TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 9. Hafta (Dizi Müzikleri)

1 verdiğim baya sevilen bir dizi diye biliyorum ama bana hitap etmiyor ve pek sevmiyorum jeneriğini:A
4 numaraya puanını göreceğiz bakalım :A
Bu oylamayı yarin yapsaydim eminim bir iki tane farklı oy alırdı :A
Ben ilk oy atan mi oldum? Beni ilk 5'te açiklada goy goy yapabileyim taze taze :A hem hit için katkım.olur :A bu yüzden hemen oy attım :A
20.00 açıklanacak mı hemen? Bizde 19 oluyor ve iyi, bulunurum.
Sonucla 21.00'da aciklaniyor yani bizim saatle 20.00'da denk geliyor. :A Senin oylari ilk puan durumundan önce paylasacagim merak etme. :A

• Üzücü
Reactions: Dosi
Yok sanıyorum başka algılandı anlattıklarım.. anlatmaya çalıştığım konsept tek jenerikten yapılabilirdi benim düşüncedir bu.yarışmada paylaşılan jenerik yada diziye özgü besteleri oylarken bu ayrımı yapmadan oylayacağım kimse yanlış algılamasın 🤗
Yok merak etme kimse senin objektifligini kimse sorgulayamaz. :bhr: Jenerikleri daha cok hatirlandigi icin sadece onlar olabilirdi evet ama yarismaci sayisindan ötürü böyle bir sey düsündük. :D

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Oylarımı kullandım, çok güzel bir hafta olmuş. Çok güzel şarkılar seçilmiş, nostalji yaşadık sayenizde... :bhr:

@Tolstoyevski 'de arada büyü yapıyor :T: Fenerbahçe'yi öyle yendiler :A
Sonucla 21.00'da aciklaniyor yani bizim saatle 20.00'da denk geliyor. :A Senin oylari ilk puan durumundan önce paylasacagim merak etme. :A
Etiket yapip sonra mesajdaki etiketleri siliyor. :A Bende yapiyorum bazen. :A
Bulunamazsam kusura bakma ozaman şimdiden. Son 1 saat kalıyor iftara çünkü😏
etiket kısminda oğru senden bi bildirim gelmişti şu yabancılar anketinde. Hatta alıntilayıp sordum niye bu mesajdan bildirim geldi diye görmedin :A
etiketsiz daha şık duruyor. Anlayabiliyorum :A

Efsane girişi hatırlayalım. :love1:

"Adı Afet. Aslında her gittiği okulda öğrencilerinin taktiği isimle: 'Doğal Afet'. Eğitimci bir ailenin eğitimci kızı olarak yetişti. Anne ve babasını bir trafik kazasında kaybedince küçük kardeşi Keremin sorumluluğunu almak da Afet Öğretmene düştü... Anadolu'nun her köşesini gezdiler küçük kardeşiyle ve her gittiği yerde evlenmek isteyenler oldu Afet Öğretmenle. Ama o kardeşine tokat attığı için hiç affetmediği Tekin Öğretmeni asla unutamadı. Öğrettikçe öğrendi. Ezberci değil yaratıcı eğitimden yana oldu. Sivri dili her yerde başına bela açtı. Ve bu nedenle son sürgün yeri 'İstanbul Rıdvan Kanat Lisesi' oldu."

Ekli dosyayı görüntüle 79265

Ekli dosyayı görüntüle 79266Ekli dosyayı görüntüle 79267Ekli dosyayı görüntüle 79268Ekli dosyayı görüntüle 79269

Duygusal oyunlar ile puan toplamaya devam. Yılanlığın karşısında saygı ile eğiliyorum:A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
@Forumdash recabın çok iyiydi, hatta yorumumda belirttim. Güzel kısımda başlamış.
Oylamami hemen yaptım çünkü oylama gecesi başlarda olabilmek için ve şuan daha iftara baya var ve yorgun ve enerjim bitmiş haldeyim, haliyle slowların bir kısmı parladı listemde :A
@denizz19 umarım puanımı beğenirsin, rengimi belli etmiştim.
@bazinga ilk 4 te yer aldın 🤗
@mrt-06 sen şarkını paylaşırken hiç yorum yapmadım çünkü oylama günü dinlemek istedim ve hem hakim olmadığım hem de dinleyince tanıdık geldi. Çok iyi seçim 👍
@xemrexxx hayal kırıklığına uğrattın. Bana önerdiklerinde verdiğim isimler çok çok daha iyi puan alırdı benden.
1 puan verdiğim jenerik hep gıcık gelmiştir bana.
@kerem elenen 2 puan verdiğim olabilir. 4 numarada forum tarafından düşük puanlar alabilir.
Herkese bol şans🤗
Başka kimseninkini yorumlamayacağım :A
İnşallah beğenirim :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Şarkım hakkında çok komplo kuruldu beni koruduğun için teşekkürler ablacım. :A
Zaten ocakta sanırım başlamıştı Hayat Bilgisi o yılın yaz ayında çıkarmıştı Feridün bey albümünü ,yeni sezondan itibarende Showa geçtikden sonra Hayat Bilgisinin bitiş jeneriği oldu o diziye tasarlanmıs bir şarkı zaten resmi jenerik şarkısıdır , bazı şarkıcılar özelikle o yıllar çok yapıyordu bunu :A Babamın favori dizisidir biliyorsun müdürle kavga etmişti laf söyletmemişti :F

• Harika
Reactions: mrt-06
Evet ama yine de 10 hafta gittim diye hatırlıyorum ya. :A
O açıdan demedim cnm kötü gittin haftalar haşlıyordun geneldede kötü veriyorlardı :A Yoksa Çeyrek Final gördün Sibelle ne 10 haftası :A :A :A @sokak sanati

Rahmetli başkanımıza ne kızıyordun her hafta oylarını gördükçe zaten imza topluyordun :A :A :A @Bully @Maskeli Fedai @Yiğitt @eskici @MasacRE @serhatt @xemrexxx @Forumdash @bazinga @Özgür @xBUGRAx
dessssstere.png

destere başkkaann.png

O açıdan demedim cnm kötü gittin haftalar haşlıyordun geneldede kötü veriyorlardı :A Yoksa Çeyrek Final gördün Sibelle ne 10 haftası :A :A :A @sokak sanati

Rahmetli başkanımıza ne kızıyordun her hafta oylarını gördükçe zaten imza topluyordun :A :A :A @Bully @Maskeli Fedai @Yiğitt @eskici @MasacRE @serhatt @xemrexxx @Forumdash @bazinga @Özgür @xBUGRAx
Ekli dosyayı görüntüle 79304

Ekli dosyayı görüntüle 79306
Gariban fok çekmediği çile kalmamış forumda :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem