı. Dizi ile bütünleşti @pompy
sizin sahnelerinizde yeterince dram çektimBence bu şarkıda seçilebilir. Diziden 73638201 kez vurulan başrollerin her vurulmasinda bu şarkı çaldı. Dizi ile bütünleşti @pompy
Son 2 haftadan sonra toparladınBen mutluyum roman vatandaşlarımızla.
bu da olabilir çok iyi müziği vardı
Bunu Betül Demir mi söylüyor ben şokBetül Demir farkı. Cesaret edemedim alırsan tam puan veririm.
Ondan yılan değil başka bi şey olur ancaksokak yılanına bak sen 😱
Onu da izlerdim garip bir şekilde ama galiba sonradan bozmuştu. Bora Duran’ı meşhur eden diziydi, bu şarkısı da güzel.Albümüne bile koyabilirdi. Dinle Sevgili'nin jeneriği de güzeldi.
İlk gün görmüştüm ama açasım gelmedi. O nasıl kliptir.Sam Smith Demi konusunu açtın mı sen
Bununla gelinmemesine şaşırdım.Hem melek hem de şeytan.. Ağlayan ve ağlatan aynı insan kimsin sen...
İlk gün görmüştüm ama açasım gelmedi. O nasıl kliptir.
🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮@Maskeli Fedai yi @serhatt ın koynunda yakalayasıca.ss
Kız sen reyting yükseltmez düşürürsün ancakşarkımı seçtim de @kerem biraz konuyu uzat dedi reytingi düşükmüş ağlıyor alaman hanzosu çaktırma @Çiğdem @Dosi @sokak sanati @serhatt
Benim seçimim nasıl.Bununla gelinmemesine şaşırdım.
1 hafta sonra...
Dizisini severimde jeneriği eh işte diyelimBenim seçimim nasıl.
Bir daha öneri isteme benden, ne o öyle yarışmacı sayısı kadar şarkı paylaştınseçtim gönderdim buna da kulp bulursa alamanyaya gidip sabun yaparım hanzoyu @Çiğdem @xBUGRAx @sokak sanati @Dosi