@denizz19 emekli olduğunu unuttum, sen de bizdensin.Admininden yöneticisine hepsi muhafazakar kesim... Ne varsa biz emeklilerde var.@sokak sanati @mrt-06
@denizz19 emekli olduğunu unuttum, sen de bizdensin.Admininden yöneticisine hepsi muhafazakar kesim... Ne varsa biz emeklilerde var.@sokak sanati @mrt-06
Teşekkürler abi.Saygıdeğer abimiz @The_Erinch 'in @serhatt 'ı utandıran oyları. Hemşehri dediğin böyle olur oy verir.
Herkese Merhaba;
Listeye baktığımda dengeli dağıldığı için şarkıcılar bu sefer bazı şarkıları blokelemeden oyladım.
Tamamen kendi zevkim,şarkıların bende bıraktığı etkiler.Bendeki varsa özel hislerine göre verdim ama genede Cessur ve Farklı lezzetler daha fazla puanı haketti benim için. O yüzden phoebebuffay ve Turkuazz özellikle farklı tercihlerinden dolayı tebrik ediyorum.
Herkese Başarılar Dİlerim.
Göksel - Uzaktan - mrt-06 1 Puan.
Kenan Doğulu - Çakkıdı - -potterhead- 2 Puan
Tarkan - Sevdanın Son Vuruşu - Aserat 3 Puan
Yıldız Tilbe - Haberi Olsun - Denizz19 4 Puan
Murat Kekikli - Bu Akşam Ölürüm - Bazinga 5 Puan
Tarkan - Kuzu Kuzu - Dreamy 6 Puan
MFÖ - Sarı Laleler - Mesmeso61 7 Puan
Sıla - Sevişmeden Uyumayalım - Yiğitt 8 Puan
Mustafa Sandal - İsyankar - BatuhanKaralar 9 Puan
Gülşen - Of Of - xBUGRAxx 10 Puan
Yalın - Zalim - S.G.A.T. 11 Puan
Ajda Pekkan - Yakar Geçerim - Özgür 12 Puan
Sıla - Acısada Öldürmez - Ahmed 13 Puan
Manga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum - phoebebuffay 14 Puan
Mustafa Sandal - Araba - Turkuazz 15 Puan
Yarışmaya özel bişi mi bu peki.![]()
Seni takip ede ede beynime yerleşti ne yapayım.Kabul et artık, içten içe aşıksın bu diziye![]()
![]()
Foruma kibrit döküp yakma zamanı gelmiş.Sen bu efsaneyle nasıl düşük alıyorsun şaşırtıcı.![]()
Haklısın cnm.Admininden yöneticisine hepsi muhafazakar kesim... Ne varsa biz emeklilerde var.@sokak sanati @mrt-06
Sevişmeden uyumayalım aşkom acısa da öldürmez cehenneme döndürmez hayatını söndürmez.Haklısın cnm.![]()
@batuhankaralar sen en iyisi konuyu hazırla karşim. Senaryo yazmaya devam et. Olmuyor böyle
Gül ve Çiçeklerle kalın.
- Tarkan - Dreamy - 232
- Yalın - SGAT - 224
- Göksel - mrt-06 - 221
- Manga - phoebebuffay - 219
- Mustafa Sandal - Turkuaz - 206
- Gülşen - Buğra - 198
- Ajda - Özgür - 195
- Sıla - Yiğit - 191
- Yıldız - Deniz19 - 188
- MFÖ - mesmeso - 181
- Kenan Doğulu - Potterhead - 176
- Tarkan - Aserat - 173
- Murat Kekilli - Bazinga - 167
- Sıla - Ahmed - 156
- Mustafa Sandal - Batuhankaralar - 142
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @eskici
Sonunda bir işe yaradın teşekkürler.Tarkan seçenlere müjde çünkü @Maskeli Fedai 'nin oyları geldi@phoebebuffay diyecek bi şeyin var mı bu oylara
Tarkan - Kuzu Kuzu 15
Yalın - Zalim 14
Tarkan - Sevdanın Son Vuruşu 13
Mustafa Sandal - Araba 12
Kenan Doğulu - Çakkıdı 11
Gülşen - Of Of 10
Yıldız Tilbe - Haberi Olsun 9
Mustafa Sandal - İsyankar 8
Ajda Pekkan - Yakar Geçerim 7
Sıla - Acısa da Öldürmez 6
Sıla - Sevişmeden Uyumayalım 5
Murat Kekilli - Bu Akşam Ölürüm 4
Göksel - Uzaktan 3
Manga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum 2
MFÖ - Sarı Laleler 1
Daha benim oylarım var ne bu acele?Bu kadar oy yeter bence haftayı böyle kapatabiliriz.![]()
HatırlıyorumKral Müzik ödüllerini süpürmesinin etkisi büyük
![]()
Ödülleri süpürdüğü için efsane şarkıya antikik yapan çok varSeçtiğim zaman söyleseydin ya.ss
Daha iyi olabilirdi... @Maskeli FedaiTarkan seçenlere müjde çünkü @Maskeli Fedai 'nin oyları geldi@phoebebuffay diyecek bi şeyin var mı bu oylara
Tarkan - Kuzu Kuzu 15
Yalın - Zalim 14
Gülşen - Of Of 10
Göksel - Uzaktan 3
Manga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum 2
MFÖ - Sarı Laleler 1
Neyse puanınla gönlümü aldın ama unutup sonra laf edemezsin.Ödülleri süpürdüğü için efsane şarkıya antikik yapan çok var
Aserat aslında söyleyecektim ama kaldı öyleUnuttum
![]()
Gülşeni sevmem ama zamanında dilime dolanmış birkaç şarkısı var..Buda onlardan biridir. Şarkı seçimin kazandırdı 😉😉İlk defa yüksek puan teşekkürler.@The_Erinch
Tarkan seçenlere müjde çünkü @Maskeli Fedai 'nin oyları geldi@phoebebuffay diyecek bi şeyin var mı bu oylara
Tarkan - Kuzu Kuzu 15
Yalın - Zalim 14
Gülşen - Of Of 10