TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 9. Hafta (Dizi Müzikleri)

Orta Okul sondayız veli toplantısı var müdür bey türk dizilerini kötülüyor ve ailemizden bize yasaklamalarını istiyor gereksiz boş diziler vsyle sonra babam dur bakalım müdür bey diye o sıra köyünde ağası :F Hayat Bilgisi saçma gereksiz değil diye lafa giriyor bir süre veli toplantısı müdürle babam arasında Hayat Bilgisi tartısmasıyla geçmişti :A :A :A @Bully @sokak sanati @Yiğitt @xBUGRAx @Özgür @Ahmed @alperuz @xemrexxx @Forumdash @serhatt @Maskeli Fedai @MasacRE @dreamy
HAYAT BİLGİSİ HER YAŞTAN HER KESİMDEN İZLENEN BİR DİZİ OLDUĞU KANITI. İŞTE GERÇEK REYTİNG. :bhr:

• Harika
Reactions: Çiğdem
HAYAT BİLGİSİ HER YAŞTAN HER KESİMDEN İZLENEN BİR DİZİ OLDUĞU KANITI. İŞTE GERÇEK REYTİNG. :bhr:
İzlemeyen yoktu zaten o dönemler cnm :bhr: Bir şey olmuştu Star ve Show cihazlarımızdan çıkmıştı başka cihazmı gerekiyordu bir karşılıklıık olmuştu Çocuklar Duymasınında Stara geçti dönemler ama Show için babam gerekeni yapmıştı Hayat Bilgisi İçin daha doğrusu :Z:Z:Z

• Harika
Reactions: mrt-06
21 :00 Kadar açık olunca son saniye oylarla çok canım sıkılıyordu :A Sonuç açıklıyorum bir yandan @xemrexxx oylarını geçiricem o hengamede :F Buna önlem almışsın sanırım :A :A :A @sokak sanati

21 :00 Kadar açık olunca son saniye oylarla çok canım sıkılıyordu :A Sonuç açıklıyorum bir yandan @xemrexxx oylarını geçiricem o hengamede :F Buna önlem almışsın sanırım :A :A :A @sokak sanati
Aynen, son dakika her şeyi açıklayacakken bir oy geliyor her şeyi mahvediyor. :A Artık kafam rahat o yüzden. :Z Zaten @xemrexxx şarkı seçme süresini de son dakikaya kadar sömürüyor tosbağa. :A

Aynı gemide yol alır ayrı dümen tutarız bu evde. Sır dolu şu halimiz oynatır bizi, her gün yeni bir oyun içinde ah her gün yeni kurnazlık peşinde. Aman şşşt sakın kimse uyanmasın, gizlice ayrılalım çocuklar duymasın. :A

Bu güzelim şarkıya 1 veren olursa utansın .ss

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Aynı gemide yol alır ayrı dümen tutarız bu evde. Sır dolu şu halimiz oynatır bizi, her gün yeni bir oyun içinde ah her gün yeni kurnazlık peşinde. Aman şşşt sakın kimse uyanmasın, gizlice ayrılalım çocuklar duymasın. :A

Bu güzelim şarkıya 1 veren olursa utansın .ss
Boşanmaya teşvik eden aile yapısını bozmaya dönük bir şarkıdan ibaret, benim gördüğüm. :A:A