FF dosimosi / Dosi

Merak etme ben kendimi saglama alacagim yarindan sonra :A
zaten sağlamdasın hem emeklisin hemde süper olanından daha sağlam bişey yok:D mahkeme maaşınıza icra bile koyamıyor öyle garantidesiniz @Bully ile birlikte, süper emekli olarak altın yumurtlayan tavuğu yakalamışsınız :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Dosi and 12.Adam
Suyunu çıkartmadan yavaş yavaş şimdi güzellik uykusuna yattı. :A Wp den buluştuk.
------

@xdragxx ten Mosi’ye… :Z :A

Wp nasıl ayarladın 😱

tam ondan beklenen videolar olmuş :A mesajımı aldım. Yalnız aynısını ona iade ediyorum :A

@xdragxx ten mesaj var.
Hayırsız Mosi , beni unuttun mu ?
O senin manevi abinmiş :A (ben bile inanmadım )
O diyor hayırsızsın ama gene de selam söylüyorum ama yine de diyor Aykut

@Bully @Yakamoz-Asi @serhatt
Abimi unutur muyum hiç.
Sende selamımı ilet. Umarım hayatında her şey yolundadır.

Wp nasıl ayarladın 😱

tam ondan beklenen videolar olmuş :A mesajımı aldım. Yalnız aynısını ona iade etiyorum :A

Abimi unutur muyum hiç.
Sende selamımı ilet. Umarım hayatında her şey yolundadır.
Usanmış artık artık nasıl bıktırdıysam kendi verdi ulan dedim neden girmiyorsun dedim Ben instagram a girmiyorum kimse verme ama dedi Wp attı :A A. S iletirim (şu an uyuyor )
Evlendin mi diye soruyor ?

Usanmış artık artık nasıl bıktırdıysam kendi verdi ulan dedim neden girmiyorsun dedim Ben instagram a girmiyorum kimse verme ama dedi Wp attı :A A. S iletirim (şu an uyuyor )
Evlendin mi diye soruyor ?
Yani böyle soru cevap olarak bide ulu orta yerde yazılar yazacağımı beklemiyorsun herhalde :A bu kadarda özel hem de:A
Selamımı ilet yeterli.

Şu an uyuduğuna göre onun rutin en son bıraktığım gibiymiş. Değişmemiş kendisi veya hayat stili. Onun aksine benim hayatımda çok çok şeyler değişti. Ben bile değiştim.

Bence sorgu odasında yazdığın yazıları görüp vicdan azabı çekip sana verdi Wp.
Ben Twitter’da sana ulaşır sandım. Wp büyük adım olmuş :A hayırlı olsun sana.

Yani böyle soru cevap olarak bide ulu orta yerde yazılar yazacağımı beklemiyorsun herhalde :A bu kadarda özel hem de:A
Selamımı ilet yeterli.

Şu an uyuduğuna göre onun rutin en son bıraktığım gibiymiş. Değişmemiş kendisi veya hayat stili. Onun aksine benim hayatımda çok çok şeyler değişti. Ben bile değiştim.

Güzel bir yeni yil hediye almis @12.Adam bizi de rahatlatmis ama :A :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Selamımı ilet yeterli.

Elbette beklemiyorum , iletirim ne demek. Teşekkür ederim. 🤩

• Güldürdün
Reactions: Dosi