xBUGRAx
Emekli
Korktum ben geçen haftadan sonra.Bununla gelinmemesine şaşırdım.
Korktum ben geçen haftadan sonra.Bununla gelinmemesine şaşırdım.
Sonuç gecesinde bulunamadım artık bir sonrakine kaldı.Dizisini severimde jeneriği eh işte diyelim
Geçen Evrim görseliyle gelecektin hayal oldu
Onu da izlerdim garip bir şekilde ama galiba sonradan bozmuştu. Bora Duran’ı meşhur eden diziydi, bu şarkısı da güzel.
Son 2 haftadan sonra toparladın
Hem melek hem de şeytan.. Ağlayan ve ağlatan aynı insan kimsin sen...
Bununla gelinmemesine şaşırdım.
Kız sen reyting yükseltmez düşürürsün ancak
Benim seçimim nasıl.
Açsaydın o zaman. Şimdi gördüm. İkisini de sevmem bi gömüp geleyim
çok iyi seçtim hem parlak hem rahmetli resmen sapık teamin duygularına oynadım forumdaki .Dizisini severimde jeneriği eh işte diyelim
Geçen Evrim görseliyle gelecektin hayal oldu
Bir daha öneri isteme benden, ne o öyle yarışmacı sayısı kadar şarkı paylaştın
acaba hangi kötü seçimi yaptın😏
Sam Smith’i severim. Demi’ye nötrüm. @yigit_00 Demi’ye bayılır. Selena ile arasında ne olmuştu bu kadının beni aydınlatın.Açsaydın o zaman. Şimdi gördüm. İkisini de sevmem bi gömüp geleyim
Benim görüşüm belli. Ekle tabi. Ama seçilmez forumda.Simdi yeni konsept buldum, Kürtce sarkilar diye. Kararsiz kaldim eklesem mi diye, sizin de görüslerinizi alayim. @xemrexxx @Özgür @Çiğdem @sokak sanati @Forumdash @Yiğitt @xBUGRAx @Çiğdem @MayısKralı @bazinga @denizz19 @Dosi @mrt-06 @eskici @dreamy
bunu nereden buldum yaw.. vallahi zerre aklıma gelmezdi.çok efsane bir jenerik ilkokullu @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @Maskeli Fedai @eskici vb. kudurtan bir diziydi @denizz19 marulu da bayılırdı garip bir şekilde içinde @xBUGRAx e de sürpriz var
@Dosi @serhatt @vadikızı @Çiğdem @kerem @The_Erinch @Özgür
çok iyi seçtim hem parlak hem rahmetli resmen sapık teamin duygularına oynadım forumdaki .
Sam Smith’i severim. Demi’ye nötrüm. @yigit_00 Demi’ye bayılır. Selena ile arasında ne olmuştu bu kadının beni aydınlatın.
Kara Melek için demişimKorktum ben geçen haftadan sonra.
İsabet olmuş. Diplerde yer vermiştim sana Evrim'in ağlak hallerini çekemezdim ama bu haftada parlak değil puanım @keremSonuç gecesinde bulunamadım artık bir sonrakine kaldı.
Bana hiçbir şey ifade etmiyorçok iyi seçtim hem parlak hem rahmetli resmen sapık teamin duygularına oynadım forumdaki .
Bu hangisi şuan göremiyorum ama @denizz19 'den Sıla dizisi şarkısi (Seslendirene Sıla diye biliyorum) veya Parmaklıklar Altında şarkısı beklerdim.
my şarkıları hep 400-500 yıllık türkülerden hiçbiri diziye ait değil ki yani en azından alaman hanzosu kerem öyle dedi.ssBu hangisi şuan göremiyorum ama @denizz19 'den Sıla dizisi şarkısi (Seslendirene Sıla diye biliyorum) veya Parmaklıklar Altında şarkısı beklerdim.
Senden Kara Melek, Kiralık Aşk, varsa MY şarkıları
Kara Melek için demişim
şöyle seçimlere baktımda, son 5ten kurtulacak gibisin
İsabet olmuş. Diplerde yer vermiştim sana Evrim'in ağlak hallerini çekemezdim ama bu haftada parlak değil puanım @kerem
haklısın tatlım sana hitap etmesi için ednan ziyagil, halit ergun gibi moruklar söylemeli gençler sana göre değilBana hiçbir şey ifade etmiyor
Benim Yarışmamda Kara Melek Jeneriği iyi gitmiştimy şarkıları hep 400-500 yıllık türkülerden hiçbiri diziye ait değil ki yani en azından alaman hanzosu kerem öyle dedi.ss
karamelek in kalitesini bizim forum anlamaz
kiralık aşk da zayıof kalırdı bunların yanında
not: sıla dizisi müziği videodaki