Az kaldı, yakında hepinizden hatta şu anki Dosi’den de kurtulacağım![]()
@xemrexxxYoksa @Angelica @Bully @MasacRE
Dedim ki acaba keçileri mi kaçırdı @tekin in gerçek kimliği dosi olabilir mi@xemrexxx
Yoksa derken ne demek istemiştin acaba
Yalnız benim düşündüğüm bu değildi ama bu olmuş olsun
------
Aa yeni bir şey farkettim![]()
aaa codmin olmuşsun hayırlı olsun dosi
Değerlendirme konusuna git orda değerlendir sonuçlarıaaa codmin olmuşsun hayırlı olsun dosi
kutluyorum tebrik ediyorum darısı başıma![]()
orayı bulsam gideceğim de bulamadım dahaDeğerlendirme konusuna git orda değerlendir sonuçları![]()
Aaaaaaas numaralara bak 😱 tamam sen değilsinorayı bulsam gideceğim de bulamadım daha![]()
@Dosi üzerindeki bu şüpheyi ortadan kaldırmak için tüm gerçekleri açıklamalısın bence![]()
ay yeter. 8 sene öncede böyle suçlamalar yapılıp ileri gidilmişti. O zamanda kendimi açıklama gereği duymamıştım. Sonra admine kanıtlarla gelmiştim. Başkasının ne düşündüğü umrumda değil
@Dosi üzerindeki bu şüpheyi ortadan kaldırmak için tüm gerçekleri açıklamalısın bence![]()
Bence Kaan ın da yerinde gözü var baksana pek hevesliay yeter. 8 sene öncede böyle suçlamalar yapılıp ileri gidilmişti. O zamanda kendimi açıklama gereği duymamıştım. Sonra admine kanıtlarla gelmiştim. Başkasının ne düşündüğü umrumda değil
tekin’in ben olduğumumu düşünüyor şimdi bu xemrexxx?![]()
Kaan istese direk forumu üstüne yaparlar. Kendisi istemiyorBence Kaan ın da yerinde gözü var baksana pek hevesli![]()
Bilemedim yani tekin küçük birisi Kaan için hedefi daha büyüktür benceKaan istese direk forumu üstüne yaparlar. Kendisi istemiyorayrıca o adminlik yapmış biri. Gözü olması imkansız
![]()
ay yeter. 8 sene öncede böyle suçlamalar yapılıp ileri gidilmişti. O zamanda kendimi açıklama gereği duymamıştım. Sonra admine kanıtlarla gelmiştim. Başkasının ne düşündüğü umrumda değil
tekin’in ben olduğumumu düşünüyor şimdi bu xemrexxx?![]()
Melunun pis algıları işte bi diline doladı mı geçmiş olsunBence Kaan ın da yerinde gözü var baksana pek hevesli![]()
Dedim ki acaba keçileri mi kaçırdı @tekin in gerçek kimliği dosi olabilir mi@Yakamoz-Asi de geri sayım yapıyordu o sıra
![]()
senin dediklerin inandırıcı olmaz @Dosi nin onaylaması gerekir codmin olarakonun onayından geçmeyen bilgiler mahkemede delil olarak sunulamaz
![]()