Emre Ozansoy
Süper Mod.
İhtiyacımız yok hacı Levent'de dikiş tutturamadı, çıkmak isteyenlere kapı kapandıEsra Dermancıoğlu geri dönsün diziye, yapamadı Kapadokya'da.@Alemdar
Diziye gelecekse adamakıllı süper kötü gelsin, Halo ve Oğuzun yanına da üçüncü bir kişi gelsin. Adamlar baskına gittiğinde üçüncü kişi olsaydı öyle derdest edilemezlerdi kolay kolay. @Emre Ozansoyİhtiyacımız yok hacı Levent'de dikiş tutturamadı, çıkmak isteyenlere kapı kapandıKİKA'lar yeter
![]()
Zannetmiyorum gelecek hafta yayın olacağını, çekimler daha başlamadı gibi. Stok sahneler varsa bir şeyler hazırlayıp vermeliler ama.Dizi umarım 9 Ocak'ta yayınlanır bu akşam fragman bekliyorum@Emre Ozansoy
1 bölüm stok var normalde yarın başlarlar çekimlere Asuman Dabak bugün döndü İstanbul'aZannetmiyorum gelecek hafta yayın olacağını, çekimler daha başlamadı gibi. Stok sahneler varsa bir şeyler hazırlayıp vermeliler ama.
16 ocakta yayınlanacak galiba yeni bölümDizinin çekimleri bu sabah 5'te başladı... Fragman nerede ?@Emre Ozansoy
Pazartesi günü gelir bölüm de gelecek hafta olmaz.Dizinin çekimleri bu sabah 5'te başladı... Fragman nerede ?@Emre Ozansoy
RezillikPazartesi günü gelir bölüm de gelecek hafta olmaz.![]()
Yeni bölüm perşembe olmalıydı cidden. I.Taneleri de yok galiba ama ne bilimNOKTA.
Misal yeni bölüm olmaması da şaşırttı 😂
Hadi bakalım. Şuan sadece Esma için izliyorum kardeş. O da kadının güzel ve çekici olmasından dolayı değil. Vurdu mu indiren bir kadın imajı gösterdiği için çekici geliyor.Misal yeni bölüm olmaması da şaşırttı 😂
------
SON DAKİKA : Hudutsuz Sevda perşembe akşamı yeni bölüm @Emre Ozansoy . NOW yayın akışına bölümün kurgusu yetişmesi halinde yeni bölümü yayınlama kararı aldı, yarın akşam fragman gelmesi bekleniyor. Yarın akşama yetişmezse yeni bölüm yazısı kalkacak.
Ben yayınlanan 13 bölümde şu son 5 bölüm ve sezon içinde 1 bölüm beğendim. Toplamda 13'te 6 ... Hikaye düzelmeye başladı diye devam ediyorumHadi bakalım. Şuan sadece Esma için izliyorum kardeş. O da kadının güzel ve çekici olmasından dolayı değil. Vurdu mu indiren bir kadın imajı gösterdiği için çekici geliyor.![]()
Bence yayınlanmamalı bölüm bu hafta.Misal yeni bölüm olmaması da şaşırttı 😂
------
SON DAKİKA : Hudutsuz Sevda perşembe akşamı yeni bölüm @Emre Ozansoy . NOW yayın akışına bölümün kurgusu yetişmesi halinde yeni bölümü yayınlama kararı aldı, yarın akşam fragman gelmesi bekleniyor. Yarın akşama yetişmezse yeni bölüm yazısı kalkacak.
Geçen sezonun en büyük sorunu ellerinde stok bölüm olmamasıydı. Eğer bu hafta bölüm yayınlanırsa yine stok olmayacak ve birkaç dakika izlediğimiz aksiyon sahneleri de özensiz çekilecek.
Haklısın laGeçen sezonun en büyük sorunu ellerinde stok bölüm olmamasıydı. Eğer bu hafta bölüm yayınlanırsa yine stok olmayacak ve birkaç dakika izlediğimiz aksiyon sahneleri de özensiz çekilecek.