TVen Bu Şarkı Benim 2.Sezon 3.Hafta (Sonuçlar)

Hangi Yarışmacı Geri Dönsün?

• Billy Kane

Oy: 10 31.3%
  • xemrexxx

Oy: 16 50.0%
  • Mesmeso61

Oy: 6 18.8%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Ispanyolca şarkiları seçtim. @denizz19 nasıl gidiyorsun? neyseki sana son dakika haber ettimde -15 almadın :Z
@Aserat senin işler nasıl? Şarkına olumsuz konuşmuştum ama diğerleri kimlerle bilmiyorum.
@Özgür Ajda nasıl gidiyor? Kıymet biliniyordur umarım. aldin mi @xemrexxx 'den tam puan? :A
Beklediğimden kötü gidiyoruz. :A Yok daha gelmedi sanırım o tosbağanın oyları. :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Angelica and Dosi
  • Harika
Reactions: Dosi
@batuhankaralar sen en iyisi konuyu hazırla karşim. Senaryo yazmaya devam et. Olmuyor böyle :A

1. Tarkan - Dreamy - 232
  2. Yalın - SGAT - 224
  3. Göksel - mrt-06 - 221
  4. Manga - phoebebuffay - 219
  5. Mustafa Sandal - Turkuaz - 206
  6. Gülşen - Buğra - 198
  7. Ajda - Özgür - 195
  8. Sıla - Yiğit - 191
  9. Yıldız - Deniz19 - 188
  10. MFÖ - mesmeso - 181
  11. Kenan Doğulu - Potterhead - 176
  12. Tarkan - Aserat - 173
  13. Murat Kekilli - Bazinga - 167
  14. Sıla - Ahmed - 156
  15. Mustafa Sandal - Batuhankaralar - 142
Gül ve Çiçeklerle kalın.:A @kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @eskici
İyi böyle. :Z

Arkadaşlar iyi puan alanlar Ramo'ya reyting dilesin. Elden ele uzatalım çünkü @batuhankaralar 'ın ihtiyacı var:A

14 Puan: maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum
13 Puan: Sıla - Acısa da Öldürmez
12 Puan: Ajda Pekkan - Yakar Geçerim
11 Puan: Sıla - Sevişmeden Uyumayalım
10 Puan: Kenan Doğulu - Çakkıdı
9 Puan: Gülşen - Of Of
8 Puan: Yalın - Zalim
7 Puan: MFÖ - Sarı Laleler
6 Puan: Tarkan - Kuzu Kuzu
5 Puan: Tarkan - Sevdanın Son Vuruşu
4 Puan: Mustafa Sandal - Araba
3 Puan: Göksel - Uzaktan
2 Puan: Yıldız Tilbe - Haberi Olsun
1 Puan: Murat Kekilli - Bu Akşam Ölürüm
Batuş harikasın. :bhr: @batuhankaralar

@batuhankaralar sen en iyisi konuyu hazırla karşim. Senaryo yazmaya devam et. Olmuyor böyle :A

1. Tarkan - Dreamy - 232
  2. Yalın - SGAT - 224
  3. Göksel - mrt-06 - 221
  6. Gülşen - Buğra - 198
  7. Ajda - Özgür - 195
  8. Sıla - Yiğit - 191
  10. MFÖ - mesmeso - 181
  14. Sıla - Ahmed - 156
Gül ve Çiçeklerle kalın.:A @kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @eskici
İlk 3 süper :Z

1. Tarkan - Dreamy - 232
  2. Yalın - SGAT - 224
  3. Göksel - mrt-06 - 221
  6. Gülşen - Buğra - 198
  7. Ajda - Özgür - 195
  8. Sıla - Yiğit - 191
  10. MFÖ - mesmeso - 181
  14. Sıla - Ahmed - 156
Ajda yükselişe geçti. :Z

1. Tarkan - Dreamy - 232
  2. Yalın - SGAT - 224
  3. Göksel - mrt-06 - 221
  6. Gülşen - Buğra - 198
  7. Ajda - Özgür - 195
  8. Sıla - Yiğit - 191
  10. MFÖ - mesmeso - 181
  14. Sıla - Ahmed - 156
@Çiğdem tam zamanında gittin yere batasıca :A :A Şaka maka İsyankar gerçekten 1 puan verilecek bir şarkı değil, elenirsem gerçekten küserim.

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Aserat and Bully
Saygıdeğer abimiz @The_Erinch 'in @serhatt 'ı utandıran oyları. Hemşehri dediğin böyle olur oy verir.:A

Herkese Merhaba;
Listeye baktığımda dengeli dağıldığı için şarkıcılar bu sefer bazı şarkıları blokelemeden oyladım.
Tamamen kendi zevkim,şarkıların bende bıraktığı etkiler.Bendeki varsa özel hislerine göre verdim ama genede Cessur ve Farklı lezzetler daha fazla puanı haketti benim için. O yüzden phoebebuffay ve Turkuazz özellikle farklı tercihlerinden dolayı tebrik ediyorum.
Herkese Başarılar Dİlerim.

Göksel - Uzaktan - mrt-06 1 Puan.

Kenan Doğulu - Çakkıdı - -potterhead- 2 Puan

Tarkan - Sevdanın Son Vuruşu - Aserat 3 Puan

Yıldız Tilbe - Haberi Olsun - Denizz19 4 Puan

Murat Kekikli - Bu Akşam Ölürüm - Bazinga 5 Puan

Tarkan - Kuzu Kuzu - Dreamy 6 Puan

MFÖ - Sarı Laleler - Mesmeso61 7 Puan

Sıla - Sevişmeden Uyumayalım - Yiğitt 8 Puan

Mustafa Sandal - İsyankar - BatuhanKaralar 9 Puan

Gülşen - Of Of - xBUGRAxx 10 Puan

Yalın - Zalim - S.G.A.T. 11 Puan

Ajda Pekkan - Yakar Geçerim - Özgür 12 Puan

Sıla - Acısada Öldürmez - Ahmed 13 Puan

Manga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum - phoebebuffay 14 Puan

Mustafa Sandal - Araba - Turkuazz 15 Puan

Yedek sunucu @kerem 'in oyları:A Zaten Anketde saçma sapan. İstediğinizi söyleyin A

15p) maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum (Muhteşem, muhteşem, muhteşem. Hala baştan sona ezbere biliyorum. :D)

14p) Sıla - Acısa da Öldürmez (Sıla'nın en iyilerinden. Klibi çok kötü olsa da şarkıya bayılıyorum. :bhr:)

13p) Yıldız Tilbe - Haberi Olsun (Hala da dinliyorum, hala baştan sona ezbere biliyorum. Efsanedir. :D)

12p) Sıla - Sevişmeden Uyumayalım (Sıla'nın çok sevdiğim bir şarkısı daha. 2009'un şarkısıydı bence de. :Z)

11p) Göksel - Uzaktan (Çok severim, Göksel çok tatlı burada. 2012'nin en iyi şarkılarındandı tabii ki. :bhr:)

10p) Gülşen - Of Of (I L♡VE U Gülşen)

9p) Mustafa Sandal - İsyankar (Mustafa Sandal'ın en iyilerinden, listelere damga vurmuştu zamanında. :D)

8p) Murat Kekilli - Bu Akşam
Ölürüm (Çok sevmeme rağmen anca buraya yerleştirebildim. Efsanedir.)

7p) Tarkan - Sevdanın Son Vuruşu (Dinleye dinleye sevmiştim bu şarkıyı, güzel.)

6p) Kenan Doğulu - Çakkıdı (Daha yüksek vermek isterdim aslında ama elimden bu kadarı geldi. :()

5p) MFÖ - Sarı Laleler (MFÖ'nün tek sevdiğim şarkısı. :))

4p) Mustafa Sandal - Araba (Fena değil ama diğerleri daha ağır bastı. Çocukluğumuzun şarkısıdır tabii. :D)

3p) Ajda Pekkan - Yakar Geçerim (Fena değil ama diğerleri çok daha iyi. Ajda Pekkan gençlere taş çıkarmış burada. :A)

2p) Tarkan - Kuzu Kuzu (Dönemin en overrated şarkılarından, tek kelimeyle vasat.)

1p) Yalın - Zalim (Olmamış, açık ara en kötü şarkı bence. Yalın'ın şarkıları hiç bana hitap etmiyor.)
Yedek sunucu sensin şapşik. :A

Sunuculuğa geri dönmem için bu kadar çabalayacağını beklemezdim. :A

Forumun en başarılı Editörlerinden @Emre Ozansoy 'un fazla kaliteli olmayan ama emek verdiği için saygı duyduğumuz oyları :A

15 - Tarkan - Sevdanın Son Vuruşu
14 - Yalın - Zalim
13 - Ajda Pekkan - Yakar Geçerim
12 - Göksel - Uzaktan
11 - Gülşen - Of Of
10 - Murat Kekikli - Bu Akşam Ölürüm
9 - Tarkan - Kuzu Kuzu
8 - MFÖ - Sarı Laleler
7 - Yıldız Tilbe - Haberi Olsun
6 - Sıla - Sevişmeden Uyumayalım
5 - Sıla - Acısada Öldürmez
4 - Manga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum
3 - Mustafa Sandal - İsyankar
2 - Mustafa Sandal - Araba
1 - Kenan Doğulu - Çakıldı
Teşekkür ederim :D @Emre Ozansoy Konularına laf atan olursa direkt beni etiketle yapıştıralım cezayı. :A

1585855392510.png