Rekabet Kurulu'ndan Kast Ajansları ve Menajerlere Soruşturma!

efsun atahan en iyisini bilir :bhr:

------

kuruluş osmanla Atv ye geldi konu :X TRT de de yoldadır :X

------

kızzzz Ayşe teyzem hapse düşerse kasetleri bana bırakır inş, daha güvenli bir yer olamaz zaten :X :X @Dosi @Angelica @serhatt @cookies @Emre Ozansoy @ozmoturk @Aserat @Bully @MasacRE @DarkLegenD @Mr.At @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Royal_Highness @Zeyno

Son düzenleme:

------

------

kızzzz Ayşe teyzem hapse düşerse kasetleri bana bırakır inş, daha güvenli bir yer olamaz zaten :X :X @Dosi @Angelica @serhatt @cookies @Emre Ozansoy @ozmoturk @Aserat @Bully @MasacRE @DarkLegenD @Mr.At @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Royal_Highness @Zeyno

İşler iyice çığrığından çıktı. 😱

• Aynen
Reactions: xemrexxx

------

------

Çok üzücü gerçekten ya

• Aynen
Reactions: xemrexxx
bu olay abartı senaryo yazmaya döndü.. saçma sapan yazılar gördüm. bu yazıların doğru olmadığını çok belli oluyor.

Şahsen şaşıranlara şaşırıyorum, kadın bildiğin yerli Roc Nation'u kurmuş piyasayı kontrol ediyor her sektörde var böyle insanlar,ünlüler böyle şeylerden korkmaz ama P Diddy gibi bir olay çıkarsa o zaman durumlar değişir.

Umarım sektördeki pislikler temizlenir.
İddialar doğru ise ; Hande Erçel, Afra Saraçoğlu gibilerini daha da izlemeyiz belki :)

Menajerlik şirketlerinin de denetimden geçmesi isabet olmuş.
Yalnız Afranın menajeri bu kadın değil :A