Tüm şarkılar zirvelikti, ama sese değil şarkılara puan verdim yarışmanın mantığına göre de sıralama belirlememiz gerekiyorBir Sıla 13 diğeri 1?*** yani?
Saçma sapan iş.
Tüm şarkılar zirvelikti, ama sese değil şarkılara puan verdim yarışmanın mantığına göre de sıralama belirlememiz gerekiyorBir Sıla 13 diğeri 1?*** yani?
Saçma sapan iş.
Arka arkaya düşükler gelince sinirlenmiştim, senlik durum değildi canım haklısın.Tüm şarkılar zirvelikti, ama sese değil şarkılara puan verdim yarışmanın mantığına göre de sıralama belirlememiz gerekiyorbiri Sıla'nın en sık dinlediğim şarkısı diğeri daha az tercih ettiğim şarkısı. E diğerleride iddialı şarkılar olunca son sırada yer aldı saçma sapanlık bi durum göremiyorum.
Doğrudur özledim o duyguyu yaşamayı..Arka arkaya düşükler gelince sinirlenmiştim, senlik durum değildi canım haklısın.![]()
Arka arkaya düşükler gelince sinirlenmiştim, senlik durum değildi canım haklısın.![]()
Doğrudur özledim o duyguyu yaşamayı..![]()
![]()
İstenmediğim yere gelmem.Sen gelecek misin yarışmaya![]()
İstenmediğim yere gelmem.![]()
Ya sen bir de açıklama mı yapıyorsun, sana açıklama yaptıran Ahmed'in dilini koparırım. Yan gel dön gel hep yarışmaya sen.Tüm şarkılar zirvelikti, ama sese değil şarkılara puan verdim yarışmanın mantığına göre de sıralama belirlememiz gerekiyorbiri Sıla'nın en sık dinlediğim şarkısı diğeri daha az tercih ettiğim şarkısı. E diğerleride iddialı şarkılar olunca son sırada yer aldı saçma sapanlık bi durum göremiyorum.
Canını okuduğum doğrudurIstet kendini. @serhatt 'ı etkile zaten gerisi gelir.Melunla en başa çıkan bir Serhat ve birde @Forumdash
Canını okuduğum doğrudur![]()
Bu hafta yüksek vereceğim inşallah.@kerem senden Ajda’ya yüksek beklerdim.ss
Bir ara eleniyor gibiydin, neyse ki kurtuldun.@kerem Queen yine en gerekli anda yetiştin.![]()
O kadar çok iyi şarkı vardı ki neden bunu seçtin hala anlam veremiyorum.7'ye bile şükreder oldum artık danke.@kerem
Kolaya kaçtın yine, oh oldu sana.Olmamış yetmedi “kusma” tepkisi de gelmeli artık mesajlara.@bazinga
Ben melun gibi oy dilenip kendimi zorla sokmam yarışmaya baby.Istet kendini. @serhatt 'ı etkile zaten gerisi gelir.Melunla en başa çıkan bir Serhat ve birde @Forumdash
Dönmem zor gibi ama desteyim devam edecek sana.Ya sen bir de açıklama mı yapıyorsun, sana açıklama yaptıran Ahmed'in dilini koparırım. Yan gel dön gel hep yarışmaya sen.![]()
Başka şekilde cezasını veririm lüzum yokBuna düşük puan vermek için bile jüri olinur![]()
Ben niye yarışayım?Alamancı sen niye yarışmıyon@kerem
Buna düşük puan vermek için bile jüri olinur![]()
Bu zilli de ne inatçı çıktıBaşka şekilde cezasını veririm lüzum yok![]()
Sana düşük puan vermek istiyorumBen niye yarışayım?![]()
Ben melun gibi oy dilenip kendimi zorla sokmam yarışmaya baby.![]()