Diğerleri de çocukluk şarkılarımız.Çocukluk şarkımız severdin sanıyordum.
Diğerleri de çocukluk şarkılarımız.Çocukluk şarkımız severdin sanıyordum.
Haftaya yine yaparsın.
Abim değil dedem olur kendisi. @ForumdashBu hafta balon patlayacak gibi @Forumdash abinden yardım işte
Abim değil dedem olur kendisi. @Forumdash
Birkaç tane biliyorum ama kültürüm yok.Yabancı şarkı kültürün var mı güzel bi şeyler seç.
Film izlemeseydim iki katını bulurmuşum demek kiKonuya en çok yorum yapanlar. Konuyu 60 sayfa yapanlar. Hepinize teşekkür. @phoebebuffay doğru tercih yapmışsın ayrılarak bacım. Hiç mesaj yazmamışsın.
- @sokak sanati 243
- @Aserat 123
- @Ahmed 63
- @Bully 62
- @eskici 61
- @denizz19 60
- @xBUGRAx 57
- @S.G.A.T. 54
- @Özgür 53
- @Yiğitt 50
- @bazinga 37
- @batuhankaralar 34
- @alperuz 33
- @dreamy 30
- @Maskeli Fedai 27
Haftaya da film izleyecemHaftaya 80 sayfa yapalım. @xemrexxx 'de geliyor
Britney Spears alın severim bizim İzel gibi inişli çıkışlı psikoloji ve kariyer....
Haftaya da film izleyecem
Criminal iyi bence.2010'dan sonra güzel şarkı çıkarmadı
Criminal iyi bence.
Fazla şımarmaHalk beni seviyor napiyim
İşimiz buKonuya en çok yorum yapanlar. Konuyu 60 sayfa yapanlar. Hepinize teşekkür. @phoebebuffay doğru tercih yapmışsın ayrılarak bacım. Hiç mesaj yazmamışsın.
- @sokak sanati 243
- @Aserat 123
- @Ahmed 63
- @Bully 62
- @eskici 61
- @denizz19 60
- @xBUGRAx 57
- @S.G.A.T. 54
- @Özgür 53
- @Yiğitt 50
- @bazinga 37
- @batuhankaralar 34
- @alperuz 33
- @dreamy 30
- @Maskeli Fedai 27
Bunu sadece bana yolladın sanıyordum burada niye paylaşıyorsun?YouTube - Most Viewed Music Videos of All Time
A website that collects and analyzes music data from around the world. All of the charts, sales and streams, constantly updated.kworb.net
Şurada YouTube'da en çok izlenme alan şarkılar var. Buradan kendinize uygun bi şeyler bulabilirsiniz @S.G.A.T. @dreamy @denizz19 @bazinga @Özgür @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @batuhankaralar @xemrexxx @Turkuazz @Ahmed @Yiğitt @-potterhead-
Kopya vermesene herkes kendi yöntemleriyle bulsun. Şimdi herkes en popülerlere damlayacak.YouTube - Most Viewed Music Videos of All Time
A website that collects and analyzes music data from around the world. All of the charts, sales and streams, constantly updated.kworb.net
Şurada YouTube'da en çok izlenme alan şarkılar var. Buradan kendinize uygun bi şeyler bulabilirsiniz @S.G.A.T. @dreamy @denizz19 @bazinga @Özgür @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @batuhankaralar @xemrexxx @Turkuazz @Ahmed @Yiğitt @-potterhead-
Bunu sadece bana yolladın sanıyordum burada niye paylaşıyorsun?