Mesajlarını göstertme dünkü.Ağlamak mı. 😱
Mesajlarını göstertme dünkü.Ağlamak mı. 😱
Gülben kazandı yanlız
Bana destek olman gerekirken kelime seçimine bak. 😱Mesajlarını göstertme dünkü.
Hayır Bu haftaki konsept benim için bilindik ve oylaması kolay bir konsept olacağı için oy vericem. Sonrasında oy vericeğimi düşünmüyorum. Boşuna mı yarışmadan ayrildım, oy vermekle uğraşıcamErken kullan o zaman
En son gün kullanmazsan 1 kere hatırlatırım birde ilk toplu mesajda . Toplamda 2 kere atarım tamam mi
Bende Gülben oluyorum fotoda zatiGülben kazandı yanlız
Çağlar Barlas, Britney’in hayatını işlediği video serisi çekiyor. Dördüncü partı çıkmış siz seversiniz. @sokak sanatiBritney Spears alın severim bizim İzel gibi inişli çıkışlı psikoloji ve kariyer....
Baştan bakmak lazım mazlumun yanındayım her zaman.Çağlar Barlas, Britney’in hayatını işlediği video serisi çekiyor. Dördüncü partı çıkmış siz seversiniz. @sokak sanati
O düne özeldi artık rakibiz.Bana destek olman gerekirken kelime seçimine bak. 😱
Hayır Bu haftaki konsept benim için bilindik ve oylaması kolay bir konsept olacağı için oy vericem. Sonrasında oy vericeğimi düşünmüyorum. Boşuna mı yarışmadan ayrildım, oy vermekle uğraşıcam
@xBUGRAxBende Gülben oluyorum fotoda zati
İzel’in kapaktaki saçları peruk mu. 😱
İzel’in kapaktaki saçları peruk mu. 😱
İkisi de bitik. Kayda değer bi şey yok tweette
Çelik daha iyi bi şarkıcı. Uzel hata yaptı Solo kariyer seçerek
@Aserat elenmemek için ne çok konuşmuş yaKonuya en çok yorum yapanlar. Konuyu 60 sayfa yapanlar. Hepinize teşekkür. @phoebebuffay doğru tercih yapmışsın ayrılarak bacım. Hiç mesaj yazmamışsın.
- @sokak sanati 243
- @Aserat 123
- @Ahmed 63
- @Bully 62
- @eskici 61
- @denizz19 60
- @xBUGRAx 57
- @S.G.A.T. 54
- @Özgür 53
- @Yiğitt 50
- @bazinga 37
- @batuhankaralar 34
- @alperuz 33
- @dreamy 30
- @Maskeli Fedai 27
@Aserat elenmemek için ne çok konuşmuş ya
Çatlamalara doyamadınız tüm antilere inat bomba gibi geliyoruz.@Aserat elenmemek için ne çok konuşmuş ya