TRT ve platformlarındaki tekelleşme de yazıldı mı gıı ))
yok gııı yazılması gerekiyor mu herkesle biliyorTRT ve platformlarındaki tekelleşme de yazıldı mı gıı ))
Vardır vardıryok gııı yazılması gerekiyor mu herkesle biliyor
bu var ID oyuncuları biz aileyiz muhabbetine giri nce gelen cevapVardır vardır
Haklı haksız çoktan belli oldu zaten. Bu saatten sonra oturur keyifle karşı tarafın batışını izleriz.
Oranın demirbaşları kim ki?TRT ve platformlarındaki tekelleşme de yazıldı mı gıı ))
oynayan isimlere bakmak lazım. durmadan içerik çekiyorlar.Haklı haksız çoktan belli oldu zaten. Bu saatten sonra oturur keyifle karşı tarafın batışını izleriz.
Oranın demirbaşları kim ki?
kuruluş osmanla Atv ye geldi konu TRT de de yoldadırVardır vardır
İşler iyice çığrığından çıktı. 😱efsun atahan en iyisini bilir
------
kuruluş osmanla Atv ye geldi konu TRT de de yoldadır
------
kızzzz Ayşe teyzem hapse düşerse kasetleri bana bırakır inş, daha güvenli bir yer olamaz zaten @Dosi @Angelica @serhatt @cookies @Emre Ozansoy @ozmoturk @Aserat @Bully @MasacRE @DarkLegenD @Mr.At @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Royal_Highness @Zeyno
efsun atahan en iyisini bilir
------
kuruluş osmanla Atv ye geldi konu TRT de de yoldadır
------
kızzzz Ayşe teyzem hapse düşerse kasetleri bana bırakır inş, daha güvenli bir yer olamaz zaten @Dosi @Angelica @serhatt @cookies @Emre Ozansoy @ozmoturk @Aserat @Bully @MasacRE @DarkLegenD @Mr.At @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Royal_Highness @Zeyno
dedin dedin geldi bak geldi trt tepkisiVardır vardır
Umarım sektördeki pislikler temizlenir.Burda aslında menajerlere vurmuş hırçın prensesimiz
Çok zor temizlenir. 2-3 güne unutulur yine aynen devam eder.Umarım sektördeki pislikler temizlenir.
İddialar doğru ise ; Hande Erçel, Afra Saraçoğlu gibilerini daha da izlemeyiz belki
Menajerlik şirketlerinin de denetimden geçmesi isabet olmuş.
Yalnız Afranın menajeri bu kadın değilUmarım sektördeki pislikler temizlenir.
İddialar doğru ise ; Hande Erçel, Afra Saraçoğlu gibilerini daha da izlemeyiz belki
Menajerlik şirketlerinin de denetimden geçmesi isabet olmuş.
Afra Saraçoğlu demedim, gibileri dedim o ve onun gibileri yeteneksiz ya hani 😂Yalnız Afranın menajeri bu kadın değil