Şarkıyı seviyorum zaten ama diğer şarkılar da güzeldi sıralama yaptım iyi bir puan verdim sayılır ama Sıla ile gelsen daha yüksek verirdimTeşekkürler canım umarım Haberi Olsun şarkımı sevmişsindir
Şarkıyı seviyorum zaten ama diğer şarkılar da güzeldi sıralama yaptım iyi bir puan verdim sayılır ama Sıla ile gelsen daha yüksek verirdimTeşekkürler canım umarım Haberi Olsun şarkımı sevmişsindir
Sen kendin için yardım istiyorsun o zamanDaha da fazlası gerekli.
Geçen gün 1300 mesaj yazdın. Potansiyeli gördük sende ki. Bırakmam hayatta
Sen bile Sıla seçmiyorsun artık ne gerek var.Sıla şarkıları olmalıydı @bazinga çatlardı
Ne güzel iste, kaynasirsiniz.Konsept yine rezalet @kerem bizi bıraka bıraka bu sunucuya mı bıraktınız daha iyisi Yok muydu
Ilerki haftalarda gecen hafta kalan üc konsepti tekrar ankete verecegiz ama ikisi üst üste olsun istemedik.Bahane bulmak için söylemiyorum ama bence geçen haftanın ikincisi olan Oscar şarkıları yine ankette olmalıydı. 80'ler haftasında öyle olmuştu çünkü. @kerem
Sen kendin için yardım istiyorsun o zaman
Ilerki haftalarda gecen hafta kalan üc konsepti tekrar ankete verecegiz ama ikisi üst üste olsun istemedik.
Sormayın o zaman bana bir şey.Sen bıraktığına emin misin
Sıla'yı kaptılar hemen ben alırım diyeŞarkıyı seviyorum zaten ama diğer şarkılar da güzeldi sıralama yaptım iyi bir puan verdim sayılır ama Sıla ile gelsen daha yüksek verirdim
Kaptılarsa napiyimSen bile Sıla seçmiyorsun artık ne gerek var.
İlk 3-te olmazsam art niyet ararım forumda...
@sokak sanati
Sormayın o zaman bana bir şey.
Yine bir göz problemi yaşıyorum o yüzden bu akşam aranızda pek olamaycağım. Keyifli yarışmalar..:
Umarım gecenin sonunda küfürler saçarak çıkmam konudan.Seni tribe girmemen konusunda uyarayım ama düşük verenleri kaçırma çünkü senin şarkı finalde neredeyse en çok oy alan şarkıydı.
Ama Diğer Sıla şarkısını geçersin diye düşünüyorum @Yiğitt
Yarışmacı olsam çok mesaj yazardım da jüri olarak bir yere kadarYoksenin için. Burada ki eğlence efsane kaçırma. Ezel gibi akıl oyunları yapıyoruz
Of sus uğraşamam senle.Yok soracağız ama yine de çok heveslisin gibi geldi bana