Evet Kanal 7'den önce biz vardık.bu efsane fox dizisini hatırladın mı
@Çiğdem sende yardim et suna sarki bul.
heyatım biliyorsun daha önce kıraçla yarışmıştım 10. hafta elenmiştim kıraç şarkılarını biliyorum yani en son ihtimal kullanıcam
Aliye olanla hem emre hem atacan zirveyi götürmüşlerdi kıraç olursa en risksiz olanı o gibi ama benim 1.tercihli bir dizi önerim oldu yüksek hitimalle onu seçer sanırım şimdi demiyim seçimini değiştiricekler olanlar çıkarKötü gitmemişti galiba 1-2 şarkı ile final puanı aldın diye hatırlıyorum
Bu arada Geniş Aile'de var. Fanları çoktu o dizinin. Elenmezsin
bu da olabilir çok iyi müziği vardıEvet Kanal 7'den önce biz vardık.
Aliye olanla hem emre hem atacan zirveyi götürmüşlerdi kıraç olursa en risksiz olanı o gibi ama benim 1.tercihli bir dizi önerim oldu yüksek hitimalle onu seçer sanırım şimdi demiyim seçimini değiştiricekler olanlar çıkar
Betül Demir farkı. Cesaret edemedim alırsan tam puan veririm.bu da olabilir çok iyi müziği vardı
son 1 yılın en popüler dizi müziği ama bizim forumda İG antisi dolu.ssBetül Demir farkı. Cesaret edemedim alırsan tam puan veririm.
Tam karşında en büyük antisi.son 1 yılın en popüler dizi müziği ama bizim forumda İG antisi dolu.ss
şarkımı seçtim de @kerem biraz konuyu uzat dedi reytingi düşükmüş ağlıyor alaman hanzosu çaktırma @Çiğdem @Dosi @sokak sanati @serhatt
iki tane yarışma 1 program 1 dizişarkımı seçtim de @kerem biraz konuyu uzat dedi reytingi düşükmüş ağlıyor alaman hanzosu çaktırma @Çiğdem @Dosi @sokak sanati @serhatt
@mrt-06 Seçmişti MS de sinirlendirmişti forum üyeleri yine AtacanıSibel Can'ın kıymetini bilmiyor bu forum. Ne güzel sesi var kadının.