Yedek sunucu
@kerem 'in oyları
Zaten Anketde saçma sapan. İstediğinizi söyleyin A
15p) maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum (Muhteşem, muhteşem, muhteşem. Hala baştan sona ezbere biliyorum.
)
14p) Sıla - Acısa da Öldürmez (Sıla'nın en iyilerinden. Klibi çok kötü olsa da şarkıya bayılıyorum.
)
13p) Yıldız Tilbe - Haberi Olsun (Hala da dinliyorum, hala baştan sona ezbere biliyorum. Efsanedir.
)
12p) Sıla - Sevişmeden Uyumayalım (Sıla'nın çok sevdiğim bir şarkısı daha. 2009'un şarkısıydı bence de.
)
11p) Göksel - Uzaktan (Çok severim, Göksel çok tatlı burada. 2012'nin en iyi şarkılarındandı tabii ki.
)
10p) Gülşen - Of Of (I L♡VE U Gülşen)
9p) Mustafa Sandal - İsyankar (Mustafa Sandal'ın en iyilerinden, listelere damga vurmuştu zamanında.
)
8p) Murat Kekilli - Bu Akşam
Ölürüm (Çok sevmeme rağmen anca buraya yerleştirebildim. Efsanedir.)
7p) Tarkan - Sevdanın Son Vuruşu (Dinleye dinleye sevmiştim bu şarkıyı, güzel.)
6p) Kenan Doğulu - Çakkıdı (Daha yüksek vermek isterdim aslında ama elimden bu kadarı geldi.
)
5p) MFÖ - Sarı Laleler (MFÖ'nün tek sevdiğim şarkısı.
)
4p) Mustafa Sandal - Araba (Fena değil ama diğerleri daha ağır bastı. Çocukluğumuzun şarkısıdır tabii.
)
3p) Ajda Pekkan - Yakar Geçerim (Fena değil ama diğerleri çok daha iyi. Ajda Pekkan gençlere taş çıkarmış burada.
)
2p) Tarkan - Kuzu Kuzu (Dönemin en overrated şarkılarından, tek kelimeyle vasat.)
1p) Yalın - Zalim (Olmamış, açık ara en kötü şarkı bence. Yalın'ın şarkıları hiç bana hitap etmiyor.)