- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Birinci oldum mu oldum sen ona bak. Sıkıldım artık bu ithamlardan.
Bu hafta ne seçeceksin. Aklında var mı bi şeyler.
Birinci oldum mu oldum sen ona bak. Sıkıldım artık bu ithamlardan.
Çok uç bir konsept olduğu için fazla sayıda seçenek var aklımda. Bana göre 2010’ların en iyi şarkısı belli ama onun hakkı verilir mi forumda bilmiyorum.Bu hafta ne seçeceksin. Aklında var mı bi şeyler.
Çok uç bir konsept olduğu için fazla sayıda seçenek var aklımda. Bana göre 2010’ların en iyi şarkısı belli ama onun hakkı verilir mi forumda bilmiyorum.
Ben reytingler yükselir diyince hemen ikna oldu @sokak sanati Ben yazdıktan 10 saniye sonra bir baktım, konuda sürpriz son dakika gelişmeleri oluyor, hatta kalın diye yorum atmış@phoebebuffay üzüldüm, ama biliyordum işte. Ben seni ikna etmiştim ama @sokak sanati beceremedi sanırım.
O sınava o kadar çok çalış ki buradan ayrıldığına değsin ve bir daha sakın ola ki Titanic izleyeyim deme.
Ben reytingler yükselir diyince hemen ikna oldu @sokak sanati Ben yazdıktan 10 saniye sonra bir baktım, konuda sürpriz son dakika gelişmeleri oluyor, hatta kalın diye yorum atmış
Ama işe de yaradı senin sunduğun 2.haftayı geçicek gibi bu konu
Bu konseptte marjinal olan elenir gibi. Çünkü çok fazla seçenek var popüleriteye oynamak lazım.Bu hafta kimse garantide değil. Rihanna seçenek ayrıcalık yaparız ama
Bu konseptte marjinal olan elenir gibi. Çünkü çok fazla seçenek var popüleriteye oynamak lazım.
Herkes oraya yüklenecek büyük ihtimalle.MS'de yarışmış şarkılardan seçmek lazım
@xBUGRAx in MS için neler yaptığını biliyorum ben şaşırmadım. Gayet doğal ben de geçen hafta bakmıştım.
Geçmiş olsun. Göksel sevenlerine emanet.
Çok teşekkür ederim sağolun, geçmedi maalesef...Geçmiş olsun canım. İyi bak kendine.
Yine iyi verdim be..
Çok teşekkür ederim sağolun, geçmedi maalesef...
Elenmediğime sevindim, iyi puan verenlere teşekkürler.
Emeklerine sağlık yine 60 sayfa yazılmış amaBundan sonra ki oyların sıralaması çok garip. @mrt-06 için küçük oyunlar yaptım ama hastalandı
Çocukluk şarkımız severdin sanıyordum.Yine iyi verdim be..
Emeklerine sağlık yine 60 sayfa yazılmış ama
Alt tarafı oy VERECEKSİN
kız serhatın vermediğği yok zatenVere vere kalmadı kalmadı @xemrexxx
Haftaya yine yaparsın.Teşekkürler canım. Baya sahiplendim uçtu konu
Hepsi 1 puan olan bir kategori yapmıştım senin için. Sinirlen diye ama yoktun