Evet Kanal 7'den önce biz vardık.bu efsane fox dizisini hatırladın mı
@Çiğdem sende yardim et suna sarki bul.![]()
heyatım biliyorsun daha önce kıraçla yarışmıştım 10. hafta elenmiştim kıraç şarkılarını biliyorum yani en son ihtimal kullanıcam![]()
Aliye olanla hem emre hem atacan zirveyi götürmüşlerdi kıraç olursa en risksiz olanı o gibi ama benim 1.tercihli bir dizi önerim oldu yüksek hitimalle onu seçer sanırım şimdi demiyim seçimini değiştiricekler olanlar çıkarKötü gitmemişti galiba 1-2 şarkı ile final puanı aldın diye hatırlıyorum
Bu arada Geniş Aile'de var. Fanları çoktu o dizinin. Elenmezsin![]()
bu da olabilirEvet Kanal 7'den önce biz vardık.![]()
Aliye olanla hem emre hem atacan zirveyi götürmüşlerdi kıraç olursa en risksiz olanı o gibi ama benim 1.tercihli bir dizi önerim oldu yüksek hitimalle onu seçer sanırım şimdi demiyim seçimini değiştiricekler olanlar çıkar![]()
![]()
![]()
Betül Demir farkı.bu da olabilirçok iyi müziği vardı
son 1 yılın en popüler dizi müziği ama bizim forumda İG antisi dolu.ssBetül Demir farkı.Cesaret edemedim alırsan tam puan veririm.
![]()
Tam karşında en büyük antisi.son 1 yılın en popüler dizi müziği ama bizim forumda İG antisi dolu.ss
şarkımı seçtim de @kerem biraz konuyu uzat dedi reytingi düşükmüş ağlıyor alaman hanzosu çaktırma
iki tane yarışma 1 program 1 dizişarkımı seçtim de @kerem biraz konuyu uzat dedi reytingi düşükmüş ağlıyor alaman hanzosu çaktırma@Çiğdem @Dosi @sokak sanati @serhatt
@mrt-06 Seçmişti MS de sinirlendirmişti forum üyeleri yine AtacanıSibel Can'ın kıymetini bilmiyor bu forum. Ne güzel sesi var kadının.![]()
Ben mutluyum roman vatandaşlarımızla.