En iyisi yatıp bir kafamızı toparlayalım yarın bakarız![]()
![]()
![]()
Afiyet olsun by by
En iyisi yatıp bir kafamızı toparlayalım yarın bakarız![]()
![]()
![]()
Hic ugrasmak istedim Rachel'le. Bugünkü hizmetini begenmedim de.Bilmiyorum. Kriz çıkartmak istiyor galiba. Kavga ise dibine kadar kavga.![]()
Hic ugrasmak istedim Rachel'le. Bugünkü hizmetini begenmedim de.
Milli Sef kim, programin sunucusu olarak tanimiyorum sahsen.![]()
Afiyet olsun by by![]()
İyi sorun çıkarma @sokak sanati naHic ugrasmak istedim Rachel'le. Bugünkü hizmetini begenmedim de.
Milli Sef kim, programin sunucusu olarak tanimiyorum sahsen.![]()
Iyi geceler.
Seni tanimayan mi kaldi.Tanışmak istemezsin bence.![]()
Seni tanimayan mi kaldi.![]()
Milli Sef kim? O kadar cok bahsettin ki göstersene merak ettim.Milli Şef ile tanışmandan bahsetmiştim. Şuan buraya yazı yazıyor olman bile Milli Sef sayesindedir.![]()
Milli Sef kim? O kadar cok bahsettin ki göstersene merak ettim.
Ikinci cümleni anlamadim bile.![]()
Peki naptin da mili sef oldun?Milli Sef Gazi İsmet Paşamızdır.Ben sadece onun ruhunu yaşatan bir acziyyetim
Ekli dosyayı görüntüle 79343
Peki naptin da mili sef oldun?![]()
Güzel bahane. Aferin tuttum bunu Rachel.Siyasi mesaja girer diğerleri. Devam edemem. Yaz Google öğren![]()
Güzel bahane. Aferin tuttum bunu Rachel.![]()
Hic ceza yememis gibi konusuyorsun. Milli Sef oldugunu ispatlamayi istiyorsan ceza yemek senin gözünde hicbir sey olmamali.Ne bahanesi. İsmet Paşayı anlatayımda ceza mı yiyeyim. @serhatt mıyım ben![]()
Hic ceza yememis gibi konusuyorsun. Milli Sef oldugunu ispatlamayi istiyorsan ceza yemek senin gözünde hicbir sey olmamali.![]()
Kac kacabildigin kadar.Ceza yemek dışında ceza sildirmek gibi yeteneklerimde var neyse bu konuları açma. İstemiyorum artık kirli olayları.![]()
Senin varlığın en büyük cezaNe bahanesi. İsmet Paşayı anlatayımda ceza mı yiyeyim. @serhatt mıyım ben![]()
Kac kacabildigin kadar.Milli Sef degilmissin demek ki, tüh.
![]()
Rüyanın haklı olduğu taraflar olabilir.Rüyamda @bazinga Çocuklar Duymasın'a 1 veriyordu rüyalar tersine çıkar değil mi OzanÇılgın Bediş'e de tam vermiştin
![]()