haklısın tatlım sana hitap etmesi için ednan ziyagil, halit ergun gibi moruklar söylemeli gençler sana göre değil![]()
Seni eleyelim de gör sençok efsane bir jenerik ilkokullu @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @Maskeli Fedai @eskici vb. kudurtan bir diziydi@denizz19 marulu da bayılırdı garip bir şekilde
içinde @xBUGRAx e de sürpriz var
@Dosi @serhatt @vadikızı @Çiğdem @kerem @The_Erinch @Özgür
Bulana kadar 100 takla attin be yalanci, neyse ki seni ugurlayip sonsuza dek mutlu yasacagiz bu yarismada.şarkımı seçtim de @kerem biraz konuyu uzat dedi reytingi düşükmüş ağlıyor alaman hanzosu çaktırma@Çiğdem @Dosi @sokak sanati @serhatt
Secti neyse ki, birazdan oylamayi baslatiyorum.1 buçuk saate yiyeceksiniz,ne uykusubizim daha 4 saat var
![]()
gizli tut şu yarışmayı @S.G.A.T. laşmaSecti neyse ki, birazdan oylamayi baslatiyorum.Arkamdan atip tutmus ama sarkiyi secerken etekleri tutustu elenecegim diye.
@Forumdash
Kim tutuşmuş 😱 Ben miSecti neyse ki, birazdan oylamayi baslatiyorum.Arkamdan atip tutmus ama sarkiyi secerken etekleri tutustu elenecegim diye.
@Forumdash
Murat abimin yatarak oruç tutanlara mesajını atmışım say.![]()
Sen niye bana laf sokup duruyorsun. Zaten şarkınıda beğenmedim.![]()
1 buçuk saate yiyeceksiniz,ne uykusubizim daha 4 saat var
![]()
Son uykun olur inş.![]()
Seni eleyelim de gör sen![]()
Bulana kadar 100 takla attin be yalanci, neyse ki seni ugurlayip sonsuza dek mutlu yasacagiz bu yarismada.![]()
İşte reyting işte şampiyon yani benYok @xemrexxx tosbagasi, bir sarki secmek icin tüm forumu konuya topladi resmen.![]()
Yok @xemrexxx tosbagasi, bir sarki secmek icin tüm forumu konuya topladi resmen.![]()
neyi seçmışİşte reyting işte şampiyon yani ben![]()
Rüyanda ancakİşte reyting işte şampiyon yani ben![]()
Merak etme biliyorum bunu
Parmaklıklar Ardında müziği dizi için bestelenmedi amaBu hangisi şuan göremiyorum ama @denizz19 'den Sıla dizisi şarkısi (Seslendirene Sıla diye biliyorum) veya Parmaklıklar Altında şarkısı beklerdim.
Senden Kara Melek, Kiralık Aşk, varsa MY şarkıları![]()
Sen bunu seçersin diye ben bunu kafadan elemiştmMerak etme biliyorum bunuAma sevilmez ağır bir ağıt çünkü anlamaz bizim Ergen kitle
Parmaklıklar Ardında müziği dizi için bestelenmedi ama![]()