Az kaldı, yakında hepinizden hatta şu anki Dosi’den de kurtulacağım
@xemrexxxYoksa @Angelica @Bully @MasacRE
Dedim ki acaba keçileri mi kaçırdı @tekin in gerçek kimliği dosi olabilir mi @Yakamoz-Asi de geri sayım yapıyordu o sıra@xemrexxx
Yoksa derken ne demek istemiştin acaba
Yalnız benim düşündüğüm bu değildi ama bu olmuş olsun
------
Aa yeni bir şey farkettim
aaa codmin olmuşsun hayırlı olsun dosi
Değerlendirme konusuna git orda değerlendir sonuçlarıaaa codmin olmuşsun hayırlı olsun dosi
kutluyorum tebrik ediyorum darısı başıma
orayı bulsam gideceğim de bulamadım dahaDeğerlendirme konusuna git orda değerlendir sonuçları
Aaaaaaas numaralara bak 😱 tamam sen değilsin @Dosi @Bully @Yakamoz-Asiorayı bulsam gideceğim de bulamadım daha
@Dosi üzerindeki bu şüpheyi ortadan kaldırmak için tüm gerçekleri açıklamalısın bence
@Dosi üzerindeki bu şüpheyi ortadan kaldırmak için tüm gerçekleri açıklamalısın bence
ay yeter. 8 sene öncede böyle suçlamalar yapılıp ileri gidilmişti. O zamanda kendimi açıklama gereği duymamıştım. Sonra admine kanıtlarla gelmiştim. Başkasının ne düşündüğü umrumda değil
Bence Kaan ın da yerinde gözü var baksana pek hevesliay yeter. 8 sene öncede böyle suçlamalar yapılıp ileri gidilmişti. O zamanda kendimi açıklama gereği duymamıştım. Sonra admine kanıtlarla gelmiştim. Başkasının ne düşündüğü umrumda değil
tekin’in ben olduğumumu düşünüyor şimdi bu xemrexxx?
Kaan istese direk forumu üstüne yaparlar. Kendisi istemiyor ayrıca o adminlik yapmış biri. Gözü olması imkansızBence Kaan ın da yerinde gözü var baksana pek hevesli
Bilemedim yani tekin küçük birisi Kaan için hedefi daha büyüktür benceKaan istese direk forumu üstüne yaparlar. Kendisi istemiyor ayrıca o adminlik yapmış biri. Gözü olması imkansız
ay yeter. 8 sene öncede böyle suçlamalar yapılıp ileri gidilmişti. O zamanda kendimi açıklama gereği duymamıştım. Sonra admine kanıtlarla gelmiştim. Başkasının ne düşündüğü umrumda değil
tekin’in ben olduğumumu düşünüyor şimdi bu xemrexxx?
Melunun pis algıları işte bi diline doladı mı geçmiş olsun Ne şirret bir insansın @xemrexxxBence Kaan ın da yerinde gözü var baksana pek hevesli
ben @Dosi olsam keşke yetkimde olurdu ben olan dosiyi banlardım
Dedim ki acaba keçileri mi kaçırdı @tekin in gerçek kimliği dosi olabilir mi @Yakamoz-Asi de geri sayım yapıyordu o sıra
senin dediklerin inandırıcı olmaz @Dosi nin onaylaması gerekir codmin olarak onun onayından geçmeyen bilgiler mahkemede delil olarak sunulamaz
@Dosi yani sen en sevdiklerimdensin. İyi ki varsın.