Zilli sana benzer terbiyesizBu zilli de ne inatçı çıktı Oy kullansa ölecek sanki
Zilli sana benzer terbiyesizBu zilli de ne inatçı çıktı Oy kullansa ölecek sanki
@phoebebuffay üzüldüm, ama biliyordum işte. Ben seni ikna etmiştim ama @sokak sanati beceremedi sanırım.
O sınava o kadar çok çalış ki buradan ayrıldığına değsin ve bir daha sakın ola ki Titanic izleyeyim deme.
Zilli sana benzer terbiyesiz
Alt tarafı oy VERECEKSİNZilli sana benzer terbiyesiz
Yok geçen hafta ben sundum zaten, @Çiğdem olmazsa böyle işler bana kalıyor. Bir daha zor yarışmacı olurum sanırım.Sana düşük puan vermek istiyorum
Ben saldım yarışmalarıYok geçen hafta ben sundum zaten, @Çiğdem olmazsa böyle işler bana kalıyor. Bir daha zor yarışmacı olurum sanırım.
Sen niye yarışmıyorsun?
Ben ikna etmiştim ama onu, bunu fırsat bilip sana söylemiş.Kızın sınavlar varmış. Ama jüri olmaya söz verdi @phoebebuffay
MS'de şampiyon olacaktın daha?Ben saldım yarışmaları
Jüri olarak oylamaya dewamke.Biz senin için o kadar uğraşalım sen yaptığına bak.s.s
Elbet bir gün ama ufukta gözükmüyorMS'de şampiyon olacaktın daha?
Ben ikna etmiştim ama onu, bunu fırsat bilip sana söylemiş.
Hayır kazansaydım dönerdim elbet.Niye bizi yordun. @mesmeso61 'ya oy toplardık.
OLmadım düşün artık yakamdan beHerkes seni istiyor. Oldun mu jüri başkanı artık Güllü
Vere vere kalmadı kalmadı @xemrexxxAlt tarafı oy VERECEKSİN
Hayır kazansaydım dönerdim elbet.
Birinci oldum mu oldum sen ona bak. Sıkıldım artık bu ithamlardan.Bu hafta yüksek vereceğim inşallah.
Bir ara eleniyor gibiydin, neyse ki kurtuldun.
Bu forumun da sağı solu belli olmuyor.
O kadar çok iyi şarkı vardı ki neden bunu seçtin hala anlam veremiyorum.
Kolaya kaçtın yine, oh oldu sana.
Korkak, korkak, korkak, korkak, korkak .ssElbet bir gün ama ufukta gözükmüyor
Ilk elenen kimse o döner kuralı çıkartabilirsin mesela.Ben şike yapardım senin için.
Ilk elenen kimse o döner kuralı çıkartabilirsin mesela.