AHAHAHAHAAHA bu güzeldiRaci Şaşmaz göster kendini.
------
Bahadır Özdener, Haydar Şişman ve Berna Aruz olacaktı pardon.
Raci Şaşmaz artık bodoslama girmeli konulara gerçekten kaybedecek yarım sezonumuz yok
AHAHAHAHAAHA bu güzeldiRaci Şaşmaz göster kendini.
------
Bahadır Özdener, Haydar Şişman ve Berna Aruz olacaktı pardon.
inşallah ayrılmaz hapisten kabadayı ağır abi olarak çıkmalı fikret benceBurak Sevinç : Nazar değmesin, Hudutsuz Sevda çok güzel gidiyor. Reytinglerimiz çok iyi, daha da artacak, asıl bu saatten sonra yeni yılla beraber hikayemiz biraz daha gelişiyor, neler olacağını göreceğiz.
Bu böyle konuşuyorsa 3. Sezon'da devam eder Bu arada bir sorum var, Kurtlar Vadisi'den senaryo gereği ayrıldı peki ya Söz'den ? Burak Sevinç'in Hudutsuz'dan kendi isteği ile ayrılma fantezisi olamaz umarım ? @Hobbit @Emre Ozansoy @Mr.At @ömer karataş
Aynen bu arada Kaan'ın kamyonda arkada ceset görülmüş Twitter'da, 1 ölü o olabilir ? @Emre Ozansoyinşallah ayrılmaz hapisten kabadayı ağır abi olarak çıkmalı fikret bence
ağırlık gibi geldi bana onlar ama bir ters köşe olacağı kesinAynen bu arada Kaan'ın kamyonda arkada ceset görülmüş Twitter'da, 1 ölü o olabilir ? @Emre Ozansoy
Kamyonun en ucuna bak ceset var poşete sarılıağırlık gibi geldi bana onlar ama bir ters köşe olacağı kesin
ağırlık gibi geldi bana beyaz ve siyah torba işteKamyonun en ucuna bak ceset var poşete sarılı