NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Misal yeni bölüm olmaması da şaşırttı 😂
------

SON DAKİKA : Hudutsuz Sevda perşembe akşamı yeni bölüm @Emre Ozansoy . NOW yayın akışına bölümün kurgusu yetişmesi halinde yeni bölümü yayınlama kararı aldı, yarın akşam fragman gelmesi bekleniyor. Yarın akşama yetişmezse yeni bölüm yazısı kalkacak.
Hadi bakalım. Şuan sadece Esma için izliyorum kardeş. O da kadının güzel ve çekici olmasından dolayı değil. Vurdu mu indiren bir kadın imajı gösterdiği için çekici geliyor. :)

Hadi bakalım. Şuan sadece Esma için izliyorum kardeş. O da kadının güzel ve çekici olmasından dolayı değil. Vurdu mu indiren bir kadın imajı gösterdiği için çekici geliyor. :)
Ben yayınlanan 13 bölümde şu son 5 bölüm ve sezon içinde 1 bölüm beğendim. Toplamda 13'te 6 ... Hikaye düzelmeye başladı diye devam ediyorum

Misal yeni bölüm olmaması da şaşırttı 😂
------

SON DAKİKA : Hudutsuz Sevda perşembe akşamı yeni bölüm @Emre Ozansoy . NOW yayın akışına bölümün kurgusu yetişmesi halinde yeni bölümü yayınlama kararı aldı, yarın akşam fragman gelmesi bekleniyor. Yarın akşama yetişmezse yeni bölüm yazısı kalkacak.
Bence yayınlanmamalı bölüm bu hafta.

• Sinir Bozucu
Reactions: Hobbit
  • Harika
Reactions: Hobbit
Dün dediğim gibi yeni bölüm var Hudutsuz'un 😂 Ben yine de stok bölüm vardır diyorum bu akşam fragman gelirse eğer süpriz olsun diye bırakmışlardır :)

Esma'yı izlemek güzel olacaktır Hobbit'im
Sevil Akı haberleri dolaşıyor, ben duymadım ama gelirse olay olur. Düşman olarak gelsin bir de. :A

• Güldürdün
Reactions: Alemdar
Nergis zaten ölü balık gibi bakıyor herkese aga. Yetti o da, yaktı Damla'yı
Asiye gibi bir karaktere ihtiyacı var dizinin. Ortalığı karıştıracak, herkese kafa tutacak birisi. Nergis'e kocasının ölümünden sonra bu yazılabilirdi ama olmadı, karakterin kalmasına gerek yok. Damla da aynı şekilde. :A

Asiye gibi bir karaktere ihtiyacı var dizinin. Ortalığı karıştıracak, herkese kafa tutacak birisi. Nergis'e kocasının ölümünden sonra bu yazılabilirdi ama olmadı, karakterin kalmasına gerek yok. Damla da aynı şekilde. :A
İki kadın çıksa bütçe açılsa Halo'nun da yengesi gelse onu da Derviş'e yazarız Sevda temasından çıkmayız :) Yengesi de Nergis'i öldürsün Hudutsuz temasından da çıkmayız :D

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
İki kadın çıksa bütçe açılsa Halo'nun da yengesi gelse onu da Derviş'e yazarız Sevda temasından çıkmayız :) Yengesi de Nergis'i öldürsün Hudutsuz temasından da çıkmayız :D
Harun Amca'yı bekliyorum ben daha. Bu adam hiç mi merak etmiyor yeğenini? Telefonu yok bir şeyi yok, bütçeyi ona ayırıp getirsinler Olgun Şimşek'i. :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,700
Üyeler
8,477
Son Üye
noni