En iyisi yatıp bir kafamızı toparlayalım yarın bakarız
Afiyet olsun by by
En iyisi yatıp bir kafamızı toparlayalım yarın bakarız
Hic ugrasmak istedim Rachel'le. Bugünkü hizmetini begenmedim de.Bilmiyorum. Kriz çıkartmak istiyor galiba. Kavga ise dibine kadar kavga.
Hic ugrasmak istedim Rachel'le. Bugünkü hizmetini begenmedim de.
Milli Sef kim, programin sunucusu olarak tanimiyorum sahsen.
Afiyet olsun by by
İyi sorun çıkarma @sokak sanati na cicili bicili rüyalarHic ugrasmak istedim Rachel'le. Bugünkü hizmetini begenmedim de.
Milli Sef kim, programin sunucusu olarak tanimiyorum sahsen.
Iyi geceler.İyi sorun çıkarma @sokak sanati na cicili bicili rüyalar
Seni tanimayan mi kaldi.Tanışmak istemezsin bence.
Seni tanimayan mi kaldi.
Milli Sef kim? O kadar cok bahsettin ki göstersene merak ettim.Milli Şef ile tanışmandan bahsetmiştim. Şuan buraya yazı yazıyor olman bile Milli Sef sayesindedir.
Milli Sef kim? O kadar cok bahsettin ki göstersene merak ettim.
Ikinci cümleni anlamadim bile.
Peki naptin da mili sef oldun?Milli Sef Gazi İsmet Paşamızdır. Ben sadece onun ruhunu yaşatan bir acziyyetim
Ekli dosyayı görüntüle 79343
Peki naptin da mili sef oldun?
Güzel bahane. Aferin tuttum bunu Rachel.Siyasi mesaja girer diğerleri. Devam edemem. Yaz Google öğren
Güzel bahane. Aferin tuttum bunu Rachel.
Hic ceza yememis gibi konusuyorsun. Milli Sef oldugunu ispatlamayi istiyorsan ceza yemek senin gözünde hicbir sey olmamali.Ne bahanesi. İsmet Paşayı anlatayımda ceza mı yiyeyim. @serhatt mıyım ben
Hic ceza yememis gibi konusuyorsun. Milli Sef oldugunu ispatlamayi istiyorsan ceza yemek senin gözünde hicbir sey olmamali.
Kac kacabildigin kadar. Milli Sef degilmissin demek ki, tüh.Ceza yemek dışında ceza sildirmek gibi yeteneklerimde var neyse bu konuları açma. İstemiyorum artık kirli olayları.
Senin varlığın en büyük cezaNe bahanesi. İsmet Paşayı anlatayımda ceza mı yiyeyim. @serhatt mıyım ben
Kac kacabildigin kadar. Milli Sef degilmissin demek ki, tüh.
Rüyanın haklı olduğu taraflar olabilir.Rüyamda @bazinga Çocuklar Duymasın'a 1 veriyordu rüyalar tersine çıkar değil mi Ozan Çılgın Bediş'e de tam vermiştin