FF dosimosi / Dosi

Son zamanlarda bir video izledim. @RüzgarGülü ‘nün cehalet konusu geldi aklıma. Yatakları uyandığımızda hemen düzeltmemeliymişiz. Ben artık kalkınca atıyorum yorganı kenara. Hazırlandıktan sonra çıkacağım zaman düzeltiyorum :A

Bazı şeyleri bilmemek daha iyi. Takıntı yapabiliyor:A
Sebep ? Havalanması mı lazım ? :A @RüzgarGülü

Evet ama onunda bir sebebi var. Bir takım yatak böcekleri sıcaklığı seviyor. Yaşamamaları için havalanması şart. Böyle bir şey di.

Aynen bunu bende okudum. O sebeple yorganı yatağa örtmem. Kenara koyarım. :D

Ben direk izledim :A
Konumda konuşulan şeylere bak :A

Bu konularda senden bir parça çünkü. Hamarat tarafını temsil ediyor. :A
Teşekkür ederim mike. :A

Son zamanlarda bir video izledim. @RüzgarGülü ‘nün cehalet konusu geldi aklıma. Yatakları uyandığımızda hemen düzeltmemeliymişiz. Ben artık kalkınca atıyorum yorganı kenara. Hazırlandıktan sonra çıkacağım zaman düzeltiyorum :A

Bazı şeyleri bilmemek daha iyi. Takıntı yapabiliyor:A
Haha evet cehalet Mutluluktur. Böyle şeyleri işte o konuya yazmak gerek yaşadıkça akla geldikçe :D
Sebep ? Havalanması mı lazım ? :A @RüzgarGülü
Böcek felan yazmış da bilmem çok alakası var m8. Cehalet mutluluk bilmemek daha iyi :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Haha evet cehalet Mutluluktur. Böyle şeyleri işte o konuya yazmak gerek yaşadıkça akla geldikçe :D

Böcek felan yazmış da bilmem çok alakası var m8. Cehalet mutluluk bilmemek daha iyi :D
Konu konuyu açıyor. Yakamoz düzenini anlatınca aklıma geldi ve burada sohbet olduğu için burda paylaştım :A

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü