Boşanmalılar...YalınAyak..
Enişte ile dalga geçme
Boşanmalılar...YalınAyak..
Enişte ile dalga geçme
Beklediğimden kötü gidiyoruz. Yok daha gelmedi sanırım o tosbağanın oyları.
Boşanmalılar...
Kaliteden anlıyorsun
İyi böyle.@batuhankaralar sen en iyisi konuyu hazırla karşim. Senaryo yazmaya devam et. Olmuyor böyle
Gül ve Çiçeklerle kalın. @kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @eskici
- Tarkan - Dreamy - 232
- Yalın - SGAT - 224
- Göksel - mrt-06 - 221
- Manga - phoebebuffay - 219
- Mustafa Sandal - Turkuaz - 206
- Gülşen - Buğra - 198
- Ajda - Özgür - 195
- Sıla - Yiğit - 191
- Yıldız - Deniz19 - 188
- MFÖ - mesmeso - 181
- Kenan Doğulu - Potterhead - 176
- Tarkan - Aserat - 173
- Murat Kekilli - Bazinga - 167
- Sıla - Ahmed - 156
- Mustafa Sandal - Batuhankaralar - 142
Batuş harikasın. @batuhankaralarArkadaşlar iyi puan alanlar Ramo'ya reyting dilesin. Elden ele uzatalım çünkü @batuhankaralar 'ın ihtiyacı var
14 Puan: maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum
13 Puan: Sıla - Acısa da Öldürmez
12 Puan: Ajda Pekkan - Yakar Geçerim
11 Puan: Sıla - Sevişmeden Uyumayalım
10 Puan: Kenan Doğulu - Çakkıdı
9 Puan: Gülşen - Of Of
8 Puan: Yalın - Zalim
7 Puan: MFÖ - Sarı Laleler
6 Puan: Tarkan - Kuzu Kuzu
5 Puan: Tarkan - Sevdanın Son Vuruşu
4 Puan: Mustafa Sandal - Araba
3 Puan: Göksel - Uzaktan
2 Puan: Yıldız Tilbe - Haberi Olsun
1 Puan: Murat Kekilli - Bu Akşam Ölürüm
İlk 3 süper@batuhankaralar sen en iyisi konuyu hazırla karşim. Senaryo yazmaya devam et. Olmuyor böyle
Gül ve Çiçeklerle kalın. @kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @eskici
- Tarkan - Dreamy - 232
- Yalın - SGAT - 224
- Göksel - mrt-06 - 221
- Gülşen - Buğra - 198
- Ajda - Özgür - 195
- Sıla - Yiğit - 191
- Yıldız - Deniz19 - 188
- MFÖ - mesmeso - 181
- Tarkan - Aserat - 173
- Sıla - Ahmed - 156
Ajda yükselişe geçti.@batuhankaralar sen en iyisi konuyu hazırla karşim. Senaryo yazmaya devam et. Olmuyor böyle
- Tarkan - Dreamy - 232
- Yalın - SGAT - 224
- Göksel - mrt-06 - 221
- Gülşen - Buğra - 198
- Ajda - Özgür - 195
- Sıla - Yiğit - 191
- Yıldız - Deniz19 - 188
- MFÖ - mesmeso - 181
- Tarkan - Aserat - 173
- Sıla - Ahmed - 156
Hemen peşlerinde diğer Tarkan da olsaydı fena mı olurdu.İlk 3 süper
Düşecek yaniBundan sonra ki oyların sıralaması çok garip. @mrt-06 için küçük oyunlar yaptım ama hastalandı
@Çiğdem tam zamanında gittin yere batasıca Şaka maka İsyankar gerçekten 1 puan verilecek bir şarkı değil, elenirsem gerçekten küserim.@batuhankaralar sen en iyisi konuyu hazırla karşim. Senaryo yazmaya devam et. Olmuyor böyle
- Tarkan - Dreamy - 232
- Yalın - SGAT - 224
- Göksel - mrt-06 - 221
- Gülşen - Buğra - 198
- Ajda - Özgür - 195
- Sıla - Yiğit - 191
- Yıldız - Deniz19 - 188
- MFÖ - mesmeso - 181
- Tarkan - Aserat - 173
- Sıla - Ahmed - 156
@Aserat olgunlaştı o zamandan beri Zamanında sana düşük vermiş olabilir ama şimdi bir Megastar hayranı kendisi, olması gerektiği gibi
Sevdanın Son Vuruşu o zaman da istenmemişti iki defa değiştirmiştim son anda Antisi çokTarkan'ın bilinmedik bir şarkısına falan vermişimdir normalde sevdiğim biri çünkü. Bu melun nereden bulup hatırladıysa. @Maskeli Fedai
Yedek sunucu sensin şapşik.Yedek sunucu @kerem 'in oyları Zaten Anketde saçma sapan. İstediğinizi söyleyin A
15p) maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum (Muhteşem, muhteşem, muhteşem. Hala baştan sona ezbere biliyorum. )
14p) Sıla - Acısa da Öldürmez (Sıla'nın en iyilerinden. Klibi çok kötü olsa da şarkıya bayılıyorum. )
13p) Yıldız Tilbe - Haberi Olsun (Hala da dinliyorum, hala baştan sona ezbere biliyorum. Efsanedir. )
12p) Sıla - Sevişmeden Uyumayalım (Sıla'nın çok sevdiğim bir şarkısı daha. 2009'un şarkısıydı bence de. )
11p) Göksel - Uzaktan (Çok severim, Göksel çok tatlı burada. 2012'nin en iyi şarkılarındandı tabii ki. )
10p) Gülşen - Of Of (I L♡VE U Gülşen)
9p) Mustafa Sandal - İsyankar (Mustafa Sandal'ın en iyilerinden, listelere damga vurmuştu zamanında. )
8p) Murat Kekilli - Bu Akşam
Ölürüm (Çok sevmeme rağmen anca buraya yerleştirebildim. Efsanedir.)
7p) Tarkan - Sevdanın Son Vuruşu (Dinleye dinleye sevmiştim bu şarkıyı, güzel.)
6p) Kenan Doğulu - Çakkıdı (Daha yüksek vermek isterdim aslında ama elimden bu kadarı geldi. )
5p) MFÖ - Sarı Laleler (MFÖ'nün tek sevdiğim şarkısı. )
4p) Mustafa Sandal - Araba (Fena değil ama diğerleri daha ağır bastı. Çocukluğumuzun şarkısıdır tabii. )
3p) Ajda Pekkan - Yakar Geçerim (Fena değil ama diğerleri çok daha iyi. Ajda Pekkan gençlere taş çıkarmış burada. )
2p) Tarkan - Kuzu Kuzu (Dönemin en overrated şarkılarından, tek kelimeyle vasat.)
1p) Yalın - Zalim (Olmamış, açık ara en kötü şarkı bence. Yalın'ın şarkıları hiç bana hitap etmiyor.)
Teşekkür ederim @Emre Ozansoy Konularına laf atan olursa direkt beni etiketle yapıştıralım cezayı.Forumun en başarılı Editörlerinden @Emre Ozansoy 'un fazla kaliteli olmayan ama emek verdiği için saygı duyduğumuz oyları
15 - Tarkan - Sevdanın Son Vuruşu
14 - Yalın - Zalim
13 - Ajda Pekkan - Yakar Geçerim
12 - Göksel - Uzaktan
11 - Gülşen - Of Of
10 - Murat Kekikli - Bu Akşam Ölürüm
9 - Tarkan - Kuzu Kuzu
8 - MFÖ - Sarı Laleler
7 - Yıldız Tilbe - Haberi Olsun
6 - Sıla - Sevişmeden Uyumayalım
5 - Sıla - Acısada Öldürmez
4 - Manga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum
3 - Mustafa Sandal - İsyankar
2 - Mustafa Sandal - Araba
1 - Kenan Doğulu - Çakıldı
Lütfen ilk 10'da olanlar şikayet etmesin gördükçe tepem atıyor.Sevişmeden uyumaya gelince herkes sevişip uyuyor ama, yazdım bunu Fav10...