Sen programini Carsamba'ya al en iyisi Ali Ozan.
Cok isin var ama forumda 2000 mesaj yazabiliyorsan ilk oylayanlardan olman lazim.Az kaldı geliyor
sen çarşambaya da atarsın ben kanal d miyim son dakikada gün değiştiririm @keremSen programini Carsamba'ya al en iyisi Ali Ozan.
İşim forum da etiketlere cevap vermek işteCok isin var ama forumda 2000 mesaj yazabiliyorsan ilk oylayanlardan olman lazim.
Program toplam 4 gün sürüyor Ali Ozan. Yarin yeni haftanin konusu acilacak mesela, o zaman da sonuclar Cuma günü aciklanacak. Ben programi aksatamam. Yarismacilar kendini buna göre ayarliyorlar zaten.sen çarşambaya da atarsın @kerem
iki yarışmada cuma olacakProgram toplam 4 gün sürüyor Ali Ozan. Yarin yeni haftanin konusu acilacak mesela, o zaman da sonuclar Cuma günü aciklanacak. Ben programi aksatamam. Yarismacilar kendini buna göre ayarliyorlar zaten.
Seninki de boş ders olunca sevinecek çocuklar etkisi yaratıyor bir de buna şarkı yapmışlar çok önemli bir şeymiş gibi rezillikBoşanmaya teşvik eden aile yapısını bozmaya dönük bir şarkıdan ibaret, benim gördüğüm.
336 da şeker bayramı arası bölümü için plan yaptım bende @keremProgram toplam 4 gün sürüyor Ali Ozan. Yarin yeni haftanin konusu acilacak mesela, o zaman da sonuclar Cuma günü aciklanacak. Ben programi aksatamam. Yarismacilar kendini buna göre ayarliyorlar zaten.
Bende cevap bekliyorum.İşim forum da etiketlere cevap vermek işte