Ahh keşkeŞuan bir başa dönmeye ihtiyacı var ülkenin 2020 geldikçe başa dönsek
Ahh keşkeŞuan bir başa dönmeye ihtiyacı var ülkenin 2020 geldikçe başa dönsek
HAYAT BİLGİSİ HER YAŞTAN HER KESİMDEN İZLENEN BİR DİZİ OLDUĞU KANITI. İŞTE GERÇEK REYTİNG.Orta Okul sondayız veli toplantısı var müdür bey türk dizilerini kötülüyor ve ailemizden bize yasaklamalarını istiyor gereksiz boş diziler vsyle sonra babam dur bakalım müdür bey diye o sıra köyünde ağası Hayat Bilgisi saçma gereksiz değil diye lafa giriyor bir süre veli toplantısı müdürle babam arasında Hayat Bilgisi tartısmasıyla geçmişti @Bully @sokak sanati @Yiğitt @xBUGRAx @Özgür @Ahmed @alperuz @xemrexxx @Forumdash @serhatt @Maskeli Fedai @MasacRE @dreamy
İnsan özlüyor o günleri..Güzel günlerdi @Maskeli Fedai
İzlemeyen yoktu zaten o dönemler cnm Bir şey olmuştu Star ve Show cihazlarımızdan çıkmıştı başka cihazmı gerekiyordu bir karşılıklıık olmuştu Çocuklar Duymasınında Stara geçti dönemler ama Show için babam gerekeni yapmıştı Hayat Bilgisi İçin daha doğrusuHAYAT BİLGİSİ HER YAŞTAN HER KESİMDEN İZLENEN BİR DİZİ OLDUĞU KANITI. İŞTE GERÇEK REYTİNG.
21 :00 Kadar açık olunca son saniye oylarla çok canım sıkılıyordu Sonuç açıklıyorum bir yandan @xemrexxx oylarını geçiricem o hengamede Buna önlem almışsın sanırım @sokak sanatiBugün saat 20:00'a kadar oylarınızı kullanmayı unutmayın.
@MEnes @tolgab @Billy Kane @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @serhatt @batuhankaralar @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @hayret bi şey @12.Adam @xdragxx @yigit_00 @Araf @emreemreu
Ay tamam ofBugün saat 20:00'a kadar oylarınızı kullanmayı unutmayın.
@MEnes @tolgab @Billy Kane @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @serhatt @batuhankaralar @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @hayret bi şey @12.Adam @xdragxx @yigit_00 @Araf @emreemreu
Aynen, son dakika her şeyi açıklayacakken bir oy geliyor her şeyi mahvediyor. Artık kafam rahat o yüzden. Zaten @xemrexxx şarkı seçme süresini de son dakikaya kadar sömürüyor tosbağa.21 :00 Kadar açık olunca son saniye oylarla çok canım sıkılıyordu Sonuç açıklıyorum bir yandan @xemrexxx oylarını geçiricem o hengamede Buna önlem almışsın sanırım @sokak sanati
Niye hep son güne bırakıyorsun?Ay tamam of
Elim değmiyor işten .ssNiye hep son güne bırakıyorsun?
@Çiğdem'e hemen cevap yetiştirebiliyorsun ama.Elim değmiyor işten .ss
Tamam hadi bekliyorum. Gönder gelsin.@Çiğdem e cevap vermekten elim değmiyor işte .ss
Bekle acelen neTamam hadi bekliyorum. Gönder gelsin.
Acelem var oyalama beni hadi.Bekle acelen ne
Boşanmaya teşvik eden aile yapısını bozmaya dönük bir şarkıdan ibaret, benim gördüğüm.Aynı gemide yol alır ayrı dümen tutarız bu evde. Sır dolu şu halimiz oynatır bizi, her gün yeni bir oyun içinde ah her gün yeni kurnazlık peşinde. Aman şşşt sakın kimse uyanmasın, gizlice ayrılalım çocuklar duymasın.
Bu güzelim şarkıya 1 veren olursa utansın .ss