TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 9. Hafta (Dizi Müzikleri)

Hangimiz Çocuklar Duymasın ile gülmedik ki? Hangimiz bababababa demedik ki? Hangimiz başlaması İçin saatler saymadık Ki? Hangimiz Light Selami ile bütünleşmedik ki? İşte çocukluğumuzun o masum dizisi Çocuklar Duymasın ve 7'den 70'e herkesi bağrına basan o güzel jeneriği. Çocukluğunuza selamlar. :A

Bu Şarkı Benim 2. Sezon 9. Hafta oylaması başlamıştır. Oylarınızı göndermeyi unutmayın. Bütün yarışmacılarımıza bol şans dileyerek oylamayı başlatıyorum. :)

Son Oy Kullanma Tarihi: 27 Nisan Pazartesi 20:00

1. Ruhsar - Jenerik
  2. Yalancı Yarim - Gözlerin
  3. Kavak Yelleri - Jenerik
  4. Ulan İstanbul - Yanarım
  5. Çocuklar Duymasın - Jenerik
  6. Hırsız Polis - İmkansız
  7. Doktorlar - Annem Gibi
  8. Cennet Mahallesi - Jenerik
  9. Süper Baba - Jenerik
  10. Hatırla Sevgili - Jenerik
  11. Çılgın Bediş - Jenerik
  12. Avrupa Yakası - Jenerik
  13. Hayat Bilgisi - Boş Ders (01:31 - 02:44)
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Dizilerin jenerik paylaşımları tek yapılsaydı daha iyidi aslında 😊

• Beğendim
Reactions: kerem
@Forumdash recabın çok iyiydi, hatta yorumumda belirttim. Güzel kısımda başlamış.
Oylamami hemen yaptım çünkü oylama gecesi başlarda olabilmek için ve şuan daha iftara baya var ve yorgun ve enerjim bitmiş haldeyim, haliyle slowların bir kısmı parladı listemde :A
@denizz19 umarım puanımı beğenirsin, rengimi belli etmiştim.
@bazinga ilk 4 te yer aldın 🤗
@mrt-06 sen şarkını paylaşırken hiç yorum yapmadım çünkü oylama günü dinlemek istedim ve hem hakim olmadığım hem de dinleyince tanıdık geldi. Çok iyi seçim 👍
@xemrexxx hayal kırıklığına uğrattın. Bana önerdiklerinde verdiğim isimler çok çok daha iyi puan alırdı benden.
1 puan verdiğim jenerik hep gıcık gelmiştir bana.
@kerem elenen 2 puan verdiğim olabilir. 4 numarada forum tarafından düşük puanlar alabilir.
Herkese bol şans🤗
Başka kimseninkini yorumlamayacağım :A

@Forumdash recabın çok iyiydi, hatta yorumumda belirttim. Güzel kısımda başlamış.
Oylamami hemen yaptım çünkü oylama gecesi başlarda olabilmek için ve şuan daha iftara baya var ve yorgun ve enerjim bitmiş haldeyim, haliyle slowların bir kısmı parladı listemde :A
@mrt-06 sen şarkını paylaşırken hiç yorum yapmadım çünkü oylama günü dinlemek istedim ve hem hakim olmadığım hem de dinleyince tanıdık geldi. Çok iyi seçim 👍
@xemrexxx hayal kırıklığına uğrattın. Bana önerdiklerinde verdiğim isimler çok çok daha iyi puan alırdı benden.
@kerem elenen 2 puan verdiğim olabilir. 4 numarada forum tarafından düşük puanlar alabilir.
Herkese bol şans🤗
Recabi de beğenmene sevindim:Z:Z @kerem

• Harika
Reactions: kerem and Dosi
Herkese bol şans🤗
Neden 1 verdigin elenmesin neden 2 ve 4 verdigin elensin? :A

4'ü hic sevmem zaten o yüzden bence o gitsin en iyisi. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Jeneriklerin hepsi sözlü degil o yüzden yaismacilarin sarki bulmasi cok zor oluyor. Hatta yeni jeneriklerin hepsi sadece bestelerden ibaret. :D
Sözlü den öte aslında o diziye ait jenerikli paylaşım anlatmaya çalıştığım.yapılan besteler dizi alakalı mutlaka ama jenerik paylaşımlar benim açımdan daha iyi 😊

• Beğendim
Efsane girişi hatırlayalım. :love1:

"Adı Afet. Aslında her gittiği okulda öğrencilerinin taktiği isimle: 'Doğal Afet'. Eğitimci bir ailenin eğitimci kızı olarak yetişti. Anne ve babasını bir trafik kazasında kaybedince küçük kardeşi Keremin sorumluluğunu almak da Afet Öğretmene düştü... Anadolu'nun her köşesini gezdiler küçük kardeşiyle ve her gittiği yerde evlenmek isteyenler oldu Afet Öğretmenle. Ama o kardeşine tokat attığı için hiç affetmediği Tekin Öğretmeni asla unutamadı. Öğrettikçe öğrendi. Ezberci değil yaratıcı eğitimden yana oldu. Sivri dili her yerde başına bela açtı. Ve bu nedenle son sürgün yeri 'İstanbul Rıdvan Kanat Lisesi' oldu."

1.jpg

2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

Neden 1 verdigin elenmesin neden 2 ve 4 verdigin elensin? :A

4'ü hic sevmem zaten o yüzden bence o gitsin en iyisi. :A
1 verdiğim baya sevilen bir dizi diye biliyorum ama bana hitap etmiyor ve pek sevmiyorum jeneriğini:A
4 numaraya puanını göreceğiz bakalım :A
Bu oylamayı yarin yapsaydim eminim bir iki tane farklı oy alırdı :A
Ben ilk oy atan mi oldum? Beni ilk 5'te açiklada goy goy yapabileyim taze taze :A hem hit için katkım.olur :A bu yüzden hemen oy attım :A
20.00 açıklanacak mı hemen? Bizde 19 oluyor ve iyi, bulunurum.

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx and kerem
Efsane girişi hatırlayalım. :love1:

"Adı Afet. Aslında her gittiği okulda öğrencilerinin taktiği isimle: 'Doğal Afet'. Eğitimci bir ailenin eğitimci kızı olarak yetişti. Anne ve babasını bir trafik kazasında kaybedince küçük kardeşi Keremin sorumluluğunu almak da Afet Öğretmene düştü... Anadolu'nun her köşesini gezdiler küçük kardeşiyle ve her gittiği yerde evlenmek isteyenler oldu Afet Öğretmenle. Ama o kardeşine tokat attığı için hiç affetmediği Tekin Öğretmeni asla unutamadı. Öğrettikçe öğrendi. Ezberci değil yaratıcı eğitimden yana oldu. Sivri dili her yerde başına bela açtı. Ve bu nedenle son sürgün yeri 'İstanbul Rıdvan Kanat Lisesi' oldu."

Ekli dosyayı görüntüle 79265

Ekli dosyayı görüntüle 79266Ekli dosyayı görüntüle 79267Ekli dosyayı görüntüle 79268Ekli dosyayı görüntüle 79269
etiketimizi nereye gizliyorsun? 😱 :A bildirim geliyor ama yokuz :A :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
Iyi jeneriklerle yarisanlar sevinsin o zaman, digerleri aglasin. :A
Yok sanıyorum başka algılandı anlattıklarım.. anlatmaya çalıştığım konsept tek jenerikten yapılabilirdi benim düşüncedir bu.yarışmada paylaşılan jenerik yada diziye özgü besteleri oylarken bu ayrımı yapmadan oylayacağım kimse yanlış algılamasın 🤗

• Beğendim